Imperia Online България  
Декември 08, 2023, 08:19:00 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Рязко вдигане на цените  (Прочетена 1117 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
anita2000
Лейтенант

Неактивен Неактивен

Публикации: 245

Профил
« -: Декември 19, 2013, 17:14:01 »

Искам да обърна внимание на нещо, което явно не е бъг, но според мен не е доизмислено.
Цените на сградите и времето за строеж на определено ниво се увеличават твърде рязко. Предишните нива вдигането на цената е постепенно, но вижте какво става тук:

Дърводелница - след 10 ниво
http://prntscr.com/2cc6wl

Същото е и при военните сгради
Казарма стрелци - след 4 ниво
http://prntscr.com/2cc6pw

Та въпросът ми е - защо толкова рязко и в нарушение с предишната стъпаловидна структура?
« Последна редакция: Декември 19, 2013, 17:16:28 от anita2000 » Активен
banshi
Майор

Неактивен Неактивен

Публикации: 526

Профил
« Отговор #1 -: Декември 19, 2013, 17:21:54 »

за мините мога да ти отговоря че просто се вдига и рязко капацитета на хората които можеш да наемеш последното ниво което си пуснала на "ниска" цена ти е отворило 5к работно място то следващото ниво ти осигурява 25к свободно работно място. за казармите не знам там още не съм ги вдигнал над 4-то ниво зада ти кажа дали се увеличава драстично възможността за наемане на повече армия  както става при мините
Активен

Цитат
Oton
Community Manager
Вие не сте ни клиенти, това е безплатна игра, която играете по избор.
Според Общите правила, с които сте се съгласили, когато сте се регистрирали в играта, не можете да имате каквито и да е претенции към нас, именно защото играта, която играете, е безплатна. Дали ще дадете пари за нея или няма да дадете - изборът е Ваш
anita2000
Лейтенант

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2 -: Декември 19, 2013, 17:26:05 »

Не, не се увеличава при казармите капацитетът - но въпросът ми е към екипа и смятам, че трябва да се постави за преразглеждане.
Активен
banshi
Майор

Неактивен Неактивен

Публикации: 526

Профил
« Отговор #3 -: Декември 19, 2013, 17:36:07 »

Не, не се увеличава при казармите капацитетът - но въпросът ми е към екипа и смятам, че трябва да се постави за преразглеждане.

за казармите кофти тогава, за мините мога да го преглътна заради капацитета ама щом казармите нямат толкова драстична разлика то и реса не би трябвало да е такъв
Активен

Цитат
Oton
Community Manager
Вие не сте ни клиенти, това е безплатна игра, която играете по избор.
Според Общите правила, с които сте се съгласили, когато сте се регистрирали в играта, не можете да имате каквито и да е претенции към нас, именно защото играта, която играете, е безплатна. Дали ще дадете пари за нея или няма да дадете - изборът е Ваш
Xaoc
Administrator
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 47

Профил
« Отговор #4 -: Декември 19, 2013, 21:38:41 »

Увеличава се и капацитетът на казармите - може да го видите в екрана за наемане - при ниво 5 казармите са с 800 капацитет - в момента съобщението е подвеждащо, благодаря за информацията - ще го оправим.

Логиката на промяната е да улесним играта в напреднал стадии - едно от най-досадните неща е като се развие един играч е да цъка 40 нива мини.. Общо взето сега ги групираме от едно ниво натам, за да спестим излишно цъкане (така е и при къщите и някои други сгради - няма допълнително оскъпяване над нормалното, просто се купуват няколко нива наведнъж...)
Активен
Jimmy_the_Hand
Вестоносец
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1332

ZEALOT

Профил
« Отговор #5 -: Декември 19, 2013, 22:02:42 »

Това добре .... но мисля че специално за мините не е подбран точно момента когато да се купуват няколко нива на един път  .... в бета1 тези неща бяха много по добре подбрани
« Последна редакция: Декември 20, 2013, 09:37:59 от Jimmy_the_Hand » Активен

"Клиентът е нашият най-важен посетител.Той не зависи от нас.Ние зависим от него.Той не прекъсва нашата работа.Той е целта и.Той не е външен на нашия бизнес.Той е част от него.Ние не му правим услуга,когато го обслужваме.Той ни прави услуга , като ни дава възможност да го обслужим."
                 Махатма Ганди
anita2000
Лейтенант

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #6 -: Декември 20, 2013, 00:41:32 »

И за мините, а също и за казрмите не е правилният момент - има мисия за 5 ниво казарми - бих казала на сравнително ранен етап, а точно 5-то ниво иска много ресурс и това забавя мисиите страшно много. За мините е същото - 25000 работници ако анексираш васал се достигат почти веднага - и реално искаш или не трябва да произвеждаш от другите ресурси защото вдигането на ниво е твърде скъпо за този етап.
Изобщо много е рязко това покачване - може да се направи по-постепенно така че да не се усеща толкова рязко границата и да не е трудна за изпълнение от играчите.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: