Imperia Online България  
Септември 26, 2020, 13:05:43 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Проблем с пускането на битките  (Прочетена 818 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
han_gi
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 14


Профил
« -: Януари 04, 2014, 19:37:56 »

Здравейте, от началото на моята регистрация в играта не мога да пускам битките. Показва ми кафяв екран, чува се звук, но няма анимация. Насочиха ме към съпорта, писах му, но отговор не получих. Та има ли и други потребители, които имат същия бъг и какво е решението му.

Beta2 v6 BG 18 / Потребител: han_gi
« Последна редакция: Януари 04, 2014, 19:44:50 от han_gi » Активен
Boby_8108
Сержант
**

Karma: +2/-1
Неактивен Неактивен

Публикации: 93


Профил
« Отговор #1 -: Януари 04, 2014, 21:25:04 »

дай снимка ....
какво правиш , какво се получава ?!
за пръв път чувам за такъв проблем
Активен
han_gi
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 14


Профил
« Отговор #2 -: Януари 04, 2014, 21:46:22 »

http://prntscr.com/2ghv5o
Активен
Martin
Global Moderator
*

Karma: +850/-368
Неактивен Неактивен

Публикации: 3367



Профил
« Отговор #3 -: Януари 04, 2014, 22:48:34 »

Още в първата бета имаше проблеми с докладите от битките и това е докладвано. Оправи се за известно време и после отново бъгяса.
Активен

Boby_8108
Сержант
**

Karma: +2/-1
Неактивен Неактивен

Публикации: 93


Профил
« Отговор #4 -: Януари 06, 2014, 10:28:24 »

Този проблем просто "не е проблем " Grin Grin Grin Grin Grin
просто не пускай анимацийте , не им се доверявай !
този проблем си е от пускането на играта .... както е написал колегата ..оправи се за малко ....
Активен
gerganar
Community Manager
*

Karma: +29/-31
Неактивен Неактивен

Публикации: 782


Профил
« Отговор #5 -: Януари 06, 2014, 16:33:29 »

Здравейте, от началото на моята регистрация в играта не мога да пускам битките. Показва ми кафяв екран, чува се звук, но няма анимация. Насочиха ме към съпорта, писах му, но отговор не получих. Та има ли и други потребители, които имат същия бъг и какво е решението му.

Beta2 v6 BG 18 / Потребител: han_gi
Благодаря за сигнала ще бъде направена корекция и върху анимациите, но за сега остават така. Бихте могли да гледате краткия текстов доклад за битките пак ще ви е от полза. Благодаря за сигнала.
« Последна редакция: Януари 06, 2014, 16:37:34 от gerganar » Активен


gerganer
Bulgarian Community Manager
purcival
Пламен Петров
Сержант
**

Karma: +4/-11
Неактивен Неактивен

Публикации: 52



Профил
« Отговор #6 -: Януари 08, 2014, 12:55:13 »

Да и аз има същият проблем , въпроса е че като не виждаш битката не можеш да прецениш някой работи , например днес се разбих в един пускам си битката и виждам 24 рунда , колега от съюза ми пуснал битката и казва че на 9 рунд събарям крепостта кво се случва останалите 15 рунда и защо 5к кончета не могат да победят 2к стрелци , Драги админи проблема с анимациите е сериозен на доклада пише едно клалка дава друго и като няма сравнение с това което се случва на бойното поле измамата е голяма .
Активен
legacy
Капитан
****

Karma: +29/-61
Неактивен Неактивен

Публикации: 494


Профил
« Отговор #7 -: Януари 08, 2014, 13:09:14 »

Нали имаш доклада всяка единица си има сила на атака всяка крепост жизнен точки.Ами сметни си ги сам с колко атакуваш колко сваляш на рунд и ще разбереш колко рунда са били.Стига с тази анимация това е стотната тема по въпроса 1000 пъти е отговорено има проблем работят по въпроса.Не забравяй като смяташ,че за всяко ниво крепост имаш определен брой машини който атакуват едновременно и т.н дребни подробности нива на генерал ако има неговите екстри терена.Стига сте гледали тази анимация и отваряте едни и същи теми Wink
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!