Imperia Online България  
Март 29, 2020, 16:18:02 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: въпрос  (Прочетена 1094 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
gocogocov
Лейтенант
***

Karma: +8/-13
Неактивен Неактивен

Публикации: 169


Профил
« -: Октомври 09, 2013, 15:37:26 »

какво правите по играта , че постоянно ми се рефрешва , нищо не може да се направи по империята
Активен
Vania
Community Manager
*

Karma: +251/-431
Неактивен Неактивен

Публикации: 4239


Профил
« Отговор #1 -: Октомври 10, 2013, 12:39:04 »

Ако сте докладвали някакъв проблем, може би някой колега влиза в акаунта Ви, за да тества.
Активен


Vania
Bulgarian Community Manager
gocogocov
Лейтенант
***

Karma: +8/-13
Неактивен Неактивен

Публикации: 169


Профил
« Отговор #2 -: Октомври 10, 2013, 14:51:30 »

не съм докладвал нищо , интересното е , че ми се случва за втори път
Активен
ElectricSnake
Капитан
****

Karma: +12/-24
Неактивен Неактивен

Публикации: 261


Профил
« Отговор #3 -: Октомври 10, 2013, 14:55:03 »

хиляда неща може да са
пиши описание с какво си - винда какъв е , браузера ... може да има плагини дето правят магии
ако е глобален проблема, ще плачат няколко хиляди човека ..

ее твърде малко вероятное .. но мое и да има грешки в скриптовете на играта който правят ajax  рекуести за опресняване на информацията по страницата ..
ама това едва ли ...  те програмерите ..са безгрешни ...
Активен
Chakalesko
Лейтенант
***

Karma: +16/-32
Неактивен Неактивен

Публикации: 171


Профил
« Отговор #4 -: Октомври 10, 2013, 15:38:07 »

http://prntscr.com/1wez3h


а тези неща ми ги няма на мен и не знам какво става !!!
Активен
Chakalesko
Лейтенант
***

Karma: +16/-32
Неактивен Неактивен

Публикации: 171


Профил
« Отговор #5 -: Октомври 10, 2013, 16:18:19 »

А сега даже и това на атаките ми изчезна


http://prntscr.com/1wf6mm


как да знам сега какво правя и как да върна  *hahaha*
Активен
khan_I
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 8


Профил
« Отговор #6 -: Октомври 10, 2013, 17:36:07 »

За да не отварям нова тема искам да попитам как е възможно този  runandcry86   да ми стигне до империята за има няма 6 минути. Искам да кажа че през цялото време бях на линия. Още нещо , как е възможно по 30 атаки за 8 часа от само 2 ма играчи срещу 6 при средно разстояние 100- 200 империални мили ?  Минимума е 20 минути според правилника!!! Другото което искам да попитаме дали важи все още условието за поне 6 часа off line?
« Последна редакция: Октомври 10, 2013, 17:56:09 от khan_I » Активен
markos
Капитан
****

Karma: +28/-21
Неактивен Неактивен

Публикации: 341


PITBUL


Профил
« Отговор #7 -: Октомври 10, 2013, 18:12:07 »

Колега , няма вече 6 часа блок .  Да не сте  били във война с този съюз ?  Ако сте във война  отпадат тези минимум 20 минути ,  освен това ако след първите да кажем 2-3 атаки са те оставили  само по шпиони , могат да се цепнат и на 5 войските  и да ти направят тази бройка атаки  .
Активен

"В природата на парите няма нищо, което би могло да даде на човека щастие. Колкото повече пари има, толкова повече той се стреми към тях. Вместо да запълнят вакума, те го създават."
Бенджамин Франклин,
khan_I
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 8


Профил
« Отговор #8 -: Октомври 10, 2013, 18:22:34 »

Колега , няма вече 6 часа блок .  Да не сте  били във война с този съюз ?  Ако сте във война  отпадат тези минимум 20 минути ,  освен това ако след първите да кажем 2-3 атаки са те оставили  само по шпиони , могат да се цепнат и на 5 войските  и да ти направят тази бройка атаки  .
   Да във война сме , и ако е така значи всичко се навърза но идва следващия въпрос . Кой измисли тази недомислица?  и защо немога да поръчвам армия докато ме нападат ?  и защо немога да си продам камъка на цена 5  примерно, при текуща 1,5 ? това си е чисто ограничаване на търговията ... още малко и май ще се отказвам и ще изчакам да изчистят всички тези глупости дет са надробили...
Активен
anita2000
Лейтенант
***

Karma: +7/-26
Неактивен Неактивен

Публикации: 245


Профил
« Отговор #9 -: Октомври 10, 2013, 18:56:19 »

и защо немога да поръчвам армия докато ме нападат ?  и защо немога да си продам камъка на цена 5  примерно, при текуща 1,5 ?

Можеш да поръчваш армия докато те нападат, но само 1 випуск. А това за цената на пазара до 2 пъти разлика от моментната винаги го е имало - предполагам за да се избегнат спекулации.
« Последна редакция: Октомври 10, 2013, 19:00:31 от anita2000 » Активен
khan_I
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 8


Профил
« Отговор #10 -: Октомври 10, 2013, 20:21:06 »

Можеш да поръчваш армия докато те нападат, но само 1 випуск. А това за цената на пазара до 2 пъти разлика от моментната винаги го е имало - предполагам за да се избегнат спекулации.
   Е а де може би по принцип трябва да може но при наличие а свободни такива  и необходим  ресурс налице , няма тази опция. Относно пазара, да имаше ограничение но беше по-голямо от два пъти , информацията ми е стара от преди 2 години мисля че . Както и да е ще го караме така явно.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!