viki4
Гост
|
|
« Отговор #45 -: Февруари 03, 2011, 22:09:06 » |
|
Посочи една, която ти харесва.
Аз ще ти посоча веднага: На Дели инко се отдава творчество, стихове и т.н. имаше подобни публикации в една тема. С новите правила ще се изяви пълноценно. Това е супер. А ние слабите литератори какво да правим? Ще седим и ще четем творчеството на нея и на още 2-3 и ще пляскаме с ръце в емотиконите. Казано иначе, форумците с литературни умения ще имат пълно поле за изява и ще получат хегемония в хрониките, другите ще пием студена вода.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Deli_inko
BabaMeca - Свят 95
Майор
Неактивен
Публикации: 598
Ако няма къде да отидеш,ела на себе си!
|
|
« Отговор #46 -: Февруари 03, 2011, 22:09:41 » |
|
Посочи една, която ти харесва.
Тук http://forum.imperiaonline.org/bg/index.php?topic=29828.0 постовете и на gody , и на Pavell , и на Skeletan , и на LUMROG Ми харесват много! А плюнките които се размятаха в досегашните хроники гонеха точно такъв тип публикации. Това достатъчно ли е FuGaLdO ? А ние слабите литератори какво да правим? Ще се плюете в общи приказки,и ако ви е кеф ще четете хрониките,ако не - няма
|
|
« Последна редакция: Февруари 03, 2011, 22:11:18 от Deli_inko »
|
Активен
|
"Ако спориш с идиот, вероятно точно същото прави и той." "Нищо не умира по-бързо от нова идея,родена в ограничен ум." "Някои хора говорят от опит. Други – от опит не говорят." Приказката на 95...цък Зло съм,а и никога не съм харесвала добрата Фея.
|
|
|
ahilix
|
|
« Отговор #47 -: Февруари 03, 2011, 22:11:42 » |
|
Тук постовете и на gody , и на Pavell , и на Skeletan , и на LUMROG Ми харесват много! А плюнките които се размятаха в досегашните хроники гонеха точно такъв тип публикации. Това достатъчно ли е FuGaLdO ?
Deli , това не са художествени хроники..Има си раздел лично творчество..Това са нещата , такива каквито са..Изразени от хората , по начин , по който се изразяват..Не играем литературна игра..Играем ИО..Не може да се иска от мен за нещо което е актуално в света в момента да пиша есе..То си е нелепо..
|
|
|
Активен
|
Музо, възпей оня гибелен гняв на Ахила Пелеев, който донесе безбройни беди на войските ахейски, прати в подземното царство душите на много герои, тях пък самите предаде за плячка на стръвните псета, пир за грабливите птици.
|
|
|
ahilix
|
|
« Отговор #48 -: Февруари 03, 2011, 22:12:58 » |
|
Тук http://forum.imperiaonline.org/bg/index.php?topic=29828.0 постовете и на gody , и на Pavell , и на Skeletan , и на LUMROG Ми харесват много! А плюнките които се размятаха в досегашните хроники гонеха точно такъв тип публикации. Това достатъчно ли е FuGaLdO ? Ще се плюете в общи приказки,и ако ви е кеф ще четете хрониките,ако не - няма Груба грешка..Хрониките са за хората , които играят в дадения свят , дадената ера..Не са за литераторите на света..
|
|
|
Активен
|
Музо, възпей оня гибелен гняв на Ахила Пелеев, който донесе безбройни беди на войските ахейски, прати в подземното царство душите на много герои, тях пък самите предаде за плячка на стръвните псета, пир за грабливите птици.
|
|
|
Deli_inko
BabaMeca - Свят 95
Майор
Неактивен
|
|
« Отговор #49 -: Февруари 03, 2011, 22:13:54 » |
|
По-скоро го смятам за интересно,не за нелепо. Никой не ви е отнел свободата на словото - сега в момента се прави проблем за това в кой раздел ще се намира - така ли да разбирам
|
|
|
Активен
|
"Ако спориш с идиот, вероятно точно същото прави и той." "Нищо не умира по-бързо от нова идея,родена в ограничен ум." "Някои хора говорят от опит. Други – от опит не говорят." Приказката на 95...цък Зло съм,а и никога не съм харесвала добрата Фея.
|
|
|
no_merCyBg
|
|
« Отговор #50 -: Февруари 03, 2011, 22:13:59 » |
|
Тук http://forum.imperiaonline.org/bg/index.php?topic=29828.0 постовете и на gody , и на Pavell , и на Skeletan , и на LUMROG Ми харесват много! А плюнките които се размятаха в досегашните хроники гонеха точно такъв тип публикации. Това достатъчно ли е FuGaLdO ? Ще се плюете в общи приказки,и ако ви е кеф ще четете хрониките,ако не - няма Само че прочети заглавието на темата какво пише А и тази тема се отнасяше за Номадите А не за хроники и събития
|
|
|
Активен
|
Авторското Право
|
|
|
Deli_inko
BabaMeca - Свят 95
Майор
Неактивен
|
|
« Отговор #51 -: Февруари 03, 2011, 22:15:20 » |
|
Не ахиликс - моето мнение си е мое и няма как да ми кажеш,че е грешка особено на това което се нагледахме до сега в хрониките тъй и тъй темите се трият там
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Изгубеният
|
|
« Отговор #52 -: Февруари 03, 2011, 22:15:33 » |
|
има раздел " Зала на славата" очаква се жестоко оспамване там скоро. МИслих си да копна "Новото гробище над Сливница" ама геройте ги има там Накрая на ерата смо това остава, дори и то не е официална статистика.
|
|
|
Активен
|
На света все още има адски много мотики, на които не е стъпвал български крак ППП - Аз никога не губя ! Или печеля или играта не е свършила
|
|
|
no_merCyBg
|
|
« Отговор #53 -: Февруари 03, 2011, 22:16:53 » |
|
има раздел " Зала на славата" очаква се жестоко оспамване там скоро. МИслих си да копна "Новото гробище над Сливница" ама геройте ги има там Накрая на ерата смо това остава, дори и то не е официална статистика. Ноже и та да се заличи нищо чудно
|
|
|
Активен
|
Авторското Право
|
|
|
FuGaLdO
|
|
« Отговор #54 -: Февруари 03, 2011, 22:17:16 » |
|
Тук http://forum.imperiaonline.org/bg/index.php?topic=29828.0 постовете и на gody , и на Pavell , и на Skeletan , и на LUMROG Ми харесват много! А плюнките които се размятаха в досегашните хроники гонеха точно такъв тип публикации. Това достатъчно ли е FuGaLdO ? Ще се плюете в общи приказки,и ако ви е кеф ще четете хрониките,ако не - няма http://forum.imperiaonline.org/bg/index.php?board=119.0 Това е единствената в която е писано нещо. Как може да харесваш нещо което не съществува? Или както казваше Тодор Колев "Големи тарикати сме ний, щом разваляме нещо дет го няма."
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Изгубеният
|
|
« Отговор #55 -: Февруари 03, 2011, 22:18:37 » |
|
Ноже и та да се заличи нищо чудно кое ноже?
|
|
|
Активен
|
На света все още има адски много мотики, на които не е стъпвал български крак ППП - Аз никога не губя ! Или печеля или играта не е свършила
|
|
|
Deli_inko
BabaMeca - Свят 95
Майор
Неактивен
|
|
« Отговор #56 -: Февруари 03, 2011, 22:19:50 » |
|
"Големи тарикати сме ний, щом разваляме нещо дет го няма."
Да - не съществува защото е задушено от обиди,нападки и неразбиране. Айде със здраве.Ако съм обидила някого че мисля различно,много държа да му се извиня
|
|
|
Активен
|
|
|
|
smehh
Write the future®
Лейтенант
Неактивен
Публикации: 201
|
|
« Отговор #57 -: Февруари 03, 2011, 22:21:28 » |
|
Аз между другото очаквам да изтрият: - Въпроси - Докладване за проблем - Зала на славата - Набиране на членове - Общи приказки
И да остане всичко свързано с новата ИО. Спиране на световете и пускането им във светове с новата версия. Защото така или иначе се работи само по новата версия.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ahilix
|
|
« Отговор #58 -: Февруари 03, 2011, 22:22:06 » |
|
По-скоро го смятам за интересно,не за нелепо. Никой не ви е отнел свободата на словото - сега в момента се прави проблем за това в кой раздел ще се намира - така ли да разбирам Не може да се казва - ами във хрониките ще пишат хора с литературни способности..Това да не е литературен кръжок..Да не говоря че някои така наречени "произведения" в лично творчество са просто трагикомични изпълнения..Изчезнала ми армията , пуснал съм нова провка , някой ме засекъл на секундата , друг избягал..И какво?! За тия събития дето се описват в пост , за да се изкоментират , сега ще пишем трактати..И отговорите в тоя дух?! Моля ти се...Пародия.Аз пък ще кажа следното - откъде накъде някой ще ми казва как да се изразявам , щом го правя на книжовен български , на кирилица и без да обиждам останалите участници..И кой ще определя кое е точно "художествено" и кое не..Ама моля ви се - тук вярно в литературен кръжок се опитва да ни вкара някой..Лично творчество има ли? Има..Ами кръжочниците да ходят да си постват локумите там..Който иска да ги чете - да ги чете..Ама Митко има литературни наклоности..Ама и Дели така..Ок..Пуснете си тема и си пишете..Апропо - Митака има и възможностите да го прави - признал съм го..И съм го чел с интерес..Ама защо карате хора без тия възможности да се излагат и да пишат нелепости..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Изгубеният
|
|
« Отговор #59 -: Февруари 03, 2011, 22:22:51 » |
|
Аз между другото очаквам да изтрият: - Въпроси - Докладване за проблем - Зала на славата - Набиране на членове - Общи приказки
И да остане всичко свързано с новата ИО. Спиране на световете и пускането им във светове с новата версия. Защото така или иначе се работи само по новата версия.
мечти, мечти
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|