Imperia Online България  
Октомври 05, 2022, 08:25:48 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Заграждане на столица ?  (Прочетена 1770 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
cvetko_cv
Сержант
**

Karma: +19/-3
Неактивен Неактивен

Публикации: 75



Профил
« -: Февруари 08, 2014, 22:31:43 »

Здравейте , искам да попитам как да направя заградена провинция като от едната страна на столицата има планини които не ми позволяват да създам нова провка там .Анексирах терена но нищо не стана ,новата провинция отиде в страни а не на това място.
Активен
kataluneca89
Майор
*****

Karma: +74/-156
Неактивен Неактивен

Публикации: 772


I GAVE YOU THE LAST RITES REST IN PEACE !!!


Профил
« Отговор #1 -: Февруари 08, 2014, 22:46:17 »

по хоризонтала и вертикала слагаш анексирани провинции и си заграден Smiley трябват ти 4 анексирани провинции за да се заградиш Smiley няма значение дали е планина или друго трявба да можеш да се заградиш
Активен
Duff
Капитан
****

Karma: +17/-17
Неактивен Неактивен

Публикации: 426


DementorDuff


Профил
« Отговор #2 -: Февруари 10, 2014, 13:34:23 »

по хоризонтала и вертикала слагаш анексирани провинции и си заграден Smiley трябват ти 4 анексирани провинции за да се заградиш Smiley няма значение дали е планина или друго трявба да можеш да се заградиш
Няма начин само с 4 провки  *hihi*
Активен

Да скроиш на някого номер е също така уморително, както и да му направиш добро, но в първия случай моралното удовлетворение е много по-голямо.
elena
Trusted Member
*

Karma: +183/-183
Неактивен Неактивен

Публикации: 1269



Профил
« Отговор #3 -: Февруари 10, 2014, 15:01:37 »

Няма начин само с 4 провки  *hihi*

Разбира се че само 4 анексирани провки трябват, за да се загради провинция, която има 4 страни за граници
Активен
HSinclair
Полковник
******

Karma: +560/-644
Неактивен Неактивен

Публикации: 1229



Профил
« Отговор #4 -: Февруари 10, 2014, 16:12:24 »

С 4 анекса се загражда само столицата и първата анексирана до  нея.Явно авторът не говори за столицата,а иска да загради друга.Тя също ще се загради само с 4 провки,но анексите преди това стават повечко.
« Последна редакция: Февруари 10, 2014, 16:14:28 от HSinclair » Активен

За добрите древни владетели хората са знаели само че съществуват. По късно са ги обичали и възхвалявали. След това се страхували от тях. Още по - късно ги презирали.     Лао Дзъ

http://prntscr.com/cz7i9m
Martin
Global Moderator
*

Karma: +861/-369
Неактивен Неактивен

Публикации: 3393



Профил
« Отговор #5 -: Февруари 10, 2014, 16:13:21 »

Всичко се загражда на кръст. Ако има територии, които се делят с друг играч, няма да може да загражда всичко, което иска.
Активен

elena
Trusted Member
*

Karma: +183/-183
Неактивен Неактивен

Публикации: 1269



Профил
« Отговор #6 -: Февруари 10, 2014, 16:25:37 »

С 4 анекса се загражда само столицата и първата анексирана до  нея.Явно авторът не говори за столицата,а иска да загради друга.Тя също ще се загради само с 4 провки,но анексите преди това стават повечко.

Дори заглавието на темата е "Заграждане на столица"
Активен
Duff
Капитан
****

Karma: +17/-17
Неактивен Неактивен

Публикации: 426


DementorDuff


Профил
« Отговор #7 -: Февруари 10, 2014, 22:47:03 »

Хайде сега кажи защо не е заградена? Когато е заградена си го показва.
http://prntscr.com/2rb7uk
Активен

Да скроиш на някого номер е също така уморително, както и да му направиш добро, но в първия случай моралното удовлетворение е много по-голямо.
kataluneca89
Майор
*****

Karma: +74/-156
Неактивен Неактивен

Публикации: 772


I GAVE YOU THE LAST RITES REST IN PEACE !!!


Профил
« Отговор #8 -: Февруари 10, 2014, 22:53:48 »

зареди атака към столицата и др атака към др провинция и сравни морала с който тръгваш Smiley
Активен
Duff
Капитан
****

Karma: +17/-17
Неактивен Неактивен

Публикации: 426


DementorDuff


Профил
« Отговор #9 -: Февруари 10, 2014, 22:55:48 »

В пробната версия си показваше когато провинцията е заградена със символ ......... тука това не го виждам....
Активен

Да скроиш на някого номер е също така уморително, както и да му направиш добро, но в първия случай моралното удовлетворение е много по-голямо.
kataluneca89
Майор
*****

Karma: +74/-156
Неактивен Неактивен

Публикации: 772


I GAVE YOU THE LAST RITES REST IN PEACE !!!


Профил
« Отговор #10 -: Февруари 10, 2014, 22:58:11 »

За пробната версия нз не съм играл но тука е така заграждаш от 4 страни и си заграден Smiley
Активен
Duff
Капитан
****

Karma: +17/-17
Неактивен Неактивен

Публикации: 426


DementorDuff


Профил
« Отговор #11 -: Февруари 11, 2014, 00:10:01 »

а дано.... *ok*
Активен

Да скроиш на някого номер е също така уморително, както и да му направиш добро, но в първия случай моралното удовлетворение е много по-голямо.
cvetko_cv
Сержант
**

Karma: +19/-3
Неактивен Неактивен

Публикации: 75



Профил
« Отговор #12 -: Февруари 18, 2014, 23:40:10 »

Здравейте , може би не ме разбирате , знам какво е заградена столица играл съм в старите светове , но на тая карта не ми се получава от едната страна на столицата има некакви планини , анексирам терена и когато пратя населението в дадената анексирана провиция новата провка се появява на същия ред но не на това место дето аз искам ами някаде в страни .             http://prntscr.com/2tppzw   това е снимка на картата ми .
Активен
esi
Редник
*

Karma: +2/-1
Неактивен Неактивен

Публикации: 41


Профил
« Отговор #13 -: Февруари 19, 2014, 01:46:28 »

трябва да махнеш васала от горната страна,заради него не можеш да анексираш това,което искаш
Активен
cvetko_cv
Сержант
**

Karma: +19/-3
Неактивен Неактивен

Публикации: 75



Профил
« Отговор #14 -: Февруари 19, 2014, 23:30:18 »

Благодаря ти за отговора , ще го пробвам и тоя вариянт ако успея да пусна още едно ниво ЦВ Smiley
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!