Vuzmutena
Emo Milanov
Сержант
Неактивен
Публикации: 83
|
|
« -: Август 26, 2013, 11:12:46 » |
|
Искам да попитам в кой ред се взима златото от империята. Имаме 3 фактора: 1.Заем от банката 2. Издръжка на армия в поход 3. Съюзен данък ============ Въпроса ми се дължи на това когато войската ми е на поход и прихода е по малък от разхода т.е. съм наотрицателен баланс взимали се данък от мен в злато.
|
|
|
Активен
|
Победата във войната е просто по-малка загуба от тази на противника.
|
|
|
gocogocov
|
|
« Отговор #1 -: Август 26, 2013, 11:38:13 » |
|
1-данък 2-вноска 3-издъжка
данъка си го взима дори да си на минус
|
|
« Последна редакция: Август 26, 2013, 11:39:50 от gocogocov »
|
Активен
|
|
|
|
Vuzmutena
Emo Milanov
Сержант
Неактивен
|
|
« Отговор #2 -: Август 26, 2013, 11:59:52 » |
|
е като съм на минус откъде ще го дърпа? Или ще ме записва в тефтерчето и като съм на плюс да си го прихване
|
|
|
Активен
|
|
|
|
elena
Trusted Member
Неактивен
Публикации: 1269
|
|
« Отговор #3 -: Август 26, 2013, 12:44:52 » |
|
Данък за хазната се взема само ако баланса (приход / разход) е положителен
на информацията за златото под процента за данъка, пише 0, когато балансът е отрицателен
|
|
« Последна редакция: Август 26, 2013, 12:50:59 от elena »
|
Активен
|
|
|
|
Vuzmutena
Emo Milanov
Сержант
Неактивен
|
|
« Отговор #4 -: Август 26, 2013, 12:56:28 » |
|
Данък за хазната се взема само ако баланса (приход / разход) е положителен
на информацията за златото под процента за данъка, пише 0, когато балансът е отрицателен
Мерси много. И аз така го знам , но имах спор за дарения в хазната и всеки викаше че данъка който дарява в злато стига а винаги е бил на минус и практически недава нищо. Дано сега даряват малко повечко
|
|
|
Активен
|
|
|
|
luci
Луцифер
Капитан
Неактивен
Публикации: 262
|
|
« Отговор #5 -: Август 26, 2013, 20:17:23 » |
|
Ако е на - е военен играч ( Фермер на - ? И да го видя няма да го повярвам) та военните играчи правят войни или ей така за кеф си подпалват някого и въведете правило като подпалиш някого 1/3 от палежа във хазната (особенно по време на война ,когато данъка е 0 по принцип и след войната ти трябва седмица докато събереш златото наново ) Или правило за 2% . В бившия ми съюз имаше правило всеки играч да е 2% в хазната минимум и отделно САМО ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА 1/3 от палежа . Дано го обмислите.
|
|
|
Активен
|
Умният се учи да знае,Мъдрият да може ,само на глупака всичко му е ясно .
|
|
|
KingMihaylov
|
|
« Отговор #6 -: Август 27, 2013, 14:30:27 » |
|
Ако е на - е военен играч ( Фермер на - ? И да го видя няма да го повярвам) та военните играчи правят войни или ей така за кеф си подпалват някого и въведете правило като подпалиш някого 1/3 от палежа във хазната (особенно по време на война ,когато данъка е 0 по принцип и след войната ти трябва седмица докато събереш златото наново ) Или правило за 2% . В бившия ми съюз имаше правило всеки играч да е 2% в хазната минимум и отделно САМО ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА 1/3 от палежа . Дано го обмислите.
Аз защо ли си мисля че по голям фермер от вас няма.
|
|
|
Активен
|
Редовен играч - 6 пъти
|
|
|
gocogocov
|
|
« Отговор #7 -: Август 27, 2013, 18:21:01 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
KingMihaylov
|
|
« Отговор #8 -: Август 28, 2013, 11:11:40 » |
|
Дреме ми за лъва Отностно данъка - данъка за съюза трябва да се взима - независимо плюс или минус си.Така се почват големите спорове.
|
|
|
Активен
|
Редовен играч - 6 пъти
|
|
|
luci
Луцифер
Капитан
Неактивен
Публикации: 262
|
|
« Отговор #9 -: Август 28, 2013, 12:53:24 » |
|
Ей не фермерния :–) ДАНЪК НЕ СЕ ВЗИМА АКО СИ НА - ДОХОД ЗЛАТО !! http://prntscr.com/1nvsblЕйй добре че съм фермер та да знам :–)
|
|
|
Активен
|
Умният се учи да знае,Мъдрият да може ,само на глупака всичко му е ясно .
|
|
|
KingMihaylov
|
|
« Отговор #10 -: Август 28, 2013, 15:49:06 » |
|
Нещо не мога да разбера заяждането ви.Аз казвам че данаък съюз би трябвало да се взима.Независимо дали си на минус или плюс.А относно фермерите - как така все фермери бият в реалма.А горките воении играчи си водят някакви безмислени битки с играчи които влизат венъж на ден.Да пуснат малко армия и да си наемат селяните.
|
|
|
Активен
|
Редовен играч - 6 пъти
|
|
|
|