Bigmeech
|
 |
« -: Декември 06, 2013, 10:00:23 » |
|
Kajete kakvo trqbva da si instaliram za da mi se otvarq kartata I prilojeniqta kato cqlo ... ikonite ne mi izlizat. Sus samsung galaxy s4 sum. Predi vsi4ko be to4no no sega ... Izvinqvam se za latinecata na telefona nqmam bulgarska klaviatura
|
|
|
Активен
|
|
|
|
цецо
|
 |
« Отговор #1 -: Декември 06, 2013, 10:48:47 » |
|
Ако играеш Бета2 има голям проблем със оразмеряването на сайта. надявам се скоро да го оправят. а да видиш сградите е абсурд. там е пълна несъвместимост със последният флашплеър за анроид. ако ще играеш ИО пробвай със тула им във маркета но той е за версия 5
И пиши на кирилица!
|
|
|
Активен
|
България над всичко
|
|
|
Vania
Community Manager
Неактивен
Публикации: 4239
|
 |
« Отговор #2 -: Декември 06, 2013, 12:14:49 » |
|
Kajete kakvo trqbva da si instaliram za da mi se otvarq kartata I prilojeniqta kato cqlo ... ikonite ne mi izlizat. Sus samsung galaxy s4 sum. Predi vsi4ko be to4no no sega ... Izvinqvam se za latinecata na telefona nqmam bulgarska klaviatura
В момента работим по мобилните приложения за версия 6.
|
|
|
Активен
|
 | Vania Bulgarian Community Manager |
|
|
|
Bigmeech
|
 |
« Отговор #3 -: Декември 06, 2013, 17:19:35 » |
|
В момента работим по мобилните приложения за версия 6.
Izvinqvam se mnogo versia 5 igraq ... misulta mi e softuera li trqbva da si obnovqvam ili ? I ako da koe kakvo ot kude ? 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Vania
Community Manager
Неактивен
|
 |
« Отговор #4 -: Декември 06, 2013, 17:26:22 » |
|
А свалили ли сте приложението за андроид?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
MG88
Гост
|
 |
« Отговор #5 -: Декември 06, 2013, 17:34:41 » |
|
Приложението на андроид работи, само където има неразработени модули и ми е чудно кога ще се разработят или няма такива видения ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Vania
Community Manager
Неактивен
|
 |
« Отговор #6 -: Декември 06, 2013, 17:47:29 » |
|
За кои модули става въпрос?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
MG88
Гост
|
 |
« Отговор #7 -: Декември 06, 2013, 20:25:01 » |
|
Извинявам се за късния отговор, но съм ангажиран със служебните си задължения !
Та ... :
-вземи диаманти; -прехвърли диаманти; -вземи диаманти със смс (което май отпадна, като цяло); -съкращаване с 10 минути не знам от къде е изобщо, може и да не го виждам; -чудесата не се виждат; -профила го няма изобщо, поне ми се пишат разни глупости и като ми кажат не мога да ги виждам; -колониите ги няма на глобалната карта; . . .
Възможно е да има още много други, но нямам време да ги изреждам, а и предполагам някой колега би ме допълнил, ако види липса. Част от тях не са съществени, но извън България само през приложението мога да играя, а за мен колониите, да речем или диамантите са си важна част от играта.
Благодаря !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
MG88
Гост
|
 |
« Отговор #8 -: Декември 08, 2013, 02:36:48 » |
|
Не може да се сейва по пункт, преди 6 часа го установих -пак бях в чужбина и до там.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skokolina
Капитан

Неактивен
Публикации: 266
GLADIATOR
|
 |
« Отговор #9 -: Декември 08, 2013, 10:13:41 » |
|
На мен не ми показва иконата с мечове когато ме нападат 
|
|
|
Активен
|
Съществуват два вида глупаци - едните се отказват да направят нещо, защото са били заплашени, а другите мислят, че заплашвайки ще постигнат нещо. 
|
|
|
Bigmeech
|
 |
« Отговор #10 -: Декември 09, 2013, 21:49:44 » |
|
Приложението за Андроид го имам и хич не ми харесва ... има работи,които ги няма и трибуната не работи - едно от най-важните неща 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Vania
Community Manager
Неактивен
|
 |
« Отговор #11 -: Декември 20, 2013, 15:37:38 » |
|
Пробвахте ли да направите това, което Ви бях посъветвала в една друга тема?> За трибуната: пробвахте ли да актуализирате приложението? Може да пробвате да направите и следното също> отивате в меню Settings> Applications>Manage Applications> Clear Data>Force stop http://forum.imperiaonline.org/bg/index.php?topic=70818.0
|
|
« Последна редакция: Декември 20, 2013, 15:39:14 от Vania »
|
Активен
|
|
|
|
MG88
Гост
|
 |
« Отговор #12 -: Декември 20, 2013, 15:44:04 » |
|
Трибуната работи, сега я пробвах и не съм пипал по нея нищо. Възможно е проблемът да е при колегата. Ваня, наистина сейв по пунктове трябва да има възможен, понеже е много сложно без това. В малките светове има играчи само в зоната до 200км, а това не ни решава проблемът 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Bigmeech
|
 |
« Отговор #13 -: Декември 22, 2013, 20:51:56 » |
|
Пробвах го това Ваня - пак не става .. а като дам да пише в трибуната ми изписва,че съм наказан да не мога да изпращам съобщения 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|