Imperia Online България  
Ноември 10, 2024, 22:47:00 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 215 216 [217] 218 219 ... 251   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Нова Ера,ДОБРИЯ,ЛОШИЯ И ЗЛИЯ  (Прочетена 575493 пъти)
0 Членове и 4 Гости преглежда(т) тази тема.
Изгубеният
Як съм като бик и почти толкова умен
Полковник

Неактивен Неактивен

Публикации: 2045

там тревата винаги е по-зелена от тук, и е чук!

Профил WWW
« Отговор #3240 -: Януари 22, 2011, 16:57:33 »

Ти ли беше?  *hihi*  *beer*
имам да избивам доблест за пожари  *hihi* *hihi*

ся да видим дали някой ще ме превари за 2-ри тур
Активен

На света все още има адски много мотики, на които не е стъпвал български крак

ППП - Аз никога не губя ! Или печеля или играта не е свършила
pobeditel1
Гост
« Отговор #3241 -: Януари 22, 2011, 20:06:33 »

Малко те понатиснаха и се скри  *hahaha*

*hahaha* *hahaha* Я мойта касичка много се открехнала нещо  *xxx* *xxx* А защо си мислиш че се модирах ?Дали от натискането с по 1000 копия или защото имам работа ? Едвали ще разбереш ти прави армия ,че след 2 дни пак ще те подкарам  *hihi* *hihi*
Активен
Daniel
Полковник

Неактивен Неактивен

Публикации: 1269

Nato е организация за военно сътрудничество.

Профил
« Отговор #3242 -: Януари 22, 2011, 20:09:34 »

*hahaha* *hahaha* Я мойта касичка много се открехнала нещо  *xxx* *xxx* А защо си мислиш че се модирах ?Дали от натискането с по 1000 копия или защото имам работа ? Едвали ще разбереш ти прави армия ,че след 2 дни пак ще те подкарам  *hihi* *hihi*
Аууу  котеце май се засегна  *hahaha*
Активен

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи. (Джон Максуел)
pobeditel1
Гост
« Отговор #3243 -: Януари 22, 2011, 20:15:11 »

Аууу  котеце май се засегна  *hahaha*
Да се засегна от какво ? От факта че мойта каса е недоволна че няма да я обирам  *scratch*
Активен
Daniel
Полковник

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3244 -: Януари 22, 2011, 20:21:55 »

Да се засегна от какво ? От факта че мойта каса е недоволна че няма да я обирам  *scratch*
Не виждам паричка о името ми  *hahaha*
Активен

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи. (Джон Максуел)
Изгубеният
Полковник

Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #3245 -: Януари 22, 2011, 20:22:41 »

*hahaha* *hahaha* Я мойта касичка много се открехнала нещо  *xxx* *xxx* А защо си мислиш че се модирах ?Дали от натискането с по 1000 копия или защото имам работа ? Едвали ще разбереш ти прави армия ,че след 2 дни пак ще те подкарам  *hihi* *hihi*
Мишенце, за сефте някой ти обръща внимание в 2, ама наистина за сефте. И като видя, че няма да похарчиш 300к желязо ти се спече нещо в душичката. И то има, няма за 2 часа. Теми шампионски лиги пускаш, вземи пусни една за Б югоизточна.

Пък и се криеш чак, голяма работа за 6 часа - колкото един блок, ама стигна до 8 блока принудително. Лелеее, поне като палиш от другия си акаунт щастлив ли си?

Ама голямо криене и засичане на 1000 копия беше, немам думи.  *hahaha* *hahaha* *hahaha*
« Последна редакция: Януари 22, 2011, 20:28:37 от Изгубеният » Активен

pobeditel1
Гост
« Отговор #3246 -: Януари 22, 2011, 20:38:33 »

Мишенце, за сефте някой ти обръща внимание в 2, ама наистина за сефте. И като видя, че няма да похарчиш 300к желязо ти се спече нещо в душичката. И то има, няма за 2 часа. Теми шампионски лиги пускаш, вземи пусни една за Б югоизточна.

Пък и се криеш чак, голяма работа за 6 часа - колкото един блок, ама стигна до 8 блока принудително. Лелеее, поне като палиш от другия си акаунт щастлив ли си?

Ама голямо криене и засичане на 1000 копия беше, немам думи.  *hahaha* *hahaha* *hahaha*
Форомно геройче ако обичаш не ме обвинявай в измами !!!!!!!!!! тая ера всички видяха кои са измамниците  Kiss А ако мислиш ,че съм се модирал заради твойте полеви с 1000 пики си в заблуда голяма и вместо да лаеш покажи нещо в ио .............Аз от твоя съюз и най вече от даниелито съм взел над 5 милиона ти си пуснал 5 полеви и се помисли за велик  *hahaha* *hahaha* *hahaha* *hahaha* *hahaha* След като няма да мога да си посрещна армията няма как да не се модирам ........Виж ако бях като някой друг от ''ваще'' да ме охраняват или може би да имам и аз една французойка можеше и да не модна  *pardon* Ама щото играя сам затова реших да модирам за два дни а и даниелито тъкмо ще си ремонтира крепостите  *freak* *freak* Нядавам се да си разбрал ,ако неси пиши тук още алабалистики дано немериш утеха за комплексираната си душица 2 дни докато съм в мод  *tired* А сега трябва да излизам успех с полемиките  *hihi* *hihi*
Активен
Daniel
Полковник

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3247 -: Януари 22, 2011, 20:40:31 »

Форомно геройче ако обичаш не ме обвинявай в измами !!!!!!!!!! тая ера всички видяха кои са измамниците  Kiss А ако мислиш ,че съм се модирал заради твойте полеви с 1000 пики си в заблуда голяма и вместо да лаеш покажи нещо в ио .............Аз от твоя съюз и най вече от даниелито съм взел над 5 милиона ти си пуснал 5 полеви и се помисли за велик  *hahaha* *hahaha* *hahaha* *hahaha* *hahaha* След като няма да мога да си посрещна армията няма как да не се модирам ........Виж ако бях като някой друг от ''ваще'' да ме охраняват или може би да имам и аз една французойка можеше и да не модна  *pardon* Ама щото играя сам затова реших да модирам за два дни а и даниелито тъкмо ще си ремонтира крепостите  *freak* *freak* Нядавам се да си разбрал ,ако неси пиши тук още алабалистики дано немериш утеха за комплексираната си душица 2 дни докато съм в мод  *tired* А сега трябва да излизам успех с полемиките  *hihi* *hihi*

И това ни го казва играч със занулени военни точки в БГ6  *hahaha* *hahaha* *hahaha*
Активен

pobeditel1
Гост
« Отговор #3248 -: Януари 22, 2011, 20:43:23 »

И това ни го казва играч със занулени военни точки в БГ6  *hahaha* *hahaha* *hahaha*
Даниелито тук е свят 2 ...........Или не знаеш ? Я разкажи за теб докато си на училище кой ти ''топли'' атакунта  *hahaha* *hahaha* *hahaha* *hahaha* *hahaha*
Активен
Изгубеният
Полковник

Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #3249 -: Януари 22, 2011, 20:44:26 »

Форомно геройче ако обичаш не ме обвинявай в измами !!!!!!!!!! тая ера всички видяха кои са измамниците  Kiss А ако мислиш ,че съм се модирал заради твойте полеви с 1000 пики си в заблуда голяма и вместо да лаеш покажи нещо в ио .............Аз от твоя съюз и най вече от даниелито съм взел над 5 милиона ти си пуснал 5 полеви и се помисли за велик  *hahaha* *hahaha* *hahaha* *hahaha* *hahaha* След като няма да мога да си посрещна армията няма как да не се модирам ........Виж ако бях като някой друг от ''ваще'' да ме охраняват или може би да имам и аз една французойка можеше и да не модна  *pardon* Ама щото играя сам затова реших да модирам за два дни а и даниелито тъкмо ще си ремонтира крепостите  *freak* *freak* Нядавам се да си разбрал ,ако неси пиши тук още алабалистики дано немериш утеха за комплексираната си душица 2 дни докато съм в мод  *tired* А сега трябва да излизам успех с полемиките  *hihi* *hihi*
*hahaha* *hahaha*
най-голямата битка в ерата за сега е моя, това което го отнесе ренитито беше за теб, ама ти не ми даде шанс. Вчера на 9 часа път за да се "посрещнеш" пали капитана, днес, те " нямало" за 6 часа и не можеш се посрещнеш. Къде си сега, че не разбрах, нали си на компа? Кажи си че ти се свидело на душичката за 300к железо и да приключваме.
Активен

pobeditel1
Гост
« Отговор #3250 -: Януари 22, 2011, 20:49:22 »

*hahaha* *hahaha*
най-голямата битка в ерата за сега е моя, това което го отнесе ренитито беше за теб, ама ти не ми даде шанс. Вчера на 9 часа път за да се "посрещнеш" пали капитана, днес, те " нямало" за 6 часа и не можеш се посрещнеш. Къде си сега, че не разбрах, нали си на компа? Кажи си че ти се свидело на душичката за 300к железо и да приключваме.
с тия 300к желязо знаеш ли колко доблест ще взема от даниелито  ;D
Активен
Daniel
Полковник

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3251 -: Януари 22, 2011, 20:52:00 »

Ахахахах убил си 1300 ел стрели  а си загубил 9 000 войска  *hahaha*
Активен

Изгубеният
Полковник

Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #3252 -: Януари 22, 2011, 20:53:55 »

Не било работа значи, нещо се запекло и не е искало да излиза.  *hahaha* *hahaha* *hahaha*

Дано за 6 часа е успяло да излезе  *hahaha* *hahaha* *ok*

Пусни сега една анкета: " Кой ще избяга най-бързо в мод след като види 1000 копия на полева" там съм с 2 гласа за теб.

Активен

Изгубеният
Полковник

Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #3253 -: Януари 22, 2011, 22:12:59 »

.... А сега трябва да излизам успех с полемиките  *hihi* *hihi*
е хайде излизай де, нещо те спира ли ?   *hahaha* *hahaha* *hahaha*

Това, че не си могъл да ги прежалиш тея 300к желязо не е лошо нито фатално. Щом си максималист - браво на теб. По същият начин, за същият рес сме работили акаунт на 6к нетни в класиките, но момчето не го преживя така апокалиптично като теб.
Но вече ми стана забавен с тва тупане на тъпана в 4-5 сутринта за същото количество ресурс.

Нали имаше работа - ходи я върши, стига вися тук.  *hahaha* *hahaha* *hahaha*

А сега малко лирическо отклонение - на мен до сега ми харесвате как играете като отбор, щом имате хора да се прежалят от 150 до 150к нетни за палежи и т.н. - хубава игра. Рано извадихте армиите пожънахте добри кинти, сега малко по-сериозно да се поиграе.
За медалите на Торро честито, чак днес е позагледах кво е положението в 50-100к нетни и леко се повтрещих, трудна ще е борбата с него за военната, но има оправия.
Активен

no_merCyBg
Няма такова животно
Майор

Неактивен Неактивен

Публикации: 780

Профил
« Отговор #3254 -: Януари 22, 2011, 23:16:48 »

ха сега да видим кои кого ще бие   *freak*
Активен