Cekupa
Редник
Неактивен
Публикации: 28
|
|
« -: Декември 04, 2012, 14:03:50 » |
|
Ерата трябваше да свърши преди доста време , пак сме забравени . По този начин слаби играчи големеят , възползват се от отслабването на останалите и трупат точки . Все едно футболен мач между Барселона и Долно Камарци, ама Барса са излезли в почивка и Камарци сами си играят , вкарват си голове и се радват : . Evil_Dead ако беше играл до сега да беше минал 1000 доблест , сега има опасност да го минат . Някой ще каже, играе се до последният съдийски сигнал , да ама се казва колко е продължението . Сега някои са излъгани Моля коментирайте и бъдете обективни !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
glory1976
|
|
« Отговор #2 -: Декември 04, 2012, 15:38:14 » |
|
Ерата трябваше да свърши преди доста време , пак сме забравени . По този начин слаби играчи големеят , възползват се от отслабването на останалите и трупат точки . Все едно футболен мач между Барселона и Долно Камарци, ама Барса са излезли в почивка и Камарци сами си играят , вкарват си голове и се радват : . Evil_Dead ако беше играл до сега да беше минал 1000 доблест , сега има опасност да го минат . Някой ще каже, играе се до последният съдийски сигнал , да ама се казва колко е продължението . Сега някои са излъгани Моля коментирайте и бъдете обективни ! Абе до тук добре,ама що за силни играчи са тия с по 2 акаунта. Evil_Dead ако беше палил тези,които искаше да пали със неговия акаунт,вместо с помощния си акаунт PURE_GAME нямаше да е минал и 700 доблест
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cekupa
Редник
Неактивен
|
|
« Отговор #3 -: Декември 04, 2012, 18:53:26 » |
|
За два акаунта ако има са виновни админите. Това се следи пряко от тях . Ако се съмнявате има начини за докладване. Сега вече е късно !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
glory1976
|
|
« Отговор #4 -: Декември 04, 2012, 19:37:58 » |
|
За два акаунта ако има са виновни админите. Това се следи пряко от тях . Ако се съмнявате има начини за докладване. Сега вече е късно !
E що да са виновни админите.Виновен е тоя който играе с тях Та... мисълта ми беше да не ревете .Сега вече е късно! Па и тъй или иначе няма да ви се отдаде възможност скоро да спечелите някоя класация.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Къртача
|
|
« Отговор #5 -: Декември 04, 2012, 19:51:43 » |
|
То па големите класации ,щом за два дена им взехме военните и доблеста ,те са се предали ,а и да не са ,са обречени девила се прави на игралец да пали с другото си акаунтче ,после се скъса да развява белите гащи
|
|
|
Активен
|
|
|
|
glory1976
|
|
« Отговор #6 -: Декември 04, 2012, 20:23:16 » |
|
Изтрили са PURE_GAME ... Devila да се радва,че му изтриха тоя акаунт,а не другия. Мен ако питаш трябваше да тривнат Evil_Dead - все пак той е облагодетелствания акаунт.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nana3a
Лейтенант
Неактивен
Публикации: 137
Πάπαςα
|
|
« Отговор #7 -: Декември 04, 2012, 21:53:08 » |
|
Пак на време са го изтрили.След 50-тия пожар
|
|
|
Активен
|
За в бъдеще поставяйте по-малки снимки в подписите си!
|
|
|
glory1976
|
|
« Отговор #8 -: Декември 04, 2012, 22:17:57 » |
|
Пак на време са го изтрили.След 50-тия пожар тамън напраи 51-ия
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nana3a
Лейтенант
Неактивен
Πάπαςα
|
|
« Отговор #9 -: Декември 04, 2012, 22:31:21 » |
|
Еми след като са докладвани и отговора е ,че няма причина за наказание.Кво правим?Трябва да сменяме май началството
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cekupa
Редник
Неактивен
|
|
« Отговор #10 -: Декември 05, 2012, 20:29:41 » |
|
Хайде някой да публикува и класация
|
|
|
Активен
|
|
|
|
glory1976
|
|
« Отговор #11 -: Декември 05, 2012, 21:17:27 » |
|
Хайде някой да публикува и класация Веднага
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tyty_man85
Сержант
Неактивен
Публикации: 87
|
|
« Отговор #12 -: Декември 05, 2012, 21:40:12 » |
|
Хаа дреме ми за класацията пиленца,аз се позабавлявах,станах маршал и се махнах.Повече от маршал няма,класацията не ми трябва,няма да си я нося в къщи .А и какво се пулите,да съм палил вас?запалих задниците на румънците които така и не разбихте,играчи .Не съм точил,нямам нито една уговорена битка,никой не съм молил да се разбива в мен.Това че вие цяла ера се скатавахте си е ваш проблем.Аз правя разлика между игра и реалния свят,някой дори ме псуваха през повечето време хаа.Ратанасов1 ми пише че играел и с цска,гдкп играе и с горски1,от съюза на сандо изтриха един ник.Но на нана3а не и се коментира за него ,но както и да е,прекарах си добре въпреки малкото играчи.Който иска да си връща,а тези хора са доста ще останат разочаровани .И преди около две години когато я спрях и сега,положението е едно и също.Не може да играеш нещо с години и да не ти омръзне,в момента играя последна ера и в 140-ти свят мегаблиц.Хайде бай от мен,сигурно ви е станало ясно че тази версия е доста позабравена от админите.Ако бях на ваше място,нямаше да си губя времето тук.
|
|
|
Активен
|
Свят 10 Ера 27 N:1 военни т. N:1 доблест 30.11.2012
|
|
|
glory1976
|
|
« Отговор #13 -: Декември 05, 2012, 21:45:41 » |
|
Хаа дреме ми за класацията пиленца,аз се позабавлявах,станах маршал и се махнах.Повече от маршал няма,класацията не ми трябва,няма да си я нося в къщи .А и какво се пулите,да съм палил вас?запалих задниците на румънците които така и не разбихте,играчи .Не съм точил,нямам нито една уговорена битка,никой не съм молил да се разбива в мен.Това че вие цяла ера се скатавахте си е ваш проблем.Аз правя разлика между игра и реалния свят,някой дори ме псуваха през повечето време хаа.Ратанасов1 ми пише че играел и с цска,гдкп играе и с горски1,от съюза на сандо изтриха един ник.Но на нана3а не и се коментира за него ,но както и да е,прекарах си добре въпреки малкото играчи.Който иска да си връща,а тези хора са доста ще останат разочаровани .И преди около две години когато я спрях и сега,положението е едно и също.Не може да играеш нещо с години и да не ти омръзне,в момента играя последна ера и в 140-ти свят мегаблиц.Хайде бай от мен,сигурно ви е станало ясно че тази версия е доста позабравена от админите.Ако бях на ваше място,нямаше да си губя времето тук. Бе да ти кажа не останах с впечатление да е позабравена - който докладвах все е наказан Ма на лисицата гроздето е кисело. И да не ти е последна ера - друга на дали ще можеш да направиш... или поне не свестна Иначе май паметта те лъже и не си палил само румънците да не би да си палил и българи? Браво на marzanna - поздравявам го за прекрасната ера - последните 10 дена реши да вземе класацията по ранг и доблест и успя - без нито една нагласена битка,без нито един страничен акаунт,точене,програми за ловене на шпиони и дрън дрън Да живее честната игра и играчи като него.Да живее блица и дано да придобие нов облик и всички заслужили да бъдат наказвани
|
|
« Последна редакция: Декември 05, 2012, 21:47:52 от glory1976 »
|
Активен
|
|
|
|
nana3a
Лейтенант
Неактивен
Πάπαςα
|
|
« Отговор #14 -: Декември 05, 2012, 21:52:45 » |
|
No Coment от мене.Всеки да се радва на неговото си.А на мирзана браво.Изкочи от нищото и надигра мошенниците
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|