Deli_inko
BabaMeca - Свят 95
Майор
Неактивен
Публикации: 598
Ако няма къде да отидеш,ела на себе си!
|
|
« Отговор #2100 -: Декември 28, 2010, 13:51:03 » |
|
Докажи че съм касичка Драги ми смехурко
|
|
|
Активен
|
"Ако спориш с идиот, вероятно точно същото прави и той." "Нищо не умира по-бързо от нова идея,родена в ограничен ум." "Някои хора говорят от опит. Други – от опит не говорят." Приказката на 95...цък Зло съм,а и никога не съм харесвала добрата Фея.
|
|
|
LamqBG
Гост
|
|
« Отговор #2101 -: Декември 28, 2010, 13:51:24 » |
|
Така, така... аз ще изтичам за пуканки.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Deli_inko
BabaMeca - Свят 95
Майор
Неактивен
Публикации: 598
Ако няма къде да отидеш,ела на себе си!
|
|
« Отговор #2103 -: Декември 28, 2010, 13:52:39 » |
|
Така, така... аз ще изтичам за пуканки. Недей аз се махам В подписа ми някъде пише защо
|
|
|
Активен
|
"Ако спориш с идиот, вероятно точно същото прави и той." "Нищо не умира по-бързо от нова идея,родена в ограничен ум." "Някои хора говорят от опит. Други – от опит не говорят." Приказката на 95...цък Зло съм,а и никога не съм харесвала добрата Фея.
|
|
|
|
pobeditel1
Гост
|
|
« Отговор #2105 -: Декември 28, 2010, 13:54:16 » |
|
Докажи че съм касичка Драги ми смехурко имали нужда да ти доказвам нещо ,след като маса хора и най-вече аз и ти и целия ти бивш ( бивш щото вече всички сте вън от него без скъпияти приятел коренчето ) съюз го знае че и двата ти акаунта са каси ? ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pobeditel1
Гост
|
|
« Отговор #2106 -: Декември 28, 2010, 13:55:23 » |
|
Недей аз се махам В подписа ми някъде пише защо нормално Който се страхува от вълци, в гората не ходи.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
SOMEBODY
|
|
« Отговор #2107 -: Декември 28, 2010, 13:57:14 » |
|
КЕЛЕШ е красива българска дума, на която може да се отговори само с толкова красива дума, нямаш избор, т.е. имаш или си премълчаваш или отговаряш, НЕКАДЪРНИК е друга българска дума, която оставя правото на опонента да се защити подобаващо, като покаже резултат и покаже на човека отправящ обвинението, че той е такъв Да ви кажа вече ми е скучно с вас, лихвата е почти готова, остават 1-2 банки още, войската се прави, 7цата се прави, просто не ви виждам как ще ме бутате, но вие си знаете, след НГ ще имам и армия и лихва, а вие си пишете
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pobeditel1
Гост
|
|
« Отговор #2108 -: Декември 28, 2010, 14:01:09 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
SOMEBODY
|
|
« Отговор #2109 -: Декември 28, 2010, 14:07:55 » |
|
Или аз не знам правилно или пилците се броят на есен аз поне до тук все съм сред тия дето ги броят, а не съм от тия дето броят. Кънчо нали знаеш, че каквото и да кажеш и да напишеш е все тая, моите акаунти все са в залата на славата и все на единственото място, а ти си само едно нищо, което си пише, да си мисли, че е нещо даже вече както виждаш, спрях да ти пиша, не си заслужаваш, не си ми на ниво, а като гледам май само турчето знае какво прави, вземето го вербувайте, да имам поне истинска конкуренция, че другите сте гола вода и кал в ушите
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pobeditel1
Гост
|
|
« Отговор #2110 -: Декември 28, 2010, 14:12:59 » |
|
Или аз не знам правилно или пилците се броят на есен аз поне до тук все съм сред тия дето ги броят, а не съм от тия дето броят. Кънчо нали знаеш, че каквото и да кажеш и да напишеш е все тая, моите акаунти все са в залата на славата и все на единственото място, а тия си само едно нищо, което си пише, да си мисли, че е нещо даже вече както виждаш, спрях да ти пиша, не си заслужаваш, не си ми на ниво, а като гледам май само турчето знае какво прави, вземето го вербувайте, да имам поне истинска конкуренция, че другите сте гола вода и кал в ушите ти ставаш за поет тая ера в бг3 и тук в свят 2 ще си видиш акаунти на 1 во място когато си видиш ушите без огледало !!! само незнам защо толерират такова поведение и отношение към останалите във форума на човек с табелка !!!! а честно казано за мен си айрян без мляко .......от както въведоха блока във версия 4 твой акаунт няма на 1 во място по нещо няма и да има сам се сети защо ще изчакаме търпеливо и тук се се осереш като куртизански вълк!!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
SOMEBODY
|
|
« Отговор #2111 -: Декември 28, 2010, 14:15:22 » |
|
|
|
« Последна редакция: Декември 28, 2010, 14:16:53 от SOMEBODY »
|
Активен
|
|
|
|
pobeditel1
Гост
|
|
« Отговор #2112 -: Декември 28, 2010, 14:25:52 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Boreto
Капитан
Неактивен
Публикации: 300
Какво му трябва на човек.................
|
|
« Отговор #2113 -: Декември 28, 2010, 14:28:31 » |
|
Още ли ти остана от онова с което оакваш всички теми из форума....... вече на всякъде смърди от теб.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pobeditel1
Гост
|
|
« Отговор #2114 -: Декември 28, 2010, 14:32:29 » |
|
Още ли ти остана от онова с което оакваш всички теми из форума....... вече на всякъде смърди от теб.
а ти си само едно нищо, което си пише, да си мисли, че е нещо даже вече както виждаш, спрях да ти пиша, не си заслужаваш, не си ми на ниво, а като гледам май само турчето знае какво прави, вземето го вербувайте, да имам поне истинска конкуренция, че другите сте гола вода и кал в ушите ти г-жо адвокат какво очакваш .......твоята клиентка да се държи с всички във форума все едно е гванала господ за шлифера а останалите са говна които оакват темите а !!!!!!!!!!!? ? и да ви правят останали ''слуш'' нещо май се обърка а? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|