Imperia Online България  
Ноември 26, 2020, 19:29:59 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Не рабори местенето на армиите по колониите  (Прочетена 1205 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
bavarec_
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 15


Профил
« -: Септември 24, 2012, 18:48:30 »

Как да си преместя армията в колонията??
Активен
bavarec_
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 15


Профил
« Отговор #1 -: Септември 24, 2012, 19:06:25 »

Някой ще го оправи ли?Huh??? Или да чакам да ми откраднат реса?Huh?Huh?Huh?Huh?Huh?Huh?Huh?Huh?Huh?Huh?Huh?Huh?Huh?Huh?Huh?Huh??
Активен
Oton
Community Manager
*

Karma: +787/-1279
Неактивен Неактивен

Публикации: 1977



Профил
« Отговор #2 -: Септември 25, 2012, 10:06:48 »

Да не би да сте на минус злато?
Активен

ИО във Facebook!
http://www.facebook.com/pages/Imperia-Online/114814521869565?ref=mf
ИО Световно:
httpс://worldcup.imperiaonline.org
Oton
Community Manager
*

Karma: +787/-1279
Неактивен Неактивен

Публикации: 1977



Профил
« Отговор #3 -: Септември 25, 2012, 10:10:52 »

Работим по въпроса.
Активен

ИО във Facebook!
http://www.facebook.com/pages/Imperia-Online/114814521869565?ref=mf
ИО Световно:
httpс://worldcup.imperiaonline.org
bavarec_
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 15


Профил
« Отговор #4 -: Септември 25, 2012, 10:17:53 »

оправи се излязох и пак влязох просто сте направили промени за това ми е зареждало Wink
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!