Imperia Online България  
Декември 08, 2023, 12:39:25 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Мисия Мъдър властелин... отново  (Прочетена 586 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
anita2000
Лейтенант

Неактивен Неактивен

Публикации: 245

Профил
« -: Декември 25, 2013, 15:46:10 »

Вече не знам коя поред тема е по въпроса, но отново я отварям с надеждата все пак да се вслуша някой от админите и да се направи нещо по въпроса.
За пореден път ми се занули мисията - не ми е нужен отговор защо е така, ясно ми е, че трябва не просто присъствие в акаунта, а да се логнеш в съответния 24-часов период. В моя случай компютърът ми е включен 24 часа и не съм излизала и съответно влизала в играта, за да ми зачете мисията.
Но това не е единичен случай - много играчи имат проблеми с тази мисия, а когато броячът се занули, тя реално блокира куеста за доста дълъг период. Моля направете нещо по въпроса - или намерете начин броячът да отчита присъствието в играта, или махнете тези мисии от куеста защото е наистина супер изнервящо!!!
Активен
цецо
Лейтенант

Неактивен Неактивен

Публикации: 188

Профил
« Отговор #1 -: Декември 25, 2013, 23:50:14 »

Не знам за теб, но аз вече се отчаях и изнервих от безхаберието им. дори и най-елементарни неща не поправят. те даже както забелязваш не са във течение със докладвани неща направо е смешно
« Последна редакция: Декември 26, 2013, 00:02:39 от цецо » Активен

България над всичко
Chuen
Редник
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 2

Профил
« Отговор #2 -: Декември 26, 2013, 20:20:13 »

и на мен ми стана същото днес, бях 12/14 дни, и съзнателно всеки ден се лог-оутвам, и лог-инвам за да ми зачете тая тъпня, че съм си проверявал империята.
И днес влизам и 2/14...искам да ми върнете 12-те дни Smiley
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: