Imperia Online България  
Май 16, 2021, 06:55:03 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: проблем с населението  (Прочетена 1545 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
dembi
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 17


Профил
« -: Февруари 01, 2014, 01:39:54 »

Освободих 50 хил. население в столицата / то беше стигнало лимита на построените къщи /, за колонизиране ... и започна колонизациа. Веднага след това, разпуснах 50 хил копия, при което трябваше да получа 20 щастие, 50 % рес. и естествено 50 хил население. незнам за ресурса и за щастието / защото щастието, беше на макс/ , но населението, определено не се появи / това следих Smiley /
Активен
Angie
Community Manager
*

Karma: +27/-13
Неактивен Неактивен

Публикации: 557


Профил
« Отговор #1 -: Февруари 01, 2014, 19:51:08 »

Моля напишете името на акаунта си.
Активен
Angie
Community Manager
*

Karma: +27/-13
Неактивен Неактивен

Публикации: 557


Профил
« Отговор #2 -: Февруари 05, 2014, 14:07:24 »

Населението от разпуснатите единици е било над лимита на къщите и е изчезнало при първия рефреш.
Активен
dembi
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 17


Профил
« Отговор #3 -: Февруари 06, 2014, 00:18:12 »

Angie, аз не играя от вчера... и знам какво да правяSmiley когато сам стигнал границата, пускам къщи или наемам армия за да я разпусна някъде /където е нужно/...., но както и да еSmiley явно, доста се товари сървърът Ви, затруднен ми е достъпа до играта /налага се да правя по 4-5 и по вече опита докато вляза в играта/. стартират се с бутоните, без да се появява основната подложка със зградите в провинцията - тъмен екран в средата, периферията се зарежда / винаги харча, преди да взема / в случая, първо пуснах колонизиране а после разпуснах / не знам как се отразяват секундите и реда във Вашия сървър, при затрудненията за които споменах / ... но както и да е... Вие я пишете, контролирате и не на последно място получявяте заплати... пазете си играчите и подържайте технически играта, за да не ощетявате тези,  които играят.... лека Ви вечер Smiley
« Последна редакция: Февруари 06, 2014, 00:26:18 от dembi » Активен
dembi
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 17


Профил
« Отговор #4 -: Февруари 06, 2014, 00:39:24 »

и искам да попитам: мога ли да си прехвърля бонусите от покупката на диаманти в друг свят?
Активен
Angie
Community Manager
*

Karma: +27/-13
Неактивен Неактивен

Публикации: 557


Профил
« Отговор #5 -: Февруари 06, 2014, 17:57:19 »

Проблемът е в компютъра Ви, пробвайте с обновяване на флаш плеъра до последната версия  - http://helpx.adobe.com/flash-player.html.
Единиците са били разпуснати в 00:21 на 02.01, а мисията за колонизация е била изпратена по-късно в 00:49 часът. Не се прехвърлят ковчежетата с бонус ресурси.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!