anubhis
внимание,хапе!!!
Редник
Неактивен
Публикации: 1
|
|
« Отговор #330 -: Март 18, 2008, 09:53:55 » |
|
а само за софия ли си в час с цените,щото на мен ми се ще някъде до моренцето,така...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Gioia
Amesha Spenta annoiato alla morte
Редник
Неактивен
In vita mors, in morte vita!
|
|
« Отговор #331 -: Март 18, 2008, 14:56:59 » |
|
нямаш проблеми, пред, зад, в моренцето, навсякъде, ама за живеене ли искаш там или за отдих
|
|
|
Активен
|
|
|
|
anubhis
внимание,хапе!!!
Редник
Неактивен
|
|
« Отговор #332 -: Март 19, 2008, 08:59:25 » |
|
за отдих,като за начало,а после може да се превърне и за живеене:))
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Gioia
Редник
Неактивен
|
|
« Отговор #333 -: Март 19, 2008, 15:30:06 » |
|
блазе ти
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Gioia
Редник
Неактивен
|
|
« Отговор #334 -: Март 21, 2008, 15:32:16 » |
|
Тази неделя от 22 ч. по Ринг ТВ в Спортни клюки можете да ме видите как се боксирам с фолкпевица с Андрея, гаджето на Кубрат Пулев
|
|
|
Активен
|
|
|
|
prosto_jena
Редник
Неактивен
Публикации: 3
|
|
« Отговор #335 -: Март 21, 2008, 15:35:58 » |
|
Тази неделя от 22 ч. по Ринг ТВ в Спортни клюки можете да ме видите как се боксирам с фолкпевица с Андрея, гаджето на Кубрат Пулев А ще има ли нокаут?
|
|
|
Активен
|
Сълзата си е сълза дори и нарисувана...
|
|
|
toni2570
Редник
Неактивен
Публикации: 9
|
|
« Отговор #336 -: Март 23, 2008, 19:58:14 » |
|
ако някой купува аз продавам земя около морето в подножието на планината и на 3 км от морето прекрасна гледка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Gioia
Редник
Неактивен
|
|
« Отговор #337 -: Март 24, 2008, 12:51:56 » |
|
в регулация ли е, ток, вода, релеф, параметри на застрояване (плътност, КИНТ)? колко собственика са, кви пари искат, каква квадратура е терена, път има ли и какъв е, асвалт, второ-третостепенен? дай някакви данни все пак
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Gioia
Редник
Неактивен
|
|
« Отговор #338 -: Март 24, 2008, 12:53:08 » |
|
А ще има ли нокаут? няма как, трябва да запазя добрия тон, даже ако трябва да дам да ме побута в ъгъла (така беше и по сценарии)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
prosto_jena
Редник
Неактивен
|
|
« Отговор #339 -: Март 24, 2008, 14:54:20 » |
|
няма как, трябва да запазя добрия тон, даже ако трябва да дам да ме побута в ъгъла (така беше и по сценарии)
Абе ти си знаеш как
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Gioia
Редник
Неактивен
|
|
« Отговор #340 -: Март 24, 2008, 15:07:29 » |
|
нещо не ми харесва това предаване само като разбрах че ще се казва Спортни клюки и ми се уби цялото желание за работа мисля че ще ги напусна не ми се нрави този тип журналистика то тва не е никаква журналистика направо се излагам така
|
|
|
Активен
|
|
|
|
prosto_jena
Редник
Неактивен
|
|
« Отговор #341 -: Март 24, 2008, 15:32:37 » |
|
Щом не ти допада зарежи ги (стига да не ти плащат хонорар, от който не може да се откажеш) то вярно,че не всичко е пари, ама без пари сме за никъде. Ти си "оправно" момиче и ще се справиш с всичко което решиш
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Gioia
Редник
Неактивен
|
|
« Отговор #342 -: Март 24, 2008, 15:58:43 » |
|
Щом не ти допада зарежи ги (стига да не ти плащат хонорар, от който не може да се откажеш) то вярно,че не всичко е пари, ама без пари сме за никъде. Ти си "оправно" момиче и ще се справиш с всичко което решиш отдавна вече не се притеснявам за хонорарите, на всякъде плащат но разбрах че много по-важен е имиджа, определено ще ги зарежа, не мога да вървя срещу принципите си, а и колкото и да ми плащат, нищо не е вечно, но когато си изградиш име, винаги когато имаш нужда и почукаш на някой врата, ще ти отворят, това според мен е много по-важно капитоловложение
|
|
|
Активен
|
|
|
|
prosto_jena
Редник
Неактивен
|
|
« Отговор #343 -: Март 24, 2008, 16:12:45 » |
|
отдавна вече не се притеснявам за хонорарите, на всякъде плащат но разбрах че много по-важен е имиджа, определено ще ги зарежа, не мога да вървя срещу принципите си, а и колкото и да ми плащат, нищо не е вечно, но когато си изградиш име, винаги когато имаш нужда и почукаш на някой врата, ще ти отворят, това според мен е много по-важно капитоловложение Съгласна съм с теб.Да така е много по- трудно се печели име и доверие(питаш ли ме мен като живея в малък град дето както се казва всички се познаваме) и нямаш право на грешки. Веднаж направил човек "име" трябва непрекъснато да го доказва и да премисля какво прави и как го прави
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Gioia
Редник
Неактивен
|
|
« Отговор #344 -: Март 24, 2008, 16:20:06 » |
|
ужас, да не говорим, че в малкия град от скука може да ти лепнат нещо без дори да подозираш
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|