zLaGaD
Сержант

Неактивен
Публикации: 76
|
 |
« Отговор #30 -: Юли 20, 2011, 17:56:39 » |
|
@David27 това ми е най-слабия старт на ера във версия 4 . Как ли щеше да ревеш във форума , ако си ми бил съсед в някоя предходна  . Аматьор си бате... докладвай _REZO_ и zLaGaD по канален ред . Слабаци.., то играта ще влезе в етап "елитни" и ще цивриш още повече . Палете на воля . Ние и население от други ацц-та можеме и си прехвърляме  Аматьор...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
david27
Редник
Неактивен
Публикации: 28
comando k-please
|
 |
« Отговор #31 -: Юли 20, 2011, 18:44:01 » |
|
@David27 това ми е най-слабия старт на ера във версия 4 . Как ли щеше да ревеш във форума , ако си ми бил съсед в някоя предходна  . Аматьор си бате... докладвай _REZO_ и zLaGaD по канален ред . Слабаци.., то играта ще влезе в етап "елитни" и ще цивриш още повече . Палете на воля . Ние и население от други ацц-та можеме и си прехвърляме  Аматьор... Perfect. Съмнявам се, те разполагат с необходимите лекарства и хамбари. Чух от тях. Виждам, че те се чувстват превъзходство. в моята страна са призовани да, че големите усти. Нито ми е най-добрият старт в V4. Беше плаж почивка 15 дни. Има и друга поговорка в моята страна. "Всички си тя получава хххх Сан Мартин". Ами, тъй като са най-добрите, jijiiiij, казват те. Стоп отчетност, когато тези, които правят multiaccounts. Бог ни даде една стогодишна война, а не за един ден на битката. Деца на Thirds предпочитат смъртта на безчестие, и говорим за капитулация след смъртта. http://www.youtube.com/watch?v=AhjI_S23HFТази област има две съюзи. испаноезичните, с уважение към всички испански. спечелите уважението им. ностро ние я имаме. Преглед на отговори са дадени, не заслужават времето си, който публикувал повече в този форум. Дръжте измама. с "хамбари" и "лекарство" jajjajajjaja. А поздрав
|
|
|
Активен
|
2010/11 Los Tercios spa11 21  чест 14.740 ПОБЕДИТЕЛИ V5 1-1-1-1 Los Tercios (7) BATTLEFIELD (5) Libertador-Aragon (3)
|
|
|
bobosam
|
 |
« Отговор #32 -: Юли 21, 2011, 17:53:24 » |
|
Злогадия са го подгонили испанките май ...Ще има консумация 
|
|
|
Активен
|
Ти имаш своя позиция, която отстояваш, моля те, остави ме и аз да отстоявам своята, без да се обиждаш - ти, както и всички други, които смятат, че Екипът, аз или някой друг, който е дръзнал да каже нещо, което не ви харесва, са ви длъжни с нещо...
|
|
|
funtomas
|
 |
« Отговор #33 -: Юли 21, 2011, 18:35:43 » |
|
За сметка на това неговите кадри ходят да се бъзикат с бг-тата, а латиносите стоят здрави и небарнати 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tany
Сержант

Неактивен
Публикации: 65
|
 |
« Отговор #34 -: Юли 21, 2011, 20:18:20 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zLaGaD
Сержант

Неактивен
|
 |
« Отговор #35 -: Юли 21, 2011, 21:35:03 » |
|
Пишете си никовете в играта . Щото не понасям анонимни мишки да църкат около мене 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
funtomas
|
 |
« Отговор #36 -: Юли 21, 2011, 21:38:35 » |
|
Aз като гледам тук на всички никовете съвпадат с тези в играта... Включително и на испанчето, дето ви ходи с факлата
|
|
« Последна редакция: Юли 21, 2011, 21:41:14 от funtomas »
|
Активен
|
|
|
|
smily
Сержант

Неактивен
Публикации: 60
|
 |
« Отговор #37 -: Юли 22, 2011, 23:49:27 » |
|
Aз като гледам тук на всички никовете съвпадат с тези в играта... Включително и на испанчето, дето ви ходи с факлата няма да стигне далеч с тази факла 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
david27
Редник
Неактивен
Публикации: 28
comando k-please
|
 |
« Отговор #38 -: Юли 27, 2011, 17:22:47 » |
|
@David27 това ми е най-слабия старт на ера във версия 4 . Как ли щеше да ревеш във форума , ако си ми бил съсед в някоя предходна  . Аматьор си бате... докладвай _REZO_ и zLaGaD по канален ред . Слабаци.., то играта ще влезе в етап "елитни" и ще цивриш още повече . Палете на воля . Ние и население от други ацц-та можеме и си прехвърляме  Аматьор... Първите Властелини на реалма [2011-07-27 14:34:05] Екипът на Империя Онлайн има честта да съобщи, че състезанието 'Властелини на реалма' беше спечелено за първи път в историята на Ера на Завоеванията днес, 27.07.2011, от съюз Los_Tercios в свят 83 с 72,36% обсег на съюзно влияние, запазено за 168 часа. Поздравления на силните представители на съюза победител и успех на останалите Кандидат-Властелини на реалма! Gracias 
|
|
|
Активен
|
2010/11 Los Tercios spa11 21  чест 14.740 ПОБЕДИТЕЛИ V5 1-1-1-1 Los Tercios (7) BATTLEFIELD (5) Libertador-Aragon (3)
|
|
|
|
Obezymelia
Шут
Лейтенант

Неактивен
Публикации: 242
|
 |
« Отговор #40 -: Юли 28, 2011, 10:02:24 » |
|
Искам да поздравя съюз NOTORIUS за великолепната им игра до момента,едни истеснки патриоти. Опожарявани от испаноговорящи играчи,а те самите си го връщат ,но не на испаноговорящите,а на българските си колеги.  Ама вие сте наистина големи играчи. Жалко че спрях с активната игра..... 
|
|
« Последна редакция: Юли 28, 2011, 10:04:56 от Obezymelia »
|
Активен
|
|
|
|
zLaGaD
Сержант

Неактивен
|
 |
« Отговор #41 -: Юли 28, 2011, 11:34:13 » |
|
Искам да поздравя съюз NOTORIUS за великолепната им игра до момента,едни истеснки патриоти. Опожарявани от испаноговорящи играчи,а те самите си го връщат ,но не на испаноговорящите,а на българските си колеги.  Ама вие сте наистина големи играчи. Жалко че спрях с активната игра.....  Ламерско изказване . NOTORIOUS граби , опожарява и унищожава всеки , който е трън в очите на лидера и не се връзва със политиката на съюза . Някои хора имат късмет , че не ми е развита картата и на 3000 не се разхождам за момента . Аз не съм расист , та да нападам само чужденци . И не латиноси , а турците като цяло палят . Мишоци не понасям , а БГ играчите са именно такива 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kalan_amnel
kodji11
Редник
Неактивен
Публикации: 15
|
 |
« Отговор #42 -: Юли 28, 2011, 12:03:03 » |
|
Искам да поздравя съюз NOTORIUS за великолепната им игра до момента,едни истеснки патриоти. Опожарявани от испаноговорящи играчи,а те самите си го връщат ,но не на испаноговорящите,а на българските си колеги.  Ама вие сте наистина големи играчи. Жалко че спрях с активната игра.....  Е ние всички сме спирали с активната игра....върни се да ти се насладим,този състав на NOTORIUS ще ти се зарадва 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nosferatu
Гост
|
 |
« Отговор #43 -: Юли 28, 2011, 12:22:54 » |
|
Е ние всички сме спирали с активната игра....върни се да ти се насладим,този състав на NOTORIUS ще ти се зарадва  е то върне ли се няма смисъл да играете 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kalan_amnel
kodji11
Редник
Неактивен
Публикации: 15
|
 |
« Отговор #44 -: Юли 28, 2011, 12:25:59 » |
|
е то върне ли се няма смисъл да играете  Знам,аз затова се върнах  ...казаха ми че и той е спрял и костенур го няма...и сега спокойно се силим във форума 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|