Imperia Online България  
Ноември 28, 2020, 09:18:03 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1] 2   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: script za kolonii1  (Прочетена 7722 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Vuzmutena
Emo Milanov
Сержант
**

Karma: +12/-23
Неактивен Неактивен

Публикации: 83



Профил
« -: Октомври 14, 2013, 12:45:58 »

Ваня  недей да ми затваряш темата  за скрипта за колоните нека си е актуална за да следим докъде сте стигнали. Незнам дали осъзнаваш но в момента това е най-най заболелия въпрос във в.5
Никак не е приятно да даваш близо 13м ресурс за колония която може да се събори 10мин след като вече е активна. Ако обичаш отключия за да може да пишем в нея пак след време  като попитаме докъде стигнахте.  И най вече колко време ще ви отнеме. Аз мисля че би трябвало да го изместите в списъка ви малко в челните места. Със сигурност в момента играят много повече хора във в.5 отколкото 6. Предполагам осъзнавате също че на ден се свалят толкова колонии колкото  биха се свалили за 2-3 месеца в реална среда. Това пречи на играта на хората. Отказва ги да играят и световете стават празни което пък води до нежелание за игра и на активните играчи защото няма с кой да се бият. Айде спрете малко с тази в.6  дайте си 2-3 дена почивка от нея  и оправете скрипта който сте създали  ВИЕ  ( визирам като цяло екипа на програмистите). Ако се чудиш защо  казвам че вие сте го създали мога само да кажа че имах преди 2-3 дена интересен чат в който ми беше казано доста ясно произхода му като не са посочени конкретни имена. Лек ден
Активен

Победата във войната е просто по-малка загуба от тази на противника.
W51aHBFu
Лейтенант
***

Karma: +12/-17
Неактивен Неактивен

Публикации: 110


Профил
« Отговор #1 -: Октомври 14, 2013, 17:45:34 »

Добре за скриптовете които откриват колонии разбрахме а хак програмите за ресурс  ? ако може админите да отговорят реално тези програми работят ли ? гледам в google няколко програми като imperia online hack v3.2  , imperia online hack v2.8 , imperia online hack v4.33 и т.н .
Активен
Sapiora
Редник
*

Karma: +1/-2
Неактивен Неактивен

Публикации: 9


Профил
« Отговор #2 -: Октомври 14, 2013, 20:13:20 »

Vuzmutena  този скрипт как се използва Huh? Това е просто някакъв текстов файл  с някакви простотии вътре ?
Работи ли наистина това нещо и разрешено ли е да се използва ?
Активен
luci
Луцифер
Капитан
****

Karma: +18/-32
Неактивен Неактивен

Публикации: 262



Профил
« Отговор #3 -: Октомври 14, 2013, 22:00:25 »

Vuzmutena  този скрипт как се използва Huh? Това е просто някакъв текстов файл  с някакви простотии вътре ?
Работи ли наистина това нещо и разрешено ли е да се използва ?
Напиши FindEnemyColonies в ютуб
Активен

Умният се учи да знае,Мъдрият да може ,само на глупака всичко му е ясно .
Sapiora
Редник
*

Karma: +1/-2
Неактивен Неактивен

Публикации: 9


Профил
« Отговор #4 -: Октомври 14, 2013, 22:14:14 »

Е окей де, това което е качил/а  Vuzmutena е просто един текстов файл, как да го накарам да работи, както на клипчето ?
Гледах го вече. Аз използвам един хак за диаманти, правя си колкото искам - http://prntscr.com/1xbqcy , ама това е нещо ново за колониите
« Последна редакция: Октомври 14, 2013, 22:16:36 от Sapiora » Активен
luci
Луцифер
Капитан
****

Karma: +18/-32
Неактивен Неактивен

Публикации: 262



Профил
« Отговор #5 -: Октомври 14, 2013, 22:36:43 »

Е окей де, това което е качил/а  Vuzmutena е просто един текстов файл, как да го накарам да работи, както на клипчето ?
Гледах го вече. Аз използвам един хак за диаманти, правя си колкото искам - http://prntscr.com/1xbqcy , ама това е нещо ново за колониите

Много полезен хак за диаманти ,но това е в6  ,а ние говорим за в5
Активен

Умният се учи да знае,Мъдрият да може ,само на глупака всичко му е ясно .
Sapiora
Редник
*

Karma: +1/-2
Неактивен Неактивен

Публикации: 9


Профил
« Отговор #6 -: Октомври 14, 2013, 22:49:50 »

Много полезен хак за диаманти ,но това е в6  ,а ние говорим за в5

Е .. то и за версия 5 става - http://prntscr.com/1xc0yc
Активен
luci
Луцифер
Капитан
****

Karma: +18/-32
Неактивен Неактивен

Публикации: 262



Профил
« Отговор #7 -: Октомври 14, 2013, 22:53:50 »

Е .. то и за версия 5 става - http://prntscr.com/1xc0yc

Това за колониите може и да не става се пак е по различно във в6 . А относно този хак ЕВАЛА ЧОВЕЧЕ!!!Е*а ги у диамантаджиите
Активен

Умният се учи да знае,Мъдрият да може ,само на глупака всичко му е ясно .
levski1999
Лейтенант
***

Karma: +13/-12
Неактивен Неактивен

Публикации: 183



Профил
« Отговор #8 -: Октомври 14, 2013, 23:04:32 »

Не ми се вярва, че действа..
Активен
Vania
Community Manager
*

Karma: +251/-431
Неактивен Неактивен

Публикации: 4239


Профил
« Отговор #9 -: Октомври 15, 2013, 10:09:55 »

Разбира се, че не е разрешено да се използва скрипт за колонии. Работим по поправка на този проблем, работим постоянно и по всички хакове, които "добрите" играчи опитват да правят, тъй като вероятно не са достатъчно добри познавачи на играта и не могат да се справят, без да използват непозволени средства. Пък с тях лесно се става номер 1 в класацията. Така и баба знае, както се казва.
Vuzmutena - ако пуснете още една тема по въпроса за скрипта, ще Ви отстраня от форума. Вече отговорих в другата тема на питането Ви. Повече теми не са нужни. Когато поправката влезе в сила, ще разберете, не се съмнявам.
Активен


Vania
Bulgarian Community Manager
gogata2013
Гост
« Отговор #10 -: Октомври 15, 2013, 12:44:28 »

Е окей де, това което е качил/а  Vuzmutena е просто един текстов файл, как да го накарам да работи, както на клипчето ?
Гледах го вече. Аз използвам един хак за диаманти, правя си колкото искам - http://prntscr.com/1xbqcy , ама това е нещо ново за колониите
priceless  Grin
Активен
Vania
Community Manager
*

Karma: +251/-431
Неактивен Неактивен

Публикации: 4239


Профил
« Отговор #11 -: Октомври 15, 2013, 13:55:10 »

Има начин, по който в полето за диаманти да се визуализира сума, каквато си поиска човек, но това е само визуално, т.е. тези диаманти не съществуват, така че, моля  Sapiora - спрете да се хвалите с тези фалшиви снимки.
Активен


Vania
Bulgarian Community Manager
UtherX
Сержант
**

Karma: +1/-12
Неактивен Неактивен

Публикации: 61



Профил
« Отговор #12 -: Октомври 15, 2013, 13:56:34 »

priceless  Grin
Мда...  Cool
Иначе си бачка тва - въпреки че е напълно тъпо да се ползва Smiley
Активен
W51aHBFu
Лейтенант
***

Karma: +12/-17
Неактивен Неактивен

Публикации: 110


Профил
« Отговор #13 -: Октомври 15, 2013, 23:40:11 »

Ваня благодаря за отговора
Активен
Vuzmutena
Emo Milanov
Сержант
**

Karma: +12/-23
Неактивен Неактивен

Публикации: 83



Профил
« Отговор #14 -: Октомври 17, 2013, 07:41:12 »

Разбира се, че не е разрешено да се използва скрипт за колонии. Работим по поправка на този проблем, работим постоянно и по всички хакове, които "добрите" играчи опитват да правят, тъй като вероятно не са достатъчно добри познавачи на играта и не могат да се справят, без да използват непозволени средства. Пък с тях лесно се става номер 1 в класацията. Така и баба знае, както се казва.
Vuzmutena - ако пуснете още една тема по въпроса за скрипта, ще Ви отстраня от форума. Вече отговорих в другата тема на питането Ви. Повече теми не са нужни. Когато поправката влезе в сила, ще разберете, не се съмнявам.
Ваня неискам да пускам  тема ако  тази си остане  отворена. Просто искам да ти покажа факти и колко е заболял  е този проблем.
в момента имаме война  http://clip2net.com/s/5Ynuuv   всички колонии са ни разрушени и армиите са хванати . ето и друго какво получих веднага сутринта като акт за помагане http://clip2net.com/s/5YnwWF   това е некакав пич от испански съюз който него и знам, просто имат скрипта и ни помагат за колониите понеже явно са ги били преди тва и им имат зъб. Това всичко е  в мегата на ден има по 20-30 войни знаеш го. Много народ вече е с цв10 и си прави колонии понеже немат сейф. Нали си имаш престава вече  при толкова  войни колко колонии са съборени.  Най важното в играта са войните а те са опропастени така че ако ми кажеш някой по важен проблем от този да се прецаква целата игра еввала. Все пак това е свят скорост по 10 и не е като в бавните светове да имаш алтернативи.  Дайте малко този проблем по напред  в класациата ви за поправка. Все пак са минали месеци

П.С. Ето ти един кадър   за последно сваляне на крепост от колония  http://clip2net.com/s/5YnBKU   
Във  всички битки за колониите Alex.Zeus  е 1-ви явно  той ползва скрипта и ни пробва с малко единици да видият дали се бие.  И след това става белята  Smiley
« Последна редакция: Октомври 17, 2013, 07:49:03 от Vuzmutena » Активен

Победата във войната е просто по-малка загуба от тази на противника.
Страници: [1] 2   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!