Nosferatu
Гост
|
 |
« Отговор #45 -: Юли 28, 2011, 12:31:00 » |
|
Злия беше прав за нещо , че май голяма част от бг са мишоци 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kalan_amnel
kodji11
Редник
Неактивен
Публикации: 15
|
 |
« Отговор #46 -: Юли 28, 2011, 12:47:19 » |
|
Злия беше прав за нещо , че май голяма част от бг са мишоци  мдаа....ще има епизоди от добре познатите на всички деца филмчета: "Пикси,Дикси и мистър Джинкс"....или "Том и Джери"...избери си сам кое повече ти допада Мистър Джинкс или Том или вечно мрънкащия стар котарак Леополд : "момчета,да бъдем приятели" 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nosferatu
Гост
|
 |
« Отговор #47 -: Юли 28, 2011, 12:58:24 » |
|
мдаа....ще има епизоди от добре познатите на всички деца филмчета: "Пикси,Дикси и мистър Джинкс"....или "Том и Джери"...избери си сам кое повече ти допада Мистър Джинкс или Том или вечно мрънкащия стар котарак Леополд : "момчета,да бъдем приятели"  Аз нямам какво да си избирам, след края на бг2 се ориентирах към класиките, не ми се наливат пари за глупости, всичко взе да става платено 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
funtomas
|
 |
« Отговор #48 -: Юли 28, 2011, 15:19:07 » |
|
Ще помоля колегите да се въздържат от медийни изяви, че започва да намирисва на бг-свят  Някак си е по-приятно да те ругаят и заплашват на английски, гръцки, испански или развален български и да предизвикваш издигане на лозунги от сорта 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zLaGaD
Сержант

Неактивен
Публикации: 76
|
 |
« Отговор #49 -: Юли 28, 2011, 16:12:05 » |
|
Funtomas , чадо неземно . Ти и твойте корозирали съотборници не спряхте да ревете , че ви нападаме . Ми ще ви нападаме , щото от вас вадиме ресурс да се биеме с тези дето си слагат подобни призиви в съюзното инфо . Тая ера тактиката 8 месеца ферма - 4 месеца "голям биткаджия" с 3М армия , няма да важи... Събирайте си бръмбърите и не ми ревете на мен и на съотборниците на лична в играта .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nosferatu
Гост
|
 |
« Отговор #50 -: Юли 28, 2011, 16:40:42 » |
|
абе Злия, ти ще изкараш ли тази ера, обикновенно едногодишните никога не ги доиграваш, само ацц-то ама друг го шофира до края
|
|
|
Активен
|
|
|
|
funtomas
|
 |
« Отговор #51 -: Юли 28, 2011, 16:45:54 » |
|
Земно чадо съм, ама ще приема, че става дума за мен. Този съюз още на никой не е бил коляно, имате един кадър във вашия, който трябва да има смътни спомени от БГ1 преди време... Просто аверчетата са малко възмутени, ама ще приемат, че има всякаква паплач между бг-тата. А това с ферменето и бойни подвизи накрая... бъркаш ни явно с общата маса...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Obezymelia
Шут
Лейтенант

Неактивен
Публикации: 242
|
 |
« Отговор #52 -: Юли 28, 2011, 17:36:50 » |
|
Ламерско изказване . NOTORIOUS граби , опожарява и унищожава всеки , който е трън в очите на лидера и не се връзва със политиката на съюза . Някои хора имат късмет , че не ми е развита картата и на 3000 не се разхождам за момента . Аз не съм расист , та да нападам само чужденци . И не латиноси , а турците като цяло палят . Мишоци не понасям , а БГ играчите са именно такива  Не обичам да говоря без да мога да се подкрепя с действия ,както е в момента,но ти наистина ми предизвикваш интереса  Играл съм 2 ери в интернационален реалм и мога да ти кажа ,че никога не съм нападал български играч,но явно тук ни се разминава политиката.Мога да добавя, че когато почна тая ера можех да мина през теб и всеки от съюза ти и да те изнасиля буквално ,но не го направих точно поради по горе написаното,за това се възмутих когато виждам как опожаряваш мои съотборници. Ако се смяташ за играч ,като палиш хората около теб...  , нещо имаш грешна представа за значението на думата "играч"! Мога да се обзаложа ,че ти лично няма да доискараш ерата.  И не защото аз ще те спра,просто такива като теб съм ги виждал много,много голяма уста с наглед по малко възможности. Не искам да обиждам никой,просто такова е моето виждане за теб и част от съюза ти! Въпреки всичко пожелавам ви успех! 
|
|
« Последна редакция: Юли 28, 2011, 17:57:39 от Obezymelia »
|
Активен
|
|
|
|
Obezymelia
Шут
Лейтенант

Неактивен
Публикации: 242
|
 |
« Отговор #53 -: Юли 28, 2011, 17:56:09 » |
|
Funtomas , чадо неземно . Ти и твойте корозирали съотборници не спряхте да ревете , че ви нападаме . Ми ще ви нападаме , щото от вас вадиме ресурс
Интересно е как разбираш значението на думата "рева"  Никои от съюз Metallica не е гъгнал,единствено аз изразих един вид възмущение,но това е заради мойте грешни схващаия. Корозирали?!, хубаво е да уважаваш и другите играчи извън съюз NOTORIUS. Въпрос на възпитание..... А за нападането,нападай,но граби стотиците хиляди в провинциите,а не пали и после да говориш за вадене на ресурс. Слабия "морално" играч се познава от далече
|
|
|
Активен
|
|
|
|
david27
Редник
Неактивен
Публикации: 28
comando k-please
|
 |
« Отговор #54 -: Юли 29, 2011, 13:26:47 » |
|
Ламерско изказване . NOTORIOUS граби , опожарява и унищожава всеки , който е трън в очите на лидера и не се връзва със политиката на съюза . Някои хора имат късмет , че не ми е развита картата и на 3000 не се разхождам за момента . Аз не съм расист , та да нападам само чужденци . И не латиноси , а турците като цяло палят . Мишоци не понасям , а БГ играчите са именно такива  Аз атака всеки. Аз не изглеждат националност. Сега ние сме в студена война с "Notorious". Но аз не започна. Поздрав за всички.
|
|
|
Активен
|
2010/11 Los Tercios spa11 21  чест 14.740 ПОБЕДИТЕЛИ V5 1-1-1-1 Los Tercios (7) BATTLEFIELD (5) Libertador-Aragon (3)
|
|
|
zLaGaD
Сержант

Неактивен
|
 |
« Отговор #55 -: Юли 29, 2011, 14:10:56 » |
|
Аз атака всеки. Аз не изглеждат националност. Сега ние сме в студена война с "Notorious". Но аз не започна. Поздрав за всички.
Докато с Вас водиме "студена" война , то с турците се подгряваме яко  Greetings
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
funtomas
|
 |
« Отговор #57 -: Юли 29, 2011, 16:33:10 » |
|
...... Поздрав за всички.
Oо, Давид, свърши ли ти вече смяната при x_W1_x  Ех, че удобно, съюзници от различни часови зони 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zLaGaD
Сержант

Неактивен
|
 |
« Отговор #58 -: Юли 29, 2011, 23:14:11 » |
|
Няма такива камикадзета , като турците . В едно нещо ги бива и то е даването на медали в нападение
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nosferatu
Гост
|
 |