Imperia Online България  
Ноември 26, 2020, 19:31:51 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: проблем с меню преместване на цялата армия  (Прочетена 1818 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
.vess.
Лейтенант
***

Karma: +28/-96
Неактивен Неактивен

Публикации: 199



Профил
« -: Юли 29, 2012, 23:33:35 »

просто не работи откакто сменихте дизайна. другото меню за преместване си функционира нормално.
никът ми е същият като във форума.
« Последна редакция: Юли 30, 2012, 10:19:28 от .vess. » Активен
Krum
Community Manager
*

Karma: +957/-518
Неактивен Неактивен

Публикации: 4047



Профил
« Отговор #1 -: Юли 30, 2012, 11:38:46 »

За премиум бутоните ли говориш?
Активен

предричам края на ИО до края на годината,ако тенденцията да се печели посредством всякакви приоми използвани от собствениците на играта продължи.

Давам Ви  максимум 1-2 години живот на играта, а после да видим дали пророците грешат или този път ще познаят края

Отнети пророчески лицензи: 1
.vess.
Лейтенант
***

Karma: +28/-96
Неактивен Неактивен

Публикации: 199



Профил
« Отговор #2 -: Юли 30, 2012, 23:05:06 »

за този:


преди си работеше нормално.
Активен
Oton
Community Manager
*

Karma: +787/-1279
Неактивен Неактивен

Публикации: 1977



Профил
« Отговор #3 -: Юли 31, 2012, 10:04:41 »

При мен работи абсолютно нормално това меню.
Какво точно се случва, нещо по-конкретно?
Активен

ИО във Facebook!
http://www.facebook.com/pages/Imperia-Online/114814521869565?ref=mf
ИО Световно:
httpс://worldcup.imperiaonline.org
pavkata99
Лейтенант
***

Karma: +12/-10
Неактивен Неактивен

Публикации: 197



Профил
« Отговор #4 -: Юли 31, 2012, 10:54:31 »

Трябва да избереш и единиците които искаш да местиш и провинцията от която искаш да ги местиш
Активен

FRI3NDS R H4RD 2 FIND H4RD3R 2 L34V3 IMPOSSIBL3 2 4GET
Cartel_77
Сержант
**

Karma: +11/-16
Неактивен Неактивен

Публикации: 51



Профил
« Отговор #5 -: Юли 31, 2012, 13:00:41 »

при мен работи всичко както трябва нямам никакви проблеми  :Smiley *pardon*
Активен
.vess.
Лейтенант
***

Karma: +28/-96
Неактивен Неактивен

Публикации: 199



Профил
« Отговор #6 -: Август 01, 2012, 00:47:09 »

не знаех, че трябва да маркирам и провинцията  *wall*



благодаря на всички  Smiley
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!