Imperia Online България  
Октомври 29, 2021, 01:01:45 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Блокира ми половината екран  (Прочетена 2050 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
tem_a11
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 8


Профил
« -: Март 21, 2013, 10:05:45 »

Колеги не ми се отварят/ няма даже индикация че съм натиснал/ :
1- съобщения
2- казарма стрелци
3- банка
4- проучвания+ икономиката
5- пазар
и Т.Н.
Активен
Vania
Community Manager
*

Karma: +251/-431
Неактивен Неактивен

Публикации: 4239


Профил
« Отговор #1 -: Март 21, 2013, 11:42:21 »

Здравейте!
Току-що бях в акаунта Ви. Виждам всичко нормално, отварям всички менюта без проблем, виждат се и анимациите.
Сменете браузера или изчистете кеша.
Активен


Vania
Bulgarian Community Manager
tem_a11
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 8


Профил
« Отговор #2 -: Март 21, 2013, 12:47:29 »

Отвори се с мозила но за малко. след това пак същото.
А КЪДЕ Е ТОЗИ КЕШ И КАК СЕ ТРИЕ. ?  Undecided
« Последна редакция: Март 21, 2013, 12:49:08 от tem_a11 » Активен
Vania
Community Manager
*

Karma: +251/-431
Неактивен Неактивен

Публикации: 4239


Профил
« Отговор #3 -: Март 21, 2013, 13:06:56 »

Отивате в меню 'история'> изчистване на скорошна история> маркирате полетата бисквитки и кеш> изчисти
или ако браузърът Ви е на английски език:
tools> clear recent history> маркирате cookies и cache
Активен


Vania
Bulgarian Community Manager
tem_a11
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 8


Профил
« Отговор #4 -: Март 21, 2013, 13:52:53 »

Iz`istih gi no pak ne se otvarq.
Активен
Vania
Community Manager
*

Karma: +251/-431
Неактивен Неактивен

Публикации: 4239


Профил
« Отговор #5 -: Март 21, 2013, 14:21:35 »

Пробвайте под друг браузър - интернет експлорер или хром. Ако пак не става, най-вероятно трябва да си направите ъпдейт на флаша.
Активен


Vania
Bulgarian Community Manager
baivan
Редник
*

Karma: +2/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 14


Профил
« Отговор #6 -: Март 21, 2013, 20:14:12 »

С хрома нямам проблем
Активен
tem_a11
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 8


Профил
« Отговор #7 -: Март 21, 2013, 21:09:12 »

а един линк за флаша ако може че Аз съм си много зле за мойте бая години с компа.
Активен
Daniel
Полковник
******

Karma: +278/-261
Неактивен Неактивен

Публикации: 1269


Nato е организация за военно сътрудничество.


Профил
« Отговор #8 -: Март 22, 2013, 12:33:45 »

а един линк за флаша ако може че Аз съм си много зле за мойте бая години с компа.
Ето ти линк ! Принципно може и самия браузер да ти е стара версия и да ти цепи така. Не всичко идва от флаша но е основен заподозрян в момента !  Tongue
http://get.adobe.com/flashplayer/
Активен


Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи. (Джон Максуел)
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!