Imperia Online България  
Юли 12, 2020, 23:33:58 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Относно товароносимостта на единиците и вместимостта на крепостите във версия 4  (Прочетена 4014 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Krum
Community Manager
*

Karma: +957/-518
Неактивен Неактивен

Публикации: 4047



Профил
« -: Март 27, 2008, 17:20:34 »

http://www4.imperiaonline.org/forums/bg/index.php?topic=3298.msg23057#msg23057

Единиците продължават да си грабят в злато, но им се въвежда максимален товар. Леките носят най-много поради естеството им на слабо бронирани единици, елитните от друга страна са силно бронирани и теглото на собственото им оборудване не позволява да се натоварват още много. Конниците носят най-много, все пак си имат четирикрак помощник.  Smiley

Вместимостта на крепостите се отнася за всеки един ресурс. Провинция с крепост 1 може да събере максимум 10 000 дърво, 10 000 желязо, 10 000 камък и 10 000 злато. Ако за някой от ресурсите бъде достигнат лимита, то производството му спира, но ресурсите, транспортирани от други провинции както и заграбеното злато ПРОДЪЛЖАВАТ да се складират и НЕ ИЗЧЕЗВАТ. Т.е. провинция с крепост 1 може да складира и 1мил. ресурс, но той трябва да дойде или чрез транспортиране или чрез нападение.
« Последна редакция: Март 27, 2008, 17:23:09 от Krum » Активен

предричам края на ИО до края на годината,ако тенденцията да се печели посредством всякакви приоми използвани от собствениците на играта продължи.

Давам Ви  максимум 1-2 години живот на играта, а после да видим дали пророците грешат или този път ще познаят края

Отнети пророчески лицензи: 1
rion
Капитан
****

Karma: +64/-24
Неактивен Неактивен

Публикации: 336



Профил
« Отговор #1 -: Май 05, 2008, 09:29:57 »

Ако крепоста ми е 6ца и съм транспортирал в нея ресурс който покрива капацитета и значили това че тази провинция спира да дава доход?
Активен

Тише, ораторь! Ваше слово, товариш Маузер!
barona111
Лейтенант
***

Karma: +57/-111
Неактивен Неактивен

Публикации: 196



Профил
« Отговор #2 -: Септември 19, 2008, 20:42:21 »

http://www4.imperiaonline.org/forums/bg/index.php?topic=3298.msg23057#msg23057



Вместимостта на крепостите се отнася за всеки един ресурс. Провинция с крепост 1 може да събере максимум 10 000 дърво, 10 000 желязо, 10 000 камък и 10 000 злато. Ако за някой от ресурсите бъде достигнат лимита, то производството му спира, но ресурсите, транспортирани от други провинции както и заграбеното злато ПРОДЪЛЖАВАТ да се складират и НЕ ИЗЧЕЗВАТ. Т.е. провинция с крепост 1 може да складира и 1мил. ресурс, но той трябва да дойде или чрез транспортиране или чрез нападение.
[/quote
      Относно проблема за вместимостта на крепостите искам да попитам как е възможно да се изгуби ресурс които бе транспортиран в последната завладяна провинция-600к камък и 240к дърво. Провинцията беше с 5  ниво крепост и я подготвях за 6-ти, докато не изчезна транспортираният товар.  Ацц.- батка , BG свят 3,  случи се преди около 8-9 дена.  Може ли някои модератор да ми обясни причината, за да не допусна подобна грешка 2-ри път(ако тя е в мене) Пояснявам- веднага след транспорта ресурса се ИСПАРИ!!!
Активен
Krum
Community Manager
*

Karma: +957/-518
Неактивен Неактивен

Публикации: 4047



Профил
« Отговор #3 -: Септември 20, 2008, 12:21:52 »

Ресурса се е изгубил заради нещо друго, не е от лимита на крепостите. Все още не можем да разберем от какво.
Активен

предричам края на ИО до края на годината,ако тенденцията да се печели посредством всякакви приоми използвани от собствениците на играта продължи.

Давам Ви  максимум 1-2 години живот на играта, а после да видим дали пророците грешат или този път ще познаят края

Отнети пророчески лицензи: 1
jorometala
Капитан
****

Karma: +126/-356
Неактивен Неактивен

Публикации: 392


АКО НЕ МОЖЕШ ДА ПОБЕДИШ ЧЕСТНО, РЕВИ НА АДМИНА


Профил
« Отговор #4 -: Септември 20, 2008, 12:52:43 »

и аз имах загуба тогава, но нямаше доказателства........докато направя снимка на екрана и изчезнаха  *crazy* *crazy* *crazy*
Активен

zLaGaD
Гост
« Отговор #5 -: Февруари 14, 2009, 09:57:47 »

Така... От известно време не съм играл ИО . Регнах си едно ацц в БГ2 сега и с учудване разбрах , че катапултите не носят никакъв ресурс от разграбвания . Никаде в "правила" не прочетох за подобно нещо . Тарани не съм вадил , но предполагам че и при тях е същото . Ако това не е "проблем" поне вземете да го обявите официално там където трябва .
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!