kip4o
Редник
Неактивен
Публикации: 2
|
 |
« Отговор #15 -: Май 13, 2012, 19:36:34 » |
|
i pri men ee taka cqla sedmica stav taka
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Bolen_Mozak-BG
Редник
Неактивен
Публикации: 19
|
 |
« Отговор #16 -: Май 18, 2012, 22:22:31 » |
|
преди 4 часа
Днес не загубихте, нито спечелихте население, защото щастието Ви е равно на щастието на империите около Вас. 2012-05-17 17:57
Днес не загубихте, нито спечелихте население, защото щастието Ви е равно на щастието на империите около Вас.
това е от последните 2 дена, Колко пъти и колко играещи трябва да пишат за да обърнете някакво внимание ?!?!?!
|
|
« Последна редакция: Май 18, 2012, 22:26:12 от Bolen_Mozak-BG »
|
Активен
|
|
|
|
house83
Global Moderator
Неактивен
Публикации: 3069
|
 |
« Отговор #17 -: Май 18, 2012, 23:14:23 » |
|
Кое не му е нормално - сравняват Ви с акаунт , който е със същото средно щастие. Миграцията на 2-та акаунта ще продължи да е нулева , до момента , в който 1 от вас не е на по-малко щастие при миграция или не направи колония за да го вдигне малко.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Bolen_Mozak-BG
Редник
Неактивен
|
 |
« Отговор #18 -: Май 19, 2012, 13:54:38 » |
|
Днес ще анексирам провинция така че щастието да се увеличи....... И ако няма разлика в миграцията ще ви пиша пак ....
Редакция, Oton:
Писането с големи букви се приема за крещене, а крещенето е недопустимо в този форум. Моля, въздържайте се от крясъци и говорете спокойно, като се отнасяте с уважение към всички хора в този форум, които са с табелки. Те са тук, за да помагат.
|
|
« Последна редакция: Май 19, 2012, 15:02:27 от Oton »
|
Активен
|
|
|
|
Bolen_Mozak-BG
Редник
Неактивен
|
 |
« Отговор #19 -: Май 20, 2012, 00:47:49 » |
|
Не крещя ........ просто ако не виждате да го видите наисти .... Аз не пиша в този форум да се намирам на приказка или да се правя на интересен просто обърнете малко внимание ...не може и никога не ми се е случвало толкова хора да имат такова сувпадение наистина един от саюза ни показа миграция но ако продължава така .... и да не се обръща внимание губите играчите..... това е лично мое мнение
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Bolen_Mozak-BG
Редник
Неактивен
|
 |
« Отговор #20 -: Май 20, 2012, 22:18:32 » |
|
нексирах провинция и пак ................... преди 4 часа
Днес не загубихте, нито спечелихте население, защото щастието Ви е равно на щастието на империите около Вас.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
banshi
|
 |
« Отговор #21 -: Май 20, 2012, 23:00:13 » |
|
нексирах провинция и пак ................... преди 4 часа
направи една колония слонова кост или коприна и ще се уредиш с миграция
|
|
|
Активен
|
Oton Community Manager Вие не сте ни клиенти, това е безплатна игра, която играете по избор. Според Общите правила, с които сте се съгласили, когато сте се регистрирали в играта, не можете да имате каквито и да е претенции към нас, именно защото играта, която играете, е безплатна. Дали ще дадете пари за нея или няма да дадете - изборът е Ваш
|
|
|
Bolen_Mozak-BG
Редник
Неактивен
|
 |
« Отговор #22 -: Май 22, 2012, 12:41:19 » |
|
Преди 2 месеца свърши реалма .. никой още няма колония ... просто миналата ера само 1 път ми изписваше , че не губя нито печеля ... а сега всеки ден едно и също ... за това ви пиша.... да не мислите , че на мен ми е много хубаво да пиша тук всеки ден и да копирвам миграции ..... мисълта ми е не може ли да направите някаква проверка за бъг евентоално?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Bolen_Mozak-BG
Редник
Неактивен
|
 |
« Отговор #23 -: Май 22, 2012, 22:16:29 » |
|
преди 4 часа 708 население пристигна в империята Ви, защото Щастието Ви е по-високо от това на империите около Вас. Заключвайте темата дойде най сетне !! 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|