Destiny
|
 |
« -: Януари 07, 2014, 13:48:29 » |
|
няма тема и затова започвам  много известни биткаджии,  ,такъв отбор не съм виждал от далечното лето господне 2009  ,поздрави на всички ,благодаря за смс известяването от Неформалния лидер на група "класики"
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Krokodil
Минало ...
Trusted Member
Неактивен
Публикации: 2216
Духът на един мъртвец ... Винаги Обитаващ БЛАТОТО
|
 |
« Отговор #1 -: Януари 07, 2014, 19:51:27 » |
|
|
|
|
Активен
|
УВАЖЕНИЕТО СЕ ПЕЧЕЛИ С ДЕЙСТВИЯ, ПОСТЪПКИ И ОТНОШЕНИЕ А НЕ ВЪРВИ В КОМПЛЕКТ С ДЛЪЖНОСТТА ВЪВ ФОРУМА И ИГРАТА ! ... това не е ваша работа,... и Ви препоръчвам да играете друга игра защото тук аз съм назначен от определени хора и Вие не можете да ми държите сметка.  Регистрация Класики
|
|
|
no_merCyBg
|
 |
« Отговор #2 -: Януари 07, 2014, 21:03:24 » |
|
E ima li klasika ili ne ? i kak ako ima da se regestriam tam 
|
|
|
Активен
|
Авторското Право 
|
|
|
Destiny
|
 |
« Отговор #3 -: Януари 07, 2014, 22:07:02 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ohitika
|
 |
« Отговор #4 -: Януари 08, 2014, 06:48:58 » |
|
за съжаление много малко хора има регистрирани,дано като спрът и другте светове от 2-4 да се влее още малко кръв
|
|
|
Активен
|
Алберт Айнщайн : две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
|
|
|
eastsider
Редник
Неактивен
Публикации: 36
|
 |
« Отговор #5 -: Януари 08, 2014, 11:52:43 » |
|
няма тема и затова започвам  много известни биткаджии,  ,такъв отбор не съм виждал от далечното лето господне 2009  ,поздрави на всички ,благодаря за смс известяването от Неформалния лидер на група "класики" 2009 - вече се бяха поуспокоили нещата...че то Империята май направи 10 години!!! Това, което ми харесваше на времето е , че за 4 месеца не само се развивахме ами и успявахме да отметнем по 30-40 войни  Сега станахме предпазливи, придирчиви.. 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Krokodil
Минало ...
Trusted Member
Неактивен
|
 |
« Отговор #6 -: Януари 08, 2014, 12:05:04 » |
|
Аз видях никове на хора, които отдавна не бях виждал в игра .... Кали, някои от Болярите от свят 2, Нафтата, Титов с Оля, Скелета, Тралала както и много други (включително и скрити под други никове) .... Видях и няколко чужденци, които са се представяли доста силно в един доминиран от БГ играчи свят какъвто е 1-ви ...  Като добавим и редовните участници в Свят 1 .... може да се получи доста сериозна ера ... но както казах преди всичко е важно да се забавляваме  Очаквам и още включвания ... лошото е, че освен през форума и новините в старите светове няма как човек да разбере, че има нова регистрация за класиките ... така, че ако някой има връзка със стара дружка ... да го кани  Р.Р. Някой да не се разсърди, че не съм го споменал ... не съм правил подробен анализ .. нахвърлях първите познати никове, които ми минаха пред очите 
|
|
« Последна редакция: Януари 08, 2014, 12:06:59 от Krokodil »
|
Активен
|
УВАЖЕНИЕТО СЕ ПЕЧЕЛИ С ДЕЙСТВИЯ, ПОСТЪПКИ И ОТНОШЕНИЕ А НЕ ВЪРВИ В КОМПЛЕКТ С ДЛЪЖНОСТТА ВЪВ ФОРУМА И ИГРАТА ! ... това не е ваша работа,... и Ви препоръчвам да играете друга игра защото тук аз съм назначен от определени хора и Вие не можете да ми държите сметка.  Регистрация Класики
|
|
|
eastsider
Редник
Неактивен
Публикации: 36
|
 |
« Отговор #7 -: Януари 08, 2014, 14:19:48 » |
|
През годините на няколко пъти трябваше да си сменя ника - нали не си измислих нещо специфично като ни лашкаха от един свят в друг все някой го беше заел вече и айде ново...ама сега като я почнем пак ще се опознаем 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
The_God
|
 |
« Отговор #8 -: Януари 08, 2014, 23:45:38 » |
|
За много години, желая на всички много здраве, късмет и всичко каквото поискате, както го поискате така да се нарежда през новата година  Доста време се чудех въобще дали да пиша тук, но се случи нещо, което няма как да остане неизкоментирано. В момента няма нито една битка, хората и армии не са изкарали, а вече имаме първия капитулирал. Интересно е какво е провокирало играча да направи този ход, който предполагам е чисто стратегически. И кой е толкова плашещ, че да се развее бялото знаме. За стара вражда ли става дума? Аз само мога да гадая  . А вие?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Krokodil
Минало ...
Trusted Member
Неактивен
|
 |
« Отговор #9 -: Януари 09, 2014, 08:18:16 » |
|
Има играч ( Stormy ) с вече две колонизирани провинци 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Destiny
|
 |
« Отговор #10 -: Януари 09, 2014, 08:20:09 » |
|
хората и армии не са изкарали
знам какво ще се случи 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
The_God
|
 |
« Отговор #11 -: Януари 09, 2014, 10:36:50 » |
|
Има играч ( Stormy ) с вече две колонизирани провинци  Да му се чудиш от къде този ресурс. За да успее да събере ресурса се е лишил от медицната и още нещо, няма друго обяснение. И аз и Шишо ще правим същото, но аз едва сега заредих 500-те стрелеца. знам какво ще се случи  Нищо ново под слънцето  Сега малко и за хронологията  Налице е първата регистрирана битка  Krokodil (нападател) срещу bai_tqna (защитник) - резултат успешен. Войските на Крокодила безмилостно са опожарили плодородните земи на бай Тяна. Ако минете покрай изгореното селце ще забележите брутално изколените фермери и изпепелените до неузнаваемост селски къщи. Подобни безчинства са познати само по Българските земи по времето на Априлското въстание през лето господне 1876-то, извършени от узверилите войници на Османската империя. Крокодилската армия не е пожалила жените и деца. Малко са спасените, които са успели да се скрият в една пещера, предусетили опасността навереме. От тук насетне живота в селото никога няма да бъде същия...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Kris_h
Редник
Неактивен
Публикации: 33
|
 |
« Отговор #12 -: Януари 09, 2014, 16:57:44 » |
|
Очертава се доста силна ера, повечето никове са познати. Ще поиграя, но при тази силна конкуренция няма да е за дълго  Успех и приятна игра на всички!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bateemo
Сержант

Неактивен
Публикации: 76
|
 |
« Отговор #13 -: Януари 09, 2014, 17:27:21 » |
|
Да му се чудиш от къде този ресурс. За да успее да събере ресурса се е лишил от медицната и още нещо, няма друго обяснение.
... или е взел кредит  Edit: абсолютно си прав  ще трябва да се гледа повече преди да пиша  Дано стане хубава ера - приятна игра на всички.
|
|
« Последна редакция: Януари 10, 2014, 09:15:30 от bateemo »
|
Активен
|
|
|
|
The_God
|
 |
« Отговор #14 -: Януари 09, 2014, 18:52:06 » |
|
... или е взел кредит  това със сигурност не е... за да се пусне банкерство трябва търговия 1, а това означава да се похарчи повече ресурс отколото ще получи от малкия заем. С непускането на първо ниво медицина е спестил ресурса в злато равняващ се на 5 часа и 30 минути за неговото добиване и още нещо друго като не е пуснал се получава разликата във времето между нас и него... По този начин е успял да пусне Цв няколко часа по-рано.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|