Imperia Online България  
Юни 06, 2020, 00:45:29 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бъг при шпионаж  (Прочетена 1978 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Bigmeech
Капитан
****

Karma: +16/-45
Неактивен Неактивен

Публикации: 328


Профил
« -: Ноември 30, 2012, 20:13:22 »

Супер дразнещо..... натискам шпионирай на даден играч (става въпрос от глобалната карта) и прозореца който излиза "зареждане" просто забива. На всеки 2-3 шпионажа 1 се бъгва и пак трябва да търся къде  е играча от милионите точки. От 3-4 компютъра сум пробвал с 2 различни браузъра и проблема просто си го има.
Моля да се оправи Smiley
Активен
Oton
Community Manager
*

Karma: +787/-1279
Неактивен Неактивен

Публикации: 1977



Профил
« Отговор #1 -: Декември 03, 2012, 12:26:54 »

Според мен имате проблем с интернет връзката, явно лагва.
Активен

ИО във Facebook!
http://www.facebook.com/pages/Imperia-Online/114814521869565?ref=mf
ИО Световно:
httpс://worldcup.imperiaonline.org
Hukolau
Лейтенант
***

Karma: +3/-39
Неактивен Неактивен

Публикации: 115

malko minusi slagate


Профил
« Отговор #2 -: Декември 03, 2012, 23:22:48 »

не е от нета.и на мен ми се случва често.като сложиш курсора на точката и излезе прозореца с операциите и натиснеш шпионаж и по често не става нищо
Активен
Δăþ Ĥěδěĉěн
Капитан
****

Karma: +30/-32
Неактивен Неактивен

Публикации: 377



Профил
« Отговор #3 -: Декември 03, 2012, 23:48:58 »

не понякога, а ВИНАГИ трябва да повторя искането да отида на шпионаж
говоря от глобалната карта - цъкаш на играча, излиза менюто - даваш на шпионаж и.. нищо; повтаряш всичко и е ок

на всички ли интернета ни лaгва?
искате да кажете, че интернета в България не струва ?!?!?
да не би във всеки град да е един и същ доставчика, че да има еднакъв проблем

пс

и тази тема ще иде на боклука - проблема е несъществен за екипа..
« Последна редакция: Декември 04, 2012, 08:02:28 от Δăþ Ĥěδěĉěн » Активен

Ама иначе любезни бе..
xrisa_
Лейтенант
***

Karma: +6/-21
Неактивен Неактивен

Публикации: 172


Профил
« Отговор #4 -: Декември 04, 2012, 00:41:32 »

аз неиграя от бг а и при мен го има този проблем
Активен
bro555555
Лейтенант
***

Karma: +27/-1
Неактивен Неактивен

Публикации: 113



Профил
« Отговор #5 -: Декември 04, 2012, 16:41:58 »

Редакция, Отон: Публикацията няма връзка с темата.
Моля, въздържайте се от спам и несъотвестващи с темата публикации в служебните секции.
Абсолютно недопустимо е.
« Последна редакция: Декември 04, 2012, 17:06:28 от Oton » Активен
Oton
Community Manager
*

Karma: +787/-1279
Неактивен Неактивен

Публикации: 1977



Профил
« Отговор #6 -: Декември 04, 2012, 17:11:57 »

Проведохме тестове през целия ден, при нас подобен проблем няма.
Екранът с шпионажа от контекстното меню на глобалната карта се визуализира всеки път без проблем.
Пробвайте различни варианти - изчистете кеша си, преинсталирайте Flash Player-a, пробвайте с друг браузър.
Заявките за шпионаж през глобалната карта не са чак толкова много, че да затруднят до толкова машините ни и да ги накарат да лагват и да отказват шпионаж.
Активен

ИО във Facebook!
http://www.facebook.com/pages/Imperia-Online/114814521869565?ref=mf
ИО Световно:
httpс://worldcup.imperiaonline.org
KacanuH
Редник
*

Karma: +5/-5
Неактивен Неактивен

Публикации: 8



Профил
« Отговор #7 -: Декември 04, 2012, 17:25:17 »

http://clip2net.com/s/2ziTm , Отон, моите уважения, но ако си оправите свързаноста проблема ще пристане да съществува. Препоръчвам на всички да използват горната програмка, за да можем да "дебъгнем" проблема след като според съпорта на ИО не съществува!

П.С. Поздравления на Бро за коментарата, толкова не съм се смял от доста време!
Активен
Oton
Community Manager
*

Karma: +787/-1279
Неактивен Неактивен

Публикации: 1977



Профил
« Отговор #8 -: Декември 04, 2012, 17:57:54 »

http://clip2net.com/s/2ziTm , Отон, моите уважения, но ако си оправите свързаноста проблема ще пристане да съществува. Препоръчвам на всички да използват горната програмка, за да можем да "дебъгнем" проблема след като според съпорта на ИО не съществува!

П.С. Поздравления на Бро за коментарата, толкова не съм се смял от доста време!
Въпросната снимка показва, че има проблем между Нет1 и Нетера
А и 192.168.10.18 е частен адрес. 
По-скоро трябва да се обърнете към доставчика, в случая - Нет1
Можем да проверим и обратен trace, ама малко сте си скрили IP адреса...
Активен

ИО във Facebook!
http://www.facebook.com/pages/Imperia-Online/114814521869565?ref=mf
ИО Световно:
httpс://worldcup.imperiaonline.org
ScreamoCore
Сержант
**

Karma: +7/-5
Неактивен Неактивен

Публикации: 68


Профил
« Отговор #9 -: Януари 24, 2013, 03:51:15 »

бе може ли да обясните на кратко за кво сте си писали че ме мързи да чета ...   :Smiley
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!