Imperia Online България  
Януари 17, 2022, 07:49:21 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: симулатор  (Прочетена 1202 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
svetljo73
Сержант
**

Karma: +2/-7
Неактивен Неактивен

Публикации: 57


Профил
« -: Ноември 27, 2013, 15:34:33 »

по тъп симулатор  не можахте  ли да  измислите Huh?  за какво са ми тези  крясъци само   като  не се вижда нищо от битката? и с доклада  същата работа - черен екран,  брояч  и крясъци . кой " гений" , го  измисли? как  да симулирам  битка   , като не мога да въведа  параметри ?  *crazy*
Активен
badToy
Редник
*

Karma: +8/-1
Неактивен Неактивен

Публикации: 11


Профил
« Отговор #1 -: Ноември 27, 2013, 15:46:49 »

по спокойно  Wink като отвориш симулатора отстрани където ти излиза аватара има два шлема под тях зъбно колело  ( ПАРАМЕТРИ ) ама нема кой да прочете - Ай дерзай  Grin
Активен
svetljo73
Сержант
**

Karma: +2/-7
Неактивен Неактивен

Публикации: 57


Профил
« Отговор #2 -: Ноември 27, 2013, 16:00:11 »

 :)това добре   ,  и  крясъците   спрях , а  черния  екран   с  брояча ?  Grin
Активен
badToy
Редник
*

Karma: +8/-1
Неактивен Неактивен

Публикации: 11


Профил
« Отговор #3 -: Ноември 27, 2013, 16:04:08 »

Ами колега 65оо диаманта ... 6 месеца Вип и евентуално може би някой ше ти обърне внимание  *scratch* това в кръга на шегата Smiley за черен екран нищо не знам сигурно ше ти кажат да си обновиш флаша и ако имаш проблеми след това да напишеш име и свят .. бахти вече знам какво ше напише некой компетентен преди да му е зададен въпрос Grin
Активен
svetljo73
Сержант
**

Karma: +2/-7
Неактивен Неактивен

Публикации: 57


Профил
« Отговор #4 -: Ноември 27, 2013, 16:17:18 »

 *hahaha* абе  направо   нов  комп.   да си  купя  *hahaha*. ама  по  добре   да се откажа  и  да си  играя  старата версия-  тук  нищо  не е наред. "

За да влезете в режим персонализиране, трябва да кликнете на бутона, който се намира най-долу в центъра на екрана на селото. Когато го направите, се показва решетката на селото." - нямам  такъв  бутон . някакви нагъчкани  сгради. династии, бракове - тоя моя  за 3 дни му се  родиха  4  деца  Grin. котят се  като заици Grin да се бия ли   или да се занимавам  с глупости ? *hahaha* след време  може  пак да пробвам   ама  сега се отказвам от  тази щуротия  - камо ли  диаманти  да купя  *hahaha*
Активен
badToy
Редник
*

Karma: +8/-1
Неактивен Неактивен

Публикации: 11


Профил
« Отговор #5 -: Ноември 27, 2013, 16:27:32 »

оня ден и аз гледах като натровен докато го четох това инфо  *xxx* накрая добре че беше съюза да ми обяснят че то се отнасяло за бета1 а аз играя в 2 или нещо такова ... иначе версията си е пушка особено с тия независими градове с малко повече свободно време и преценка кое / кога нещата стават Smiley

Колкот до зайците и аз се моля ми се родят няколко евнуси ама няма  Grin
« Последна редакция: Ноември 27, 2013, 16:29:26 от badToy » Активен
svetljo73
Сержант
**

Karma: +2/-7
Неактивен Неактивен

Публикации: 57


Профил
« Отговор #6 -: Ноември 27, 2013, 16:38:00 »

 *beer* успех  тогава   - аз се отказвам - ще си   играя  в  мегаблица- там поне сватби  и разводи  няма Grin
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!