Imperia Online България  
Ноември 26, 2020, 18:23:55 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: проблем с менюто за наемане на работници  (Прочетена 1360 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
.vess.
Лейтенант
***

Karma: +28/-96
Неактивен Неактивен

Публикации: 199



Профил
« -: Август 07, 2012, 15:55:56 »

поняка просто не работи  Sad
даже ми блокира целия браузер , когато го отворя  Shocked
Активен
-fiher-
Луцифер(Луци)
Лейтенант
***

Karma: +11/-35
Неактивен Неактивен

Публикации: 140



Профил
« Отговор #1 -: Август 07, 2012, 15:58:40 »

Пробвай с друг браузър и си поривери нет връската как е
Активен

Животът - поредното нещо заради което само по себе си не си струва да живееш , но пък заради дребните неща в живота на всеки един като любов,пари или семейство просто не ти стиска да натиснеш спусъка !
.vess.
Лейтенант
***

Karma: +28/-96
Неактивен Неактивен

Публикации: 199



Профил
« Отговор #2 -: Август 07, 2012, 16:05:26 »

ами пробвала съм с опера и макстън. иначе нета не ми е мнго добър  Sad

преди малко опитах с другото меню за наемане (във всички провинции). там се получи следния проблем: понеже нямах свободни места в мините дигнах малко мината за камък, и отново отворих същото меню, но не ми позволи да наема. според него нямаше свободни места...
« Последна редакция: Август 07, 2012, 16:14:38 от .vess. » Активен
-fiher-
Луцифер(Луци)
Лейтенант
***

Karma: +11/-35
Неактивен Неактивен

Публикации: 140



Профил
« Отговор #3 -: Август 08, 2012, 13:09:41 »

Ми ако ти е лош нета  може да е заради това . Смисъл ако го претовариш например аз понякога си пускам да ми зарежда 2 филма едновременно после да ги гледам онлайн и през това време през мозилата и гугъл хром в 2 империи и както съм в крайните квартали на софия (кв.Хладилника подножието на витоша) нета просто се скапва и ми зарежда по 10 минути нещо и накрая ми го зарежда с некъв бъг . Пробвай да си подобриш нета може да е от това.
Активен

Животът - поредното нещо заради което само по себе си не си струва да живееш , но пък заради дребните неща в живота на всеки един като любов,пари или семейство просто не ти стиска да натиснеш спусъка !
.vess.
Лейтенант
***

Karma: +28/-96
Неактивен Неактивен

Публикации: 199



Профил
« Отговор #4 -: Август 09, 2012, 22:53:07 »

и само, защото ми е лош нета ми блокира браузера  Shocked
Активен
house83
Global Moderator
*

Karma: +648/-1164
Неактивен Неактивен

Публикации: 3069



Профил
« Отговор #5 -: Август 12, 2012, 16:52:46 »

Ми ако ти е лош нета  може да е заради това . Смисъл ако го претовариш например аз понякога си пускам да ми зарежда 2 филма едновременно после да ги гледам онлайн и през това време през мозилата и гугъл хром в 2 империи и както съм в крайните квартали на софия (кв.Хладилника подножието на витоша) нета просто се скапва и ми зарежда по 10 минути нещо и накрая ми го зарежда с некъв бъг . Пробвай да си подобриш нета може да е от това.

Малкия , товариш си процесора , а не нета. Като отвориш пак тези 2х2 нещица си отвори и диспечера на задачите , та от там ще видиш , че процесора е на минимум 96% , а нета на максимум 10%.

П.П. Предупредих те неколкократно , след като не си убеден на 100% в мислите си , то не ги споделяй , за да не объркваш останалите.
Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!