|
sevast
Редник
Неактивен
Публикации: 5
|
 |
« Отговор #31 -: Октомври 14, 2012, 09:58:27 » |
|
здравейте , играх версия 5 преди около година-две , сега пак играя и ми направи впечатление , че показателите на номадската армия са по-слаби от тези на имперската , а мойте спомени са , че преди номадската армия беше с по-добри показатели и номадската беше по-силна в атака , има ли промяна или се заблуждавам 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
house83
Global Moderator
Неактивен
Публикации: 3069
|
 |
« Отговор #32 -: Октомври 14, 2012, 11:08:23 » |
|
Заблуждаваш се. Няма промяна в показателите на войските.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gargaran
Black_kn1ght
Вестоносец
Неактивен
Публикации: 547
Anger, misery... you'll suffer unto me
|
 |
« Отговор #33 -: Октомври 14, 2012, 11:19:08 » |
|
Ами от преди година и няколко месеца има промяна. Но тя е в силата на имперската армия - фалангите са променени....
|
|
|
Активен
|
Животът пред смъртта. Силата пред слабостта. Пътят пред целта.
|
|
|
teddykazandjiev
Гост
|
 |
« Отговор #34 -: Януари 03, 2013, 16:50:53 » |
|
Как е възможно въобще имперец да настигне номад.Имперците се развиват изключително бавно-твърдите,че имат икономически бонус,но него го няма никакъв-елита на имперците е много по-силен от този на номадите,а някакси нашата раса все ги бие-не е коректно.Паладина като има атака 180 и като има бонуси към атака и живот,би трябвало да смаже катафракта,а не става така.И за развитието е същото-ние правим супер добив за населелението,което имаме-предложих преди време да има повече номадско население-стана 320 000 в столицата,но нека е честно-ние примерно да бъдем повишени до население 500 000,а пък имперците не да се бъхтят,за да достигнат 500 000,а с лекота и още първите 2 месеца без излишни напъни да достигат и до по-големи лимити.казвате,че на по-късен етап са по-силни,това не е така,защото се мъчат да достигнат въпросните 320 000,вместо да си развиват икономиката,или пък дойде властелина на реалма и всичко свърши.Искам много подробен отговор и обяснения,защото като съм играл имперец,дори на късен-много късен етап не стигах номадите.Ето затова съотношението имперци и номади е 5 към 15-номадите се играят по-лесно и дори на късен етап имперците нямаш шанс да ги стигнат
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Hukolau
Лейтенант

Неактивен
Публикации: 115
malko minusi slagate
|
 |
« Отговор #35 -: Януари 03, 2013, 19:21:52 » |
|
имат,но става въпрос за игра с диаманти.иначе и аз не виждам как.затова си играя номад.в мега блица се регнах имперец.без диаманти се движа като костенурка.остават 10 дена а нямам милион нето.без премиум.а номадите без проблем са над 1,2-1,4 мил.и няма как да ги бия
|
|
|
Активен
|
|
|
|
teddykazandjiev
Гост
|
 |
« Отговор #36 -: Януари 05, 2013, 18:38:11 » |
|
Точно това е-развиват се като костенурки.Публикувах тази тема и на други места-показват ми някакви снимки с имперци с лимит 400 000 и над този лимит,ама не отговорих и не попитах-колко хиляди диаманта и колко пари са давали тея играчи.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gargaran
Black_kn1ght
Вестоносец
Неактивен
Публикации: 547
Anger, misery... you'll suffer unto me
|
 |
« Отговор #37 -: Януари 05, 2013, 19:33:52 » |
|
Ако се развиват паралелно и правилно имперец и номад единственият вариант след 60-70% от изтичане на времето на ерата номада да е пред импереца е ако номада играе с диаманти а импереца без. При равни (диамантени) условия, ако номада е напред причината е в качеството на игра на импереца - грешна и/или калпава стратегия, несериозно отношение към акаунта и т.н. Няма как във форума някой да ви научи как да играете. Потърсете такъв човек в играта - коментирайте етапите на развитие, последователността на строежите и проучванията и т.н. и т.н.
|
|
|
Активен
|
Животът пред смъртта. Силата пред слабостта. Пътят пред целта.
|
|
|
teddykazandjiev
Гост
|
 |
« Отговор #38 -: Януари 06, 2013, 18:01:47 » |
|
Ще ви разкажа за един случай-преди 5 години с един мой приятел се регистрирахме по едно и също време-аз номад той имперец-много добре беше усвоил тази раса,но дори и на късен етап не ме стигаше,а тогава лимита на номадското население не беше 320 000-накрая малко напредна, но ерата свършваше-говорим последните 15-20 дни от тази ера.И пак не ме би,а нито аз и нито той играехме с диаманти.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Asguard
Това съм аз , Льоклер!
Лейтенант

Неактивен
Публикации: 235
|
 |
« Отговор #39 -: Януари 06, 2013, 18:09:58 » |
|
Ще ви разкажа за един случай-преди 5 години с един мой приятел се регистрирахме по едно и също време-аз номад той имперец-много добре беше усвоил тази раса,но дори и на късен етап не ме стигаше,а тогава лимита на номадското население не беше 320 000-накрая малко напредна, но ерата свършваше-говорим последните 15-20 дни от тази ера.И пак не ме би,а нито аз и нито той играехме с диаманти.
Преди 5 години имперец и номад не е имало даже в сънищата на собствениците.По късно се появиха тези кошмари. 
|
|
|
Активен
|
Онези, които са готови да се откажат от основна свобода, за да си купят малко преходна сигурност, не заслужават нито свобода, нито сигурност. Б. Франклин
|
|
|
teddykazandjiev
Гост
|
 |
« Отговор #40 -: Януари 06, 2013, 22:17:19 » |
|
2008 не я е имало тая игра-да бе да.Имаше си и имперци и номади и всичко-само дето изгледа беше различен и населението на номадите беше само 200 000.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Asguard
Това съм аз , Льоклер!
Лейтенант

Неактивен
Публикации: 235
|
 |
« Отговор #41 -: Януари 06, 2013, 22:38:28 » |
|
2008 не я е имало тая игра-да бе да.Имаше си и имперци и номади и всичко-само дето изгледа беше различен и населението на номадите беше само 200 000.
Оф , нема нужда да ти обяснявам, явно.Не е имало.Номади и имперци има само във версия 5 , която е има -няма на 2.5 години.Така , че тази случка от преди 5 години си я сънувал.Или си объркал времевият пояс.
|
|
|
Активен
|
Онези, които са готови да се откажат от основна свобода, за да си купят малко преходна сигурност, не заслужават нито свобода, нито сигурност. Б. Франклин
|
|
|
teddykazandjiev
Гост
|
 |
« Отговор #42 -: Януари 10, 2013, 19:37:22 » |
|
както и да е.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
teddykazandjiev
Гост
|
 |
« Отговор #43 -: Януари 10, 2013, 19:38:17 » |
|
Публикувах темата,за да се обсъди и да има промени-щото от питай играч ми казаха да си внеса предложението във форума.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
teddykazandjiev
Гост
|
 |
« Отговор #44 -: Януари 13, 2013, 18:29:19 » |
|
О и 70 процента от изтичането на времето на ерата-дойде Властелина на реалма-имперците тъкмо се надяват да направят нещо и номадите с войските си превземат замъците-щото така бих в една ера.Номадски пункт-имперския,пращаха армия,ама в атака ги разбиваха.В защита също,въпреки,че имаше преди атаките крепост 8-и номадския също,но номадския не го разбиха въпреки,че опитаха.Какъв шанс въобще имат имперците-и с диаманти и без.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|