Imperia Online България  
Януари 28, 2021, 00:01:20 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1] 2   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: проблем с достъпа до част от опциите  (Прочетена 2729 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
imperium1
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 24


Профил
« -: Декември 04, 2012, 13:55:42 »

играта не ми дава достъп до голяма част от менютата включително съобщенията и пазара така съм беззащитен и само мога да наблюдавам как ме нападат мога да влизам само в крепостта и казармите Cry Undecided
« Последна редакция: Декември 04, 2012, 14:02:21 от imperium1 » Активен
Oton
Community Manager
*

Karma: +787/-1279
Неактивен Неактивен

Публикации: 1977



Профил
« Отговор #1 -: Декември 04, 2012, 14:07:48 »

Под какъв браузър става това?
Активен

ИО във Facebook!
http://www.facebook.com/pages/Imperia-Online/114814521869565?ref=mf
ИО Световно:
httpс://worldcup.imperiaonline.org
imperium1
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 24


Профил
« Отговор #2 -: Декември 04, 2012, 16:44:26 »

експлорер модзила и гугъл хром и при трите е едно и също нямам достъп до сградите и пазара мога да влизам само в крепостта и казармите също така пощата ми е блокирана влизам заобиколно като отворя нечий профил и отдолу има икона за лично съобщение оттам ми отваря пощата
Активен
imperium1
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 24


Профил
« Отговор #3 -: Декември 04, 2012, 16:46:07 »

играя от 5-6 години и за първи път такъв бъг виждам даже и новата версия на java7 сложих и пак не става вместо ръчичка за да маркира сградата си седи стрелката като неактивна
Активен
Oton
Community Manager
*

Karma: +787/-1279
Неактивен Неактивен

Публикации: 1977



Профил
« Отговор #4 -: Декември 04, 2012, 17:08:08 »

Дайте ми име на акаунт, за да проверя, моля.
Активен

ИО във Facebook!
http://www.facebook.com/pages/Imperia-Online/114814521869565?ref=mf
ИО Световно:
httpс://worldcup.imperiaonline.org
imperium1
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 24


Профил
« Отговор #5 -: Декември 04, 2012, 17:34:42 »

Imperium1
Активен
Oton
Community Manager
*

Karma: +787/-1279
Неактивен Неактивен

Публикации: 1977



Профил
« Отговор #6 -: Декември 04, 2012, 18:02:12 »

Току що влизах в акаунта Ви и успях да кликна навсякъде под Мозила.
Можете да ли да направите скрийншот, за да видим какво точно се случва?
Активен

ИО във Facebook!
http://www.facebook.com/pages/Imperia-Online/114814521869565?ref=mf
ИО Световно:
httpс://worldcup.imperiaonline.org
imperium1
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 24


Профил
« Отговор #7 -: Декември 04, 2012, 19:47:02 »

обясни ми как да го направя този скрииншот и ще пробвам все още не мога да влизам в сградите освен крепост и казарми и пощата я ползвам по заобиколни пътища
Активен
imperium1
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 24


Профил
« Отговор #8 -: Декември 04, 2012, 20:45:36 »

когато насоча мишката към някое от менютата обикновено стрелката става на ръчичка и ми дава достъп но не и в случая на повечето икони към сгради стрелката си остава и не ми ги отваря в колониите е същото само логистичната база и крепостта ми дава да отварям наглеждачът ми казва че при него няма проблем когато влиза и може да ми управлява акаунта
« Последна редакция: Декември 04, 2012, 21:05:14 от imperium1 » Активен
imperium1
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 24


Профил
« Отговор #9 -: Декември 04, 2012, 21:20:59 »

пробвах да презаредя страницата и за части от секундата проблема се оправя и ръчичката се появява и над проблемните сгради след което отново изчезва и не мидава да ги отварям *xxx*
Активен
Oton
Community Manager
*

Karma: +787/-1279
Неактивен Неактивен

Публикации: 1977



Профил
« Отговор #10 -: Декември 05, 2012, 11:10:35 »

Пробвайте под различни браузъри и преинсталирайте Flash Player-a.
Вижте дали ще има подобрение.
Активен

ИО във Facebook!
http://www.facebook.com/pages/Imperia-Online/114814521869565?ref=mf
ИО Световно:
httpс://worldcup.imperiaonline.org
imperium1
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 24


Профил
« Отговор #11 -: Декември 05, 2012, 13:38:58 »

няма подобрение инталирах adobe flash 11  пробвах и през трите браузъра модзила експлорер и гугъл но проблема си остава същия като същевременно не спират да ме наападат а не мога да се защитя ефективно
Активен
Krum
Community Manager
*

Karma: +957/-518
Неактивен Неактивен

Публикации: 4047



Профил
« Отговор #12 -: Декември 05, 2012, 13:51:35 »

Пробвай да преинсталираш някой от браузърите - примерно хрома.
Активен

предричам края на ИО до края на годината,ако тенденцията да се печели посредством всякакви приоми използвани от собствениците на играта продължи.

Давам Ви  максимум 1-2 години живот на играта, а после да видим дали пророците грешат или този път ще познаят края

Отнети пророчески лицензи: 1
imperium1
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 24


Профил
« Отговор #13 -: Декември 05, 2012, 17:08:54 »

и това не става забелязах обаче, че дори иконите на сградите, които ми отваря го прави само, когато стрелката е в долния край на иконата успях да отворя и другите икони но с презареждане на страницата и в момента на зареждане кликваш многократно на дадената икона и може да успееш да засечеш момента и да ти я отвори но не всеки път става и въобще не е удобно не мисля че проблема е в браузърите защото и с трите е едно и също
Активен
imperium1
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 24


Профил
« Отговор #14 -: Декември 05, 2012, 17:34:32 »

има ли вероятност някоя бисквитка да създава тези проблеми защото току що установих че вече и в сградаата на казарма стрелци не мога да вляза?Huh?
Активен
Страници: [1] 2   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!