Imperia Online България  
Ноември 28, 2020, 09:40:12 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: script za kolonii  (Прочетена 2088 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Vuzmutena
Emo Milanov
Сержант
**

Karma: +12/-23
Неактивен Неактивен

Публикации: 83



Профил
« -: Октомври 13, 2013, 13:01:43 »

Имам въпрос към админите. Докладван е скрипта за намиране на колонии от няколко месеца и никой не е зел нито мерки нито да излезе и да каже: Да работи се по въпроса.
Защото определено не се работи. Колко време е нужно на вашите програмисти за да могат да го ограничат. Неможе да хвърляте всичко към в.6 и  да заебете в.5.  Нямате това право.
Настоявам някой компетентен админ да се яви и да каже кога и как ще бъде свършена тази работа относно скрипта  FindEnemyColonies. Да посочи тоно и ясно позицията на екипа относно този прословут скрипт.

http://dox.bg/files/dw?a=701c797014 след като питате само какъв е този скрипт и уж незнаете ето ВИ ГО
 Надявам се да го оправите
И да несте посмели да ме баннете нито съм обидил некой нито съм нарушил някое правило. Докладвам за проблем и ви давам доказателство за налично такова. Надявамсе да си свършите работата. Следващия път ще публикувам и начин за ползване  да ви покажа нагледно как се разботи с него ако незнаете. За съжаление нямам необходимите знания за да ви покажа и как се спира или да се ограничи. Надявам се вие да свършите това. И за информациа макар че имам  този скрипт аз не го ползвам защото информациата за колонии ми се поднася от приателлски съюзи когато обявим война и позлват този скрипт. ЗАЩОТО ВСЕКИ ЕДИН ГО ИМА ПОЧТИ
« Последна редакция: Октомври 13, 2013, 13:53:02 от Vuzmutena » Активен

Победата във войната е просто по-малка загуба от тази на противника.
KingMihaylov
Лейтенант
***

Karma: +16/-26
Неактивен Неактивен

Публикации: 242



Профил
« Отговор #1 -: Октомври 13, 2013, 16:16:15 »

 А как се ползва това нещо
Активен

Редовен играч - 6 пъти
luci
Луцифер
Капитан
****

Karma: +18/-32
Неактивен Неактивен

Публикации: 262



Профил
« Отговор #2 -: Октомври 13, 2013, 18:48:01 »

Има си клипче в youtube как се полза . Намери си го
Активен

Умният се учи да знае,Мъдрият да може ,само на глупака всичко му е ясно .
KingMihaylov
Лейтенант
***

Karma: +16/-26
Неактивен Неактивен

Публикации: 242



Профил
« Отговор #3 -: Октомври 13, 2013, 22:35:05 »

и къде е тоя клип в youtube отворко.
Активен

Редовен играч - 6 пъти
luci
Луцифер
Капитан
****

Karma: +18/-32
Неактивен Неактивен

Публикации: 262



Профил
« Отговор #4 -: Октомври 14, 2013, 01:24:39 »

http://www.youtube.com/watch?v=yk4pAA628MI  ама много беше трудно да напишеш find enemy colonies в гугъл нали?
Активен

Умният се учи да знае,Мъдрият да може ,само на глупака всичко му е ясно .
Vuzmutena
Emo Milanov
Сержант
**

Karma: +12/-23
Неактивен Неактивен

Публикации: 83



Профил
« Отговор #5 -: Октомври 14, 2013, 09:39:36 »

Вече е работен ден и се надявам админите да прочетат темата и некой да седне и да напише 2 реда.  Междодругото имапроблем с данаците. при логване  в акаунт данъците са на 0  и това нее само при мене а в целия съюз. Трябва да се вдигнат нанново  и ако излезеш и влезеш пак  , отново са на 0
Активен

Победата във войната е просто по-малка загуба от тази на противника.
Vuzmutena
Emo Milanov
Сержант
**

Karma: +12/-23
Неактивен Неактивен

Публикации: 83



Профил
« Отговор #6 -: Октомври 14, 2013, 11:02:36 »

Стига сте се правили на слепи и да отговаряте активно на въпросите в бъгавата версия 6 и некой да погледне и тук. айте някой смислен отговор като не се ограничава с това: докладвано е или работим по въпроса.  
Дайте малко  факти бе хора...
Няма да се спра  докато някой не дойде със смислен отговор. Въпреки че съм убеден на 100% вече от къде е произхода на този скрипт  искам да разбера дали ще благоволите да го спрете
« Последна редакция: Октомври 14, 2013, 11:04:20 от Vuzmutena » Активен

Победата във войната е просто по-малка загуба от тази на противника.
KingMihaylov
Лейтенант
***

Karma: +16/-26
Неактивен Неактивен

Публикации: 242



Профил
« Отговор #7 -: Октомври 14, 2013, 11:32:13 »

 Това наистина е отвратително.Разбирам премиум,диаманти сандъци.Ама с едно приложение да ти намира колониите е отврат.Наистина програмистите - стига сте ги бъркали с админи,да взенат под внимание темата.
Активен

Редовен играч - 6 пъти
Vania
Community Manager
*

Karma: +251/-431
Неактивен Неактивен

Публикации: 4239


Профил
« Отговор #8 -: Октомври 14, 2013, 12:32:32 »

Проблемът е в графика за поправка, но ще отнеме още малко време за интеграцията на поправката.
Активен


Vania
Bulgarian Community Manager
Vania
Community Manager
*

Karma: +251/-431
Неактивен Неактивен

Публикации: 4239


Профил
« Отговор #9 -: Октомври 14, 2013, 12:33:34 »

Вече е работен ден и се надявам админите да прочетат темата и некой да седне и да напише 2 реда.  Междодругото имапроблем с данаците. при логване  в акаунт данъците са на 0  и това нее само при мене а в целия съюз. Трябва да се вдигнат нанново  и ако излезеш и влезеш пак  , отново са на 0

Да, има проблем с данъците и работим по него. Благодаря за сигнала.
Активен


Vania
Bulgarian Community Manager
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!