Imperia Online България  
Октомври 28, 2021, 19:33:51 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Проблем с регистрацията  (Прочетена 2782 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Vako1
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 4


Профил
« -: Септември 18, 2011, 14:18:31 »

Имам питане....понеже е стартирал Свят 80 как бих могъл да се регистрирам след като е затворен за регистраций???Прегледах навсякъде във форума,но така и не намерих решение на проблема!!Ако можете дайте линк или ми кажете къде бъркам!!Благодаря предварително!!!  *crazy* *crazy*
Активен
yovanna
Community Manager
*

Karma: +19175/-321
Неактивен Неактивен

Публикации: 2558



Профил
« Отговор #1 -: Септември 19, 2011, 09:43:32 »

Когато светът е затворен, както е в случая, единственият начин е някой от света да прати линк за покана на приятел от меню настройки.
Активен

Vako1
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 4


Профил
« Отговор #2 -: Септември 19, 2011, 09:50:01 »

Ок...обаче ако можеш да насочиш по-добре към тази опция понеже колегата вика че никъде неможе да я намери Sad
Активен
yovanna
Community Manager
*

Karma: +19175/-321
Неактивен Неактивен

Публикации: 2558



Профил
« Отговор #3 -: Септември 19, 2011, 10:59:13 »

Меню Настройки (зъбчатото колело в долния десен ъгъл на картата на селото) >> подменю Глобални - под полетата за смяна на парола има Връзка за покана на приятел. Да я копира и да я прати.
Активен

Vako1
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 4


Профил
« Отговор #4 -: Септември 19, 2011, 11:04:00 »

Хмм така и ми казаха,но проблемът е такъв че под смяна на парола нали там с нова и под бутона "Промени" има една бяла черта след което пише:
Добавяне към глобален акаунт

Име   
Парола      Добавяне

Тук можете ръчно да създадете връзка между акаунтите си в някои от игрите на Империя Онлайн (Империя Онлайн и Ера на Завоеванията) съответните им светове, като коректно попълните полетата, по-долу, на потребителското име и парола, отговарящи на акаунта, който бихте желали да добавите към услугата Глобален Акаунт.
Акаунти в ИО

След това пак бяла черта и бутон "Изход от играта"

Активен
Jimmy_the_Hand
Вестоносец
*

Karma: +775/-236
Неактивен Неактивен

Публикации: 1332


ZEALOT


Профил
« Отговор #5 -: Септември 19, 2011, 11:07:03 »

 и при мен в свят5 ....няма връзка към линк -покани приятел  .... показва точно това което е споделил човека по горе
Активен

"Клиентът е нашият най-важен посетител.Той не зависи от нас.Ние зависим от него.Той не прекъсва нашата работа.Той е целта и.Той не е външен на нашия бизнес.Той е част от него.Ние не му правим услуга,когато го обслужваме.Той ни прави услуга , като ни дава възможност да го обслужим."
                 Махатма Ганди
yovanna
Community Manager
*

Karma: +19175/-321
Неактивен Неактивен

Публикации: 2558



Профил
« Отговор #6 -: Септември 19, 2011, 11:14:57 »

Хмм така и ми казаха,но проблемът е такъв че под смяна на парола нали там с нова и под бутона "Промени" има една бяла черта след което пише:
Добавяне към глобален акаунт

Име   
Парола      Добавяне

Тук можете ръчно да създадете връзка между акаунтите си в някои от игрите на Империя Онлайн (Империя Онлайн и Ера на Завоеванията) съответните им светове, като коректно попълните полетата, по-долу, на потребителското име и парола, отговарящи на акаунта, който бихте желали да добавите към услугата Глобален Акаунт.
Акаунти в ИО

След това пак бяла черта и бутон "Изход от играта"



Когато в един свят вече няма изобщо никакво място, връзката за покана на приятел изчезва. Ако това се е случило в свят 80, значи няма как да се регистрирате там.
Активен

yovanna
Community Manager
*

Karma: +19175/-321
Неактивен Неактивен

Публикации: 2558



Профил
« Отговор #7 -: Септември 19, 2011, 11:16:23 »

и при мен в свят5 ....няма връзка към линк -покани приятел  .... показва точно това което е споделил човека по горе

Джими, в блицовете регистрацията става само през собствен вече съществуващ акаунт във в5. Няма линкове, покани и прочие, нали вече го бяхме уточнили.
Активен

Vako1
Редник
*

Karma: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 4


Профил
« Отговор #8 -: Септември 19, 2011, 11:17:40 »

Ясно!!Благодаря за отговора Smiley значи чакаме някой да го изтрият Smiley Smiley
Активен
Jimmy_the_Hand
Вестоносец
*

Karma: +775/-236
Неактивен Неактивен

Публикации: 1332


ZEALOT


Профил
« Отговор #9 -: Септември 19, 2011, 11:24:50 »

Джими, в блицовете регистрацията става само през собствен вече съществуващ акаунт във в5. Няма линкове, покани и прочие, нали вече го бяхме уточнили.
Извинявам се Йо ... бях забравил за тази малка подробност с блицовете Smiley ... в 64 си стои връзката за покана на приятел ... явно проблема е нашите телевизори Smiley 
Активен

"Клиентът е нашият най-важен посетител.Той не зависи от нас.Ние зависим от него.Той не прекъсва нашата работа.Той е целта и.Той не е външен на нашия бизнес.Той е част от него.Ние не му правим услуга,когато го обслужваме.Той ни прави услуга , като ни дава възможност да го обслужим."
                 Махатма Ганди
yovanna
Community Manager
*

Karma: +19175/-321
Неактивен Неактивен

Публикации: 2558



Профил
« Отговор #10 -: Септември 19, 2011, 11:35:14 »

Извинявам се Йо ... бях забравил за тази малка подробност с блицовете Smiley ... в 64 си стои връзката за покана на приятел ... явно проблема е нашите телевизори Smiley 

Явно 64 не е пълен догоре, ще изчезне, когато се напълни.
Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!