Imperia Online България  
Февруари 26, 2021, 02:03:40 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Отново бъг май открих !  (Прочетена 1174 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
mbdz
Редник
*

Karma: +4/-14
Неактивен Неактивен

Публикации: 16


Профил
« -: Май 02, 2012, 09:46:53 »

Ако имаш няколко колонии и си в самата колония стрелкичките в менюто под колониите не  работят! Като се кликне на стрелките за да минеш от една колония в друга не става нищо! Просто си оставяш във същатат колония  Grin ! Пробвах с няколко браузъра , но резултатът е същия ! Не , че съм нахален ама ако е така искам награда хахахаха!  Tongue
Активен
Oton
Community Manager
*

Karma: +787/-1279
Неактивен Неактивен

Публикации: 1977



Профил
« Отговор #1 -: Май 02, 2012, 10:45:35 »

Имате ли заключена колония?
Ако имате - стрелкичките няма да работят, докато не я отключите.
Активен

ИО във Facebook!
http://www.facebook.com/pages/Imperia-Online/114814521869565?ref=mf
ИО Световно:
httpс://worldcup.imperiaonline.org
mbdz
Редник
*

Karma: +4/-14
Неактивен Неактивен

Публикации: 16


Профил
« Отговор #2 -: Май 02, 2012, 10:49:47 »

Да има ! Но ми се струва , че май и когато е отключена май пак не работят! Ще проверя когато се отключени какво ще стана е ще ви пиша!  *ok*
Активен
mbdz
Редник
*

Karma: +4/-14
Неактивен Неактивен

Публикации: 16


Профил
« Отговор #3 -: Май 02, 2012, 22:49:54 »

Работи когато не е заключена колонията ! Моя грешка  *pardon*
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!