Imperia Online България  
Декември 05, 2022, 01:55:44 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Някой знае ли защо е така?  (Прочетена 820 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
t0n1ty
Jounin
Лейтенант
***

Karma: +10/-45
Неактивен Неактивен

Публикации: 188



Профил
« -: Декември 26, 2013, 03:39:38 »

Както се вижда на снимката, че нямам ресурс в тази провинция, но ми дава да си пускам сгради с изключение на ферми и къщи... В мен ли е проблема не знам!
http://prntscr.com/2dyns3
Активен
Bigmeech
Капитан
****

Karma: +16/-45
Неактивен Неактивен

Публикации: 328


Профил
« Отговор #1 -: Декември 26, 2013, 03:44:26 »

Не съм на ясно с В6 но ако е така както във в5 можеш да строиш сгради изискващи ресурс колкото капацитета на товарната станция на столицата ти ... т.е  не можеш да ги строиш защото са скъпи и не можеш да преместиш на един пър ресурса
Активен
legacy
Капитан
****

Karma: +29/-61
Неактивен Неактивен

Публикации: 494


Профил
« Отговор #2 -: Декември 26, 2013, 12:43:52 »

И какъв ти е проблема не разбирам??? Имаш ресурса в столицата имаш капацитет на товарната станция да го премести на веднъж дава ти опция да строиш Wink Ако нямаш ресурса напиши го тогава може да се говори за нещо не редно,но така търсиш под вола теле *hahaha*Какво те притеснява че не пише местене и строеж ли
Активен
legacy
Капитан
****

Karma: +29/-61
Неактивен Неактивен

Публикации: 494


Профил
« Отговор #3 -: Декември 26, 2013, 12:48:05 »

Както се вижда къщите и фермите искат повече ресурс който вероятно надхвърля капацитета на товарната ти станция и за това дори и да го имаш ресурса в столицата не ти дава опцията да ги строиш.Вдигни си нивото на товатната станция,ако те мързи да местиш и няма проблем.И да явно проблема е в теб първо трябва да прочетеш как да играем преди да пишеш във форума и да обявяваш нещо за проблем Wink не се обиждай
Активен
t0n1ty
Jounin
Лейтенант
***

Karma: +10/-45
Неактивен Неактивен

Публикации: 188



Профил
« Отговор #4 -: Декември 26, 2013, 15:27:14 »

Кой е казал нещо за проблем ? Не съм наясно с това и питам? Hе се сърди моля те!
Активен
цецо
Лейтенант
***

Karma: +1/-12
Неактивен Неактивен

Публикации: 188


Профил
« Отговор #5 -: Декември 26, 2013, 23:04:13 »

Ресурса автоматично се мести от столицата ако капацитета на транспортната станция във столицата го позволява. за да рзличаваш кои може кои се местят обърни внимание на цвета http://prntscr.com/2e593l
по-светлеят мести и строи по-тъмният има наличност във провката
Активен

България над всичко
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!