Imperia Online България  
Юни 02, 2020, 23:55:56 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Проблем с сградите!  (Прочетена 2391 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
BlackDevilBG
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 5


Профил
« -: Август 06, 2012, 16:45:32 »

Направих си акаунт в играта преди няколко дена,всичко си беше нормално,изпълнявах си задачите до 7-мата задача.Там започна да ми прави бъгове с сградите,не мога да вляза в почти всички,само от време на време влиза в дърводелницата  и градския център,в другите сгради просто не мога да вляза.
Някакви идеи как да разреша проблема?
Активен
Oton
Community Manager
*

Karma: +787/-1279
Неактивен Неактивен

Публикации: 1977



Профил
« Отговор #1 -: Август 06, 2012, 16:47:44 »

Можете ли да ми дадете име на акаунт, което да проверя?
Активен

ИО във Facebook!
http://www.facebook.com/pages/Imperia-Online/114814521869565?ref=mf
ИО Световно:
httpс://worldcup.imperiaonline.org
BlackDevilBG
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 5


Профил
« Отговор #2 -: Август 06, 2012, 16:50:42 »

Име : BlackDevilBG
Активен
Oton
Community Manager
*

Karma: +787/-1279
Неактивен Неактивен

Публикации: 1977



Профил
« Отговор #3 -: Август 06, 2012, 16:54:57 »

Вижте сега дали всичко е наред, минах на следващата стъпка.
Активен

ИО във Facebook!
http://www.facebook.com/pages/Imperia-Online/114814521869565?ref=mf
ИО Световно:
httpс://worldcup.imperiaonline.org
BlackDevilBG
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 5


Профил
« Отговор #4 -: Август 06, 2012, 17:03:06 »

Не, отново не мога да вляза в сградите.Мисля че не в стъпките а в самите сгради е проблема  Sad
Активен
Oton
Community Manager
*

Karma: +787/-1279
Неактивен Неактивен

Публикации: 1977



Профил
« Отговор #5 -: Август 06, 2012, 17:10:45 »

Аз влизам в тях без проблем.
Сменете браузъра, пробвайте с друг.
Рестартирайте си компютъра.
Пробвайте различни варианти.
Активен

ИО във Facebook!
http://www.facebook.com/pages/Imperia-Online/114814521869565?ref=mf
ИО Световно:
httpс://worldcup.imperiaonline.org
BlackDevilBG
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 5


Профил
« Отговор #6 -: Август 06, 2012, 17:21:57 »

Наистина проблема беше в браузъра,смених го и сега всичко е ОК  Smiley
Активен
Oton
Community Manager
*

Karma: +787/-1279
Неактивен Неактивен

Публикации: 1977



Профил
« Отговор #7 -: Август 06, 2012, 17:24:02 »

Чудесно.
На кой браузър имахте проблем?
Активен

ИО във Facebook!
http://www.facebook.com/pages/Imperia-Online/114814521869565?ref=mf
ИО Световно:
httpс://worldcup.imperiaonline.org
BlackDevilBG
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 5


Профил
« Отговор #8 -: Август 06, 2012, 17:34:15 »

Ами Mozilla Firefox ми правеше проблеми,сега смених на Internet Explorer и всичко е ОК  Smiley
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!