Thunder111
Лейтенант
Неактивен
Публикации: 182
thundery
|
|
« Отговор #1515 -: Април 09, 2014, 21:14:59 » |
|
Пише нагласени битки и има само 2 пожара на 11%.
стига си им обяснявал остави ги да се научат като прочетат нещо да вземат да го разберат с празните си глави, виж че се написа че битките са само две няколко пъти и те пак гледат да извъртят нещата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
saison
Гост
|
|
« Отговор #1516 -: Април 09, 2014, 21:33:41 » |
|
Е тук много неподготвен се изказа.Наглежданията в тази версия са неофициално разрешени от години,стига да няма пращане на атаки и търговия.А доколкото видях в отговора на админите по повод запитването за наказание,се посочват битки между тия два акаунта.Освен пожарите аз други битки не видях.Ти ако си видял,моля покажи ги.
А ти сигурен ли си 100 % че точно тия двете битки не са проведени от един IP адрес?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Къртача
|
|
« Отговор #1517 -: Април 09, 2014, 21:37:02 » |
|
стига си им обяснявал остави ги да се научат като прочетат нещо да вземат да го разберат с празните си глави, виж че се написа че битките са само две няколко пъти и те пак гледат да извъртят нещата
Не бе Мите , възможно е всичко ,супорта не наказва без причина ,явно има съвпадение по ip ако някой от нашите е влизал и в двамата да ги наглежда защото Меца със сигурност не е влизала в monblan но той се отказа много отдавна и смешното е че тия битки са от преди месеци та представяш ли си какво реване и докладване всеки ден пада от тия мечтателите да завършат военна стратегия в топ10 по нето та супорта са се видели в чудо за да я накажат точно нея дето никога не е правила и една измама в тая игра за приятелски палежи това не е правилно и ме дразни ужасно затова ще ги бия до края и ми е се тая ще завърша ли ерата нетото е най тъпата класация от всички не е никакъв проблем да се спечели ,но къде е удоволствието от боя ,ако си 10 мил нето кой да биеш и какво ? ще разтягаш локуми колко си добър ,а цяла ера са ти спукали задника от бой и умираш от яд ,но си копаш и си строиш фермички хамбари и крепости и се правиш на капацитет ,а от военните действия в играта извършваш само "освобождаване" на войници има и бутон "НАЕМАНЕ" бе драги копачи и фермери със същия успех можете да играете Веселата Ферма и ще сте щастливи и няма да пискате че някой ви е убил крепоста
|
|
|
Активен
|
|
|
|
monk_
mesi
Капитан
Неактивен
Публикации: 285
|
|
« Отговор #1518 -: Април 09, 2014, 21:39:39 » |
|
А ти сигурен ли си 100 % че точно тия двете битки не са проведени от един IP адрес?
Не питаш мен, но да ти кажа, Абсолютно сигурно е. На 100%
|
|
|
Активен
|
|
|
|
monk_
mesi
Капитан
Неактивен
|
|
« Отговор #1519 -: Април 09, 2014, 21:43:14 » |
|
И най-странното е, че бана беше за 24 часа, вчера си писа до администраторите, но нямаше отговор, днес след като вече бяха убили армията й я освободиха и отговориха, преди да минат 24 часа.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Къртача
|
|
« Отговор #1520 -: Април 09, 2014, 21:52:36 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
funtomas
|
|
« Отговор #1522 -: Април 09, 2014, 23:05:49 » |
|
Джимито дъ Хенд, или добре известен като Хана, се опита да обясни евентуалните причини. Не знам как на някой много по-късно излюпен герой му даде клавиатурата да му се подиграва... От него и неговата компания, приятели и противници, мисля доста са се учили, и то не само от тесния им кръг, но дори и само от споровете им във форума за стратегии и прочие по играта. Те не могат да се похвалят, че никога не са удряни, но това са хората, които са истинските ветерани на тази игра. Само с уважение към тях от която и страна на барикадата да са.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
GARIO
|
|
« Отговор #1523 -: Април 09, 2014, 23:58:40 » |
|
Джимито дъ Хенд, или добре известен като Хана, се опита да обясни евентуалните причини. Не знам как на някой много по-късно излюпен герой му даде клавиатурата да му се подиграва... От него и неговата компания, приятели и противници, мисля доста са се учили, и то не само от тесния им кръг, но дори и само от споровете им във форума за стратегии и прочие по играта. Те не могат да се похвалят, че никога не са удряни, но това са хората, които са истинските ветерани на тази игра. Само с уважение към тях от която и страна на барикадата да са. Точно ти ми трябваше.Дето разправяш на ляво и дясно,че по-честни от аржентинците няма.Какво виждам 2014-03-25 07:38:03 smmness[New_Age] thevasie[] 0 609111 3 0 2014-03-24 05:45:51 smmness[New_Age] ONETO[] 0 750481 3 0 2014-03-22 12:43:25 smmness[New_Age] MALAU[] 0 783255 3 0 2014-03-21 06:56:04 smmness[New_Age] LAMBO[THEHISTORY] 0 982053 4 0 2014-03-19 08:05:11 smmness[New_Age] Bogdan[] 0 837828 3 0 2014-03-18 06:40:42 smmness[New_Age] Giurgiu[] 0 880793 3 0
|
|
« Последна редакция: Април 10, 2014, 01:56:18 от GARIO »
|
Активен
|
Моля!Играйте спазвайки правилата на играта.Така ще я направите по-привлекателна както за вас,така и за другите участници в нея.Никой не обича да си играе сам.
|
|
|
v.valentine
Капитан
Неактивен
Публикации: 431
Forever Zealot :)
|
|
« Отговор #1524 -: Април 09, 2014, 23:59:47 » |
|
Джимито дъ Хенд, или добре известен като Хана, се опита да обясни евентуалните причини. Не знам как на някой много по-късно излюпен герой му даде клавиатурата да му се подиграва... От него и неговата компания, приятели и противници, мисля доста са се учили, и то не само от тесния им кръг, но дори и само от споровете им във форума за стратегии и прочие по играта. Те не могат да се похвалят, че никога не са удряни, но това са хората, които са истинските ветерани на тази игра. Само с уважение към тях от която и страна на барикадата да са. За Хана и всички,които ни учиха на играта и най вече да играем честно и доблестно !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
atanas
|
|
« Отговор #1525 -: Април 10, 2014, 00:04:54 » |
|
Чудя се дали да не бутна крепостите на nako4 докато е там, да гледа. Много му се радвам как реве после Хехе, прекарах се. Сега поправих три.
|
|
|
Активен
|
А ти направи ли си кефа като сложи минус?
|
|
|
funtomas
|
|
« Отговор #1526 -: Април 10, 2014, 00:12:00 » |
|
Gario, дай ми извадка, от мое такова тежко изявление, че всички аржентинци играели точ в точ с правилата Първо, много съм далеч от мисълта, че знам всички латино играчи. Със сигурност не ни е и интересувало на всички прегрешенията. С тези, с които сме били на едно бойно поле, знаем им тертипите и тук там някой тарикатлък. Имаше преди време цял латино съюз наказан, по мое мнение - все мушмороци, не си заслужаваха и сериозно внимание или докладване. А това, което наистина казвах за тях, че имат достатъчно добри играчи, които знаят всичко нужно за играта и като цяло играят по правилата просто заради самото удоволствие и доказване.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
GARIO
|
|
« Отговор #1527 -: Април 10, 2014, 00:41:46 » |
|
Gario, дай ми извадка, от мое такова тежко изявление, че всички аржентинци играели точ в точ с правилата Първо, много съм далеч от мисълта, че знам всички латино играчи. Със сигурност не ни е и интересувало на всички прегрешенията. С тези, с които сме били на едно бойно поле, знаем им тертипите и тук там някой тарикатлък. Имаше преди време цял латино съюз наказан, по мое мнение - все мушмороци, не си заслужаваха и сериозно внимание или докладване. А това, което наистина казвах за тях, че имат достатъчно добри играчи, които знаят всичко нужно за играта и като цяло играят по правилата просто заради самото удоволствие и доказване. Е тоя е точно от тия дето уж играели по правилата.За кой ли път вече повтарям,че няма играещи по правилата играчи.По един или друг начин всеки е стъпил накриво.За Хана нищо не мога да кажа/не го познавам/.Може пък и наистина да е от тия около 1% чисти играчи.Но със сигурност останалите 99% все по нещо са направили против правилата.Затова пиша и изисквам наказания за всеки или да ги премахнат.Защото това което се прави от администрацията е прилагане на двоинствен стандарт и дискриминиране на част от играчите.Преди малко попаднах на невероятна схема за менкане на рес и приятелски пожари между два съюза.Утре ще ги докладвам.Да видим какъв ще е резултата.
|
|
|
Активен
|
Моля!Играйте спазвайки правилата на играта.Така ще я направите по-привлекателна както за вас,така и за другите участници в нея.Никой не обича да си играе сам.
|
|
|
funtomas
|
|
« Отговор #1528 -: Април 10, 2014, 01:09:05 » |
|
Meжду другото, като гледам в кой съюз е бил този образ, се сещам, че за този съюз преди време драснах тук нещо. Във връзка с това, че нашенци се бяха похвалили с едни обири там...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
monk_
mesi
Капитан
Неактивен
|
|
« Отговор #1529 -: Април 10, 2014, 07:04:48 » |
|
Джимито дъ Хенд, или добре известен като Хана, се опита да обясни евентуалните причини. Не знам как на някой много по-късно излюпен герой му даде клавиатурата да му се подиграва... От него и неговата компания, приятели и противници, мисля доста са се учили, и то не само от тесния им кръг, но дори и само от споровете им във форума за стратегии и прочие по играта. Те не могат да се похвалят, че никога не са удряни, но това са хората, които са истинските ветерани на тази игра. Само с уважение към тях от която и страна на барикадата да са. Къде видя подиграване с него? Обсъдихме възможните причини за едно наказание и аз го обърках с друг играч (който също е много честен) с мисълта, че наглеждането не е чак такъв голям грях. После му се извиних и той го прие, но ти явно си се обидила повече.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|