Jimmy_the_Hand
Вестоносец
Неактивен
Публикации: 1332
ZEALOT
|
 |
« -: Януари 20, 2012, 18:27:57 » |
|
Незнам коя ера подред е на света .... но това е един призрачен свят ... Вече втори ден върви поредната ера и в него се мъдрят 42 активни акаунта .Ако останат толкоз и занапред ще бъде интересна борба.
|
|
|
Активен
|
"Клиентът е нашият най-важен посетител.Той не зависи от нас.Ние зависим от него.Той не прекъсва нашата работа.Той е целта и.Той не е външен на нашия бизнес.Той е част от него.Ние не му правим услуга,когато го обслужваме.Той ни прави услуга , като ни дава възможност да го обслужим." Махатма Ганди
|
|
|
lyubo_78
|
 |
« Отговор #1 -: Януари 20, 2012, 18:32:06 » |
|
Аз се регнах от любопитсво и 1-вия ден имах 6 човека в обхват 
|
|
|
Активен
|
Съвет към всички, които слагат тенджера на печката и отиват на компютъра: вземете със себе си една лъжица. Този предмет ще ви напомня, че готвите нещо.
|
|
|
lyubo_78
|
 |
« Отговор #2 -: Януари 21, 2012, 19:13:58 » |
|
Тоз свят на истина е много умрял 
|
|
|
Активен
|
Съвет към всички, които слагат тенджера на печката и отиват на компютъра: вземете със себе си една лъжица. Този предмет ще ви напомня, че готвите нещо.
|
|
|
|
lyubo_78
|
 |
« Отговор #4 -: Януари 21, 2012, 19:31:20 » |
|
От три дни влизам по един път на ден, без кредити съм и съм в 10-ката 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
lyubo_78
|
 |
« Отговор #5 -: Януари 21, 2012, 19:37:59 » |
|
Животът ти или блондинката, Ласитър ?  Научаваме за поредния подвиг на Ласитър — освобождаването на верния му приятел Арч Колеман, осъден на смърт поради убийството на съпругата си. Неотстъпно до него са още двама души — прекрасната мексиканка Хуанита Перада, готова на всяка саможертва в името на любовта си, и Гордо, вожд на банда изгонени от племето си индианци. Той е впечатлен от почтеността и смелостта на Ласитър и го следва с воините си. Когато Ласитър отива на сигурна смърт, за да спаси Хуанита, заловена от свирепия полубрат на Колеман Ред Клайд Мълиган, Гордо е пронизан от десетки индиански стрели. Ласитър и Хуанита отиват заедно с индианците в красивата долина, подарена им от Арч Колеман в знак на благодарност. Но Ласитър ще остане там твърде кратко време. Неспокойният му дух го тласка към нови приключения. Все пак изпълнявам задачи на Бригада 7  Тук на истина е свят на сенките... 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
_P0BeDiTeL_
|
 |
« Отговор #6 -: Януари 22, 2012, 23:55:33 » |
|
А вие я си кажете никовете ,че вчера се пуснах и аз и мисля рано сутринта да изкарам факлите ,да не опърля някой авер без да искам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Jimmy_the_Hand
Вестоносец
Неактивен
Публикации: 1332
ZEALOT
|
 |
« Отговор #8 -: Януари 23, 2012, 19:17:18 » |
|
аз няма да го играя  .... отпадат два от акаунтите с точки
|
|
|
Активен
|
"Клиентът е нашият най-важен посетител.Той не зависи от нас.Ние зависим от него.Той не прекъсва нашата работа.Той е целта и.Той не е външен на нашия бизнес.Той е част от него.Ние не му правим услуга,когато го обслужваме.Той ни прави услуга , като ни дава възможност да го обслужим." Махатма Ганди
|
|
|
_P0BeDiTeL_
|
 |
« Отговор #9 -: Януари 29, 2012, 18:40:48 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
lyubo_78
|
 |
« Отговор #10 -: Януари 04, 2013, 19:53:10 » |
|
В този свят се вижда нов рекорд от спечелени медали. Онзи ден ги броих на един играч бяха 82 сега не знам дали не са станали повече?!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|