Замислям се от какво точно може да е провокирано това тове поведение. Казваш, че не е завист, тогава може би някакво ментално увреждане или други психични отклонения. Мисля, че е време да се консултираш със специалист. Аз мога само да гадая, докато не кажеш от къде събираш тази негативна енергия, която я изкарваш, чрез фантазиране...
Сега е момента да поработиш и над следващата фантазия. Ще ти дам идеи, например с какъв ник ще играя другата ера, колкото акаунта ще направя с цел източване, колко ще развия за камикадзета и т.н. Всичко това достойно за следващия сезон на сериала, който ще мине без мен, защото няма да имам време за империя или поне да си подобрая цифрата на палежите

. А ти си пиши видяхме, че имаш развито въображение и моята липса няма да ти бъде пречка за поредната изява като форумен герой

Сега ми просветна ЦЯЛАТА ИСТИНА ,като се сетя как защитаваше моша

Хванах те....През цялото враме си лъгал съюзниците си.
Всъщност Мош е втория ти акаунт. Не може такъв добър играч като него да се разбие 4 пъти в теб и да ти даде така лесно военни точки. Сега за да не те заподозрат останалите пишеш и във форума от негово име.
Ерата е към края си и аз мога да вече да се разкрия....
Понеже подозирах през цялото време Галин аз играх за блатото и грешка.
В началото оставих на Елена едни 6 милиона за да може да удари Галин а после си уговорих битката с Били за да може да вземе военни точки и 12 милиона и така хем да вземе военната, хем с ресурса да вземе и нетната. Шефа и той участваше. Нарочно се биехме с цялата карта през цялото време за да можем да си изпълним пъкления план и Галин да не заподозре уговорените ми битки с Елена и Били.
Толкова добре си изиграх ролята, че даже и във форума писах за да не се усети никой.
Ето признах си и сега ми олекна

Някой страничен наблюдател би си казал че е невъзможно да има играчи като мен. Синклер не го разбрах кой е но знам че е бивш комеконец. Ако е играл в онази ера в бг.3 може да потвърди че и те тогава имаха такъв играч внедрен по този начин в моя съюз. От тях се научих как се играе тази игра. Все пак те винаги са били най-добрите. Жалко само че след серия конспирации и яки рушвети към екипа на ИО в крайна сметка успяха да ги набедят че точели чрез фейсбука. Докато били в блок от екипа влязли и им написали по 20 милиона в акаунтите за да могат после да ги накажат и моите съотборници да приберат уж честно ресурса.. След тази случка всяка ера играя уж за хуните за да мога да отмъстя несправедливоста обаче нещо все не ми се получава. Играят по двама човека и все успяват да вземат всички класации. Сега събирам пари да купя играта за да мога да им сложа вечен бан в ИО.
Амин !