Imperia Online България  
Май 27, 2020, 16:54:55 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 16   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Age of Empires II - The conquerors expansion  (Прочетена 43808 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Cerber
Гост
« -: Април 25, 2011, 21:12:03 »

Ако някой знае как да се свържем онлайн и да играем заедно, нека да говори сега!
 Smiley
Започваме от Dark Age, 200 човека максимум, Low ресурси, стандартна игра.
Това чудо върви и на Уин 7 64 битов, няма никакви проблеми със съвместимостта. Вече имам нова машина и ми се играе.
Empire Earth е подобна игрица, по-съвременна графика, можем и на нея да се пробваме.
Активен
TEFAL
Капитан
****

Karma: +141/-70
Неактивен Неактивен

Публикации: 298



Профил
« Отговор #1 -: Април 25, 2011, 21:14:35 »

Ако някой знае как да се свържем онлайн и да играем заедно, нека да говори сега!
 Smiley
Започваме от Dark Age, 200 човека максимум, Low ресурси, стандартна игра.
Това чудо върви и на Уин 7 64 битов, няма никакви проблеми със съвместимостта. Вече имам нова машина и ми се играе.
Empire Earth е подобна игрица, по-съвременна графика, можем и на нея да се пробваме.

1. връзката през Hamachi я правех навремето)
2. как цъкаш с All Tech или без?
3. с кой patch си, ако не греша моята е версия "е"
« Последна редакция: Април 25, 2011, 21:16:47 от TEFAL » Активен
gargaran
Black_kn1ght
Вестоносец
*

Karma: +490/-330
Неактивен Неактивен

Публикации: 547


Anger, misery... you'll suffer unto me


Профил
« Отговор #2 -: Април 25, 2011, 21:15:18 »

 *hi*
Активен

Животът пред смъртта.
Силата пред слабостта.
Пътят пред целта.
Изгубеният
Як съм като бик и почти толкова умен
Полковник
******

Karma: +770/-636
Неактивен Неактивен

Публикации: 2033


там тревата винаги е по-зелена от тук, и е чук!


Профил WWW
« Отговор #3 -: Април 25, 2011, 21:15:30 »

Ако някой знае как да се свържем онлайн и да играем заедно, нека да говори сега!
 Smiley
Започваме от Dark Age, 200 човека максимум, Low ресурси, стандартна игра.
Това чудо върви и на Уин 7 64 битов, няма никакви проблеми със съвместимостта. Вече имам нова машина и ми се играе.
Empire Earth е подобна игрица, по-съвременна графика, можем и на нея да се пробваме.
само ги инсталирам за 10 мин  Grin
Активен

На света все още има адски много мотики, на които не е стъпвал български крак


ППП - Аз никога не губя ! Или печеля или играта не е свършила
smehh
Write the future®
Лейтенант
***

Karma: +1294/-581
Неактивен Неактивен

Публикации: 201



Профил WWW
« Отговор #4 -: Април 25, 2011, 21:19:21 »

Честито за компютъра Smiley Age of Empires ми харесва но не съм от добрите. За пробата може да се появя. Като за начало можеш да кажеш какво се тегли с линкове от замундата че съм малко индианец.
« Последна редакция: Април 25, 2011, 21:21:25 от smehh » Активен
Изгубеният
Як съм като бик и почти толкова умен
Полковник
******

Karma: +770/-636
Неактивен Неактивен

Публикации: 2033


там тревата винаги е по-зелена от тук, и е чук!


Профил WWW
« Отговор #5 -: Април 25, 2011, 21:27:27 »

кой пач аз имам - 1с за другите ненам
Активен

На света все още има адски много мотики, на които не е стъпвал български крак


ППП - Аз никога не губя ! Или печеля или играта не е свършила
Cerber
Гост
« Отговор #6 -: Април 25, 2011, 21:34:28 »

Ами аз имам един диск от време оно, там беше портабъл версия, ако така се наричаха, т.е. няма нужда от инсталация. Копнах си я на твърдия диск, настроих да тръгва като за стара версия и тя върви. Ако преценим, ще си изтеглим всички играта от едно място (конкретен торент в Замунда) и ще бъдем с идентични версии. Последният ъпдейт за тази игра е Age of Empires II: The Conquerors Update v1.0c. Сваляме го от Майкрософт http://www.microsoft.com/games/pc/age2expansion.aspx и готово.
Естествено, ще играем без All tech, всяка раса ще бъде уникална. В един по-напреднал етап можем да се пускаме само Random, в случай, че Смех например блесне като гений с точно определена нация.
За връзката съм пас, не съм играл досега онлайн игри, за които трябва допълнителни настройки или програми. Планирам да инсталирам на компютъра си Xampp поради други съображения, но знам, че и чрез нея може. Не ми се чете, ако някой знае какво трябва да се направи, направо да пише. Спомням си, че се мъчихме преди години с един приятел да се свържем посредством опцията в самата игра, но май не стана, що вече не си спомням. Аз съм с динамично ИП, просто да отбележа.
 *hi* Гаргаран!
Активен
Изгубеният
Як съм като бик и почти толкова умен
Полковник
******

Karma: +770/-636
Неактивен Неактивен

Публикации: 2033


там тревата винаги е по-зелена от тук, и е чук!


Профил WWW
« Отговор #7 -: Април 25, 2011, 21:35:51 »

аз съм готов, инсталиран и само чакам акъл как да се вържем в мрежа
Активен

На света все още има адски много мотики, на които не е стъпвал български крак


ППП - Аз никога не губя ! Или печеля или играта не е свършила
Jimmy_the_Hand
Вестоносец
*

Karma: +775/-236
Неактивен Неактивен

Публикации: 1332


ZEALOT


Профил
« Отговор #8 -: Април 25, 2011, 21:38:40 »

аз я търсих из замундата ,но така и не я открих ...ще помоля ако някой я има игрицата да даде линк към нея ....че и аз съм с уиндус7  и ми се цъкаше преди няколко месеца
Активен

"Клиентът е нашият най-важен посетител.Той не зависи от нас.Ние зависим от него.Той не прекъсва нашата работа.Той е целта и.Той не е външен на нашия бизнес.Той е част от него.Ние не му правим услуга,когато го обслужваме.Той ни прави услуга , като ни дава възможност да го обслужим."
                 Махатма Ганди
TEFAL
Капитан
****

Karma: +141/-70
Неактивен Неактивен

Публикации: 298



Профил
« Отговор #9 -: Април 25, 2011, 21:40:59 »

аз някой друг път явно... едно че без All Tech няма да се оправя, пък и още съм на работа

за връзка между 2ма е достатъчно и само реално IP.
но за да тръгне между повече човека играта, трябва всеки да има Hamachi инсталирано,
http://hamachi.en.softonic.com/
Един създава мрежа в хамачито, определя име и парола, и останалите се връзват. С два три клика става.
Това прави VPN мрежа и после вече в самата игра се пускате от LOCAL или както там се казваше... (да НЕ е интернет, а локал)
« Последна редакция: Април 25, 2011, 21:44:20 от TEFAL » Активен
Изгубеният
Як съм като бик и почти толкова умен
Полковник
******

Karma: +770/-636
Неактивен Неактивен

Публикации: 2033


там тревата винаги е по-зелена от тук, и е чук!


Профил WWW
« Отговор #10 -: Април 25, 2011, 21:41:10 »

аз я търсих из замундата ,но така и не я открих ...ще помоля ако някой я има игрицата да даде линк към нея ....че и аз съм с уиндус7  и ми се цъкаше преди няколко месеца
http://www.zamunda.net/details.php?id=155628&hit=1
Активен

На света все още има адски много мотики, на които не е стъпвал български крак


ППП - Аз никога не губя ! Или печеля или играта не е свършила
Cerber
Гост
« Отговор #11 -: Април 25, 2011, 21:51:00 »

аз някой друг път явно... едно че без All Tech няма да се оправя, пък и още съм на работа

за връзка между 2ма е достатъчно и само реално IP.
но за да тръгне между повече човека играта, трябва всеки да има Hamachi инсталирано,
http://hamachi.en.softonic.com/
Един създава мрежа в хамачито, определя име и парола, и останалите се връзват. С два три клика става.
Това прави VPN мрежа и после вече в самата игра се пускате от LOCAL или както там се казваше... (да НЕ е интернет, а локал)

Това ми звучи трудно!
 *freak*
Ясно, че ще е друг път, то сега стана късно. Все пак четох, че наистина има пач 1е, който явно решава проблемите с онлайн връзката, поне така бяха писали некви драскачи из Замундата. В посочения линк по-горе обаче всички се оплакват, че играта не върви онлайн, иска СД. Явно ще трябва да се разрови по-дълбоко, но ще е друг път, сега съм болен и ме боли глава. Ако някой достигне до някакви изводи, да пише.
Активен
Изгубеният
Як съм като бик и почти толкова умен
Полковник
******

Karma: +770/-636
Неактивен Неактивен

Публикации: 2033


там тревата винаги е по-зелена от тук, и е чук!


Профил WWW
« Отговор #12 -: Април 25, 2011, 21:51:38 »

мрежа в хамачи:

limbize

pass:6996
Активен

На света все още има адски много мотики, на които не е стъпвал български крак


ППП - Аз никога не губя ! Или печеля или играта не е свършила
Cerber
Гост
« Отговор #13 -: Април 25, 2011, 21:56:02 »

Хаха, вързах се към някакво "лимбизе"!
 *freak*
Активен
Cerber
Гост
« Отговор #14 -: Април 25, 2011, 21:57:05 »

И сега какво правим? Лимбизе, какво да правя сега?
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 16   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!