Imperia Online България  
Юли 12, 2020, 01:07:52 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: приложение  (Прочетена 2026 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
bestko
Лейтенант
***

Karma: +6/-11
Неактивен Неактивен

Публикации: 114



Профил
« -: Август 30, 2013, 19:20:57 »

Не мога да отварям трибуната през приложението за Айфон казаха ми че е само на моя акаунт и няма да ми обърнат внимание защото е единичен случай та интересува ме има ли други със същия проблем и възможно ли е всички с този проблем да си напишат никовете в играта за да се направи нещо защото започвам лекинко да се изнервям
Активен
Ivanina
Community Manager
*

Karma: +0/-3
Неактивен Неактивен

Публикации: 7


Профил
« Отговор #1 -: Септември 05, 2013, 14:59:14 »

Здравейте,

Екипът е информиран по темата и ще предаде отново за проблема на техническия отдел, който ще се опита да възпроизведе дефекта.
Активен
bestko
Лейтенант
***

Karma: +6/-11
Неактивен Неактивен

Публикации: 114



Профил
« Отговор #2 -: Септември 07, 2013, 13:57:01 »

интересува ще се отстрани ли този проблем и кога ?
Активен
Vania
Community Manager
*

Karma: +251/-431
Неактивен Неактивен

Публикации: 4239


Профил
« Отговор #3 -: Септември 09, 2013, 10:09:03 »

Вече работим по този казус. Още веднъж моля, ако има други играчи с подобен проблем да напишат имена на акаунтите и свят. Това ще помогне за по-бързото откриване на конкретния дефект и отстраняването му.
Активен


Vania
Bulgarian Community Manager
bestko
Лейтенант
***

Karma: +6/-11
Неактивен Неактивен

Публикации: 114



Профил
« Отговор #4 -: Септември 10, 2013, 14:01:10 »

Това стана след като се пусна ъпдейта да знаете преди това си имах трибуна и всичко след което апп срорито ми пусна ъпдейт и тогава загубих трибуната ако това ви е от полза а имам данни за още хора на който не им се отваря но започнаха да влизат през браузер и нямат този проблем не искат да си дават никове и тем подобни защо след вашия отговор към мен мислят че няма да го оправите не мога да ги накарам да си дадът никовете насила
Активен
bestko
Лейтенант
***

Karma: +6/-11
Неактивен Неактивен

Публикации: 114



Профил
« Отговор #5 -: Септември 10, 2013, 14:06:44 »

А и вече мина над месец и до сега ни вопъл ни стон нищо едно голямо нищо не знам как се отстранява проблем в приложение но имах проблем с игра написах им проблема и след няма и 24 часа беше отстранен на вас са ви необходими месеци интересно а и като знам че ми отговорихте че няма да се отстрани защото съм единичен случай и вашия състав е ограничен не се и надявам да го оправите но това си е във ваш минус както винаги според мен не може да има разделение понеже сте единичен случай това е като в аптеката поръчваш си хапче и те ти казват еми умирай единичен случай си няма да ти го дадем някак си звучи нереално всичкото това нещо но пак казвам вие си знаете аз ще изчакам още малко и пускам жалба към екипа ви и и пряко към фирмата намерих казус по който мога да ви осъдя и мисля да го направя защото така винаги ще има по някой с единичен случай като моя на който няма да се обърне внимание
Активен
Vania
Community Manager
*

Karma: +251/-431
Неактивен Неактивен

Публикации: 4239


Профил
« Отговор #6 -: Септември 10, 2013, 14:37:22 »

Както писах по-горе, вече работим по казуса. Програмистите се опитват да възпроизведат дефекта, но засега това не се получава. Екипът иска да помогне за отстраняване на проблема, но това може да се случи само, ако ни бъдат предоставени потребителските имена на останалите, при които този проблем се случва, в противен случай е невъзможно да  го пресъздадем в тест среда и да подходим към него.
Активен


Vania
Bulgarian Community Manager
bestko
Лейтенант
***

Karma: +6/-11
Неактивен Неактивен

Публикации: 114



Профил
« Отговор #7 -: Септември 10, 2013, 16:41:42 »

Ами в случая мисля че един е достатъчен и вие го имате
Активен
bestko
Лейтенант
***

Karma: +6/-11
Неактивен Неактивен

Публикации: 114



Профил
« Отговор #8 -: Септември 10, 2013, 17:16:09 »

Другото което забелязах сега е че когато си мод както в случая сам в момента ти дава грешка изписва ти от кога си мод и пак не ти дава да пишеш нито трибуна нито обявления абе с една дума нищо щом си мод
Активен
KingMihaylov
Лейтенант
***

Karma: +16/-26
Неактивен Неактивен

Публикации: 242



Профил
« Отговор #9 -: Октомври 09, 2013, 22:52:43 »

проблема го няма вече - давайте му повече ядене на програмиста  *crazy* *crazy* *crazy*
Активен

Редовен играч - 6 пъти
KingMihaylov
Лейтенант
***

Karma: +16/-26
Неактивен Неактивен

Публикации: 242



Профил
« Отговор #10 -: Октомври 13, 2013, 16:24:46 »

Пак се появи проблема - явно сте спрели яденето на програмиста  Grin Grin Grin Grin Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue
Активен

Редовен играч - 6 пъти
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!