Imperia Online България  
Ноември 01, 2024, 05:33:47 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ерата завърши...В очакване на новата...  (Прочетена 30966 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
greedy
Лейтенант

Неактивен Неактивен

Публикации: 111

the most distrusted member

Профил
« Отговор #30 -: Ноември 05, 2010, 22:31:03 »

Добре това е ясно ама къде му е мястото тука  ;D.Оттогава ми викат кървавия Grin
Поздравления брат.......добра ера направи
Активен
GALAKTIKA
Сержант
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 51

Профил
« Отговор #31 -: Ноември 05, 2010, 22:32:42 »

Като се има предвит играта и емоциите ти във живота добре се справи.Мога да ти пожелая да си жив и здрав.
Активен
KOBRATA
Редник
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 7

Профил
« Отговор #32 -: Ноември 05, 2010, 22:56:45 »

След толкова благодарности, време е и аз да благодаря на моя съюз IRONMEN, браво боици, направихме хубава ера, бяхме задружни и си прекарахме страхотно. Новата ера започва и враговете ни ще имат време да се докажат. Ние ще сме тук и ще чакаме  Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin.
Едно голямо БЛАГОДАРЯ на Flash, mm1974, j.manekena, kinoff, todor_d и тези които не останаха до края но бяха част от нашия съюз.
БРАВО на STORMFX и VEGA както и едно голямо БРАВО на човека съюз MARTINANKATA почти сама доведе съюза си до 6 място на военните
Активен

IRONMEN The best warriors - Империя Онлайн вече не е игра, преди време БЕШЕ игра. Сега съществува СМС ОНЛАЙН и единственото, което правят екипа и собствениците на играта е да точат възможно най-много пари от нас играчите, нито подръжка, нито нищо. Добре дошли в света на Империя/СМС Онлайн.
john.smith1972
Сержант
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 95

Профил
« Отговор #33 -: Ноември 05, 2010, 23:08:39 »

Добре това е ясно ама къде му е мястото тука  ;D.Оттогава ми викат кървавия Grin

Ти мани че забрави машините, ми после твойте момчета се биха до морал 10 ли, колко беше. Как няма да си "кървавия" после Smiley. Но в интерес на истината извади чувсто за хумор после, поздравления за което Smiley.
Активен

Amat victōria cūram
absolute
Ilian
Капитан

Неактивен Неактивен

Публикации: 371

Strenght & Honour

Профил
« Отговор #34 -: Ноември 05, 2010, 23:10:36 »

Аве не ли се уточнихте , поздравихте и кот там се полага вече .... аз чакам бири да видя ... Smiley)))  *beer*
Активен

Deli_inko
BabaMeca - Свят 95
Майор

Неактивен Неактивен

Публикации: 598

Ако няма къде да отидеш,ела на себе си!

Профил
« Отговор #35 -: Ноември 05, 2010, 23:27:35 »

john.smith1972  нали знаеш че трябва по-директно и опростено да се изказваш,когато съм насреща  Tongue   
  absolute - как да ги видиш...ние ги изпихме 
           Забравих да поздрава LordBob i GALAKTIKA за блестящата игра  Grin  - особено LordBob на чийто смс в империя не можах да отговоря,че предвидливо ми го пратил в последните минути на ерата...

И битката на ZLINA с lukka2002 - за времето си преди да се откажат беше от мащабите на тази на книжаря с младен - дилемата беше същата и двамата бяха на линия:) Невероятна тръпка
       absolute   *beer* *cocktail*
« Последна редакция: Ноември 05, 2010, 23:40:00 от Deli_inko » Активен

"Ако спориш с идиот, вероятно точно същото прави и той."  
"Нищо не умира по-бързо от нова идея,родена в ограничен ум."  
"Някои хора говорят от опит. Други – от опит не говорят."          
Приказката на 95...цък
Зло съм,а и никога не съм харесвала добрата Фея.
absolute
Ilian
Капитан

Неактивен Неактивен

Публикации: 371

Strenght & Honour

Профил
« Отговор #36 -: Ноември 05, 2010, 23:42:39 »

Крайно време беше .. Smiley))  *cocktail*
Активен

познай кой съм
Редник
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 34

Профил
« Отговор #37 -: Ноември 06, 2010, 00:03:14 »

Поздравления брат.......добра ера направи
Мерси постарах се колкото мога Embarrassed.Жалко че така ви изиграха в съюзната военна класация
Ти мани че забрави машините, ми после твойте момчета се биха до морал 10 ли, колко беше. Как няма да си "кървавия" после Smiley. Но в интерес на истината извади чувсто за хумор после, поздравления за което Smiley.
Вес  *rose*-без теб сме за никъде:))
Активен

http://www.clixsense.com/?4045661 регистрирай се и печели като цъкаш върху рекламите
http://www.neobux.com/?r=wizzard86 Изкарайте малко пари от тоя интернет стига с тези игри:))
познай кой съм
Редник
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 34

Профил
« Отговор #38 -: Ноември 06, 2010, 00:05:22 »

Като се има предвит играта и емоциите ти във живота добре се справи.Мога да ти пожелая да си жив и здрав.
Ако това се отнася за мен-благодаря подобно:)
Активен

http://www.clixsense.com/?4045661 регистрирай се и печели като цъкаш върху рекламите
http://www.neobux.com/?r=wizzard86 Изкарайте малко пари от тоя интернет стига с тези игри:))
john.smith1972
Сержант
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #39 -: Ноември 06, 2010, 00:53:18 »

john.smith1972  нали знаеш че трябва по-директно и опростено да се изказваш,когато съм насреща  Tongue   

Айде сега пък ти Tongue

Вес  *rose*-без теб сме за никъде:))

Е, и без теб закъде бяхме, пък по въпроса за трабите можем наръчник да напишем как се забравят Grin
Активен

Amat victōria cūram
Did
Редник
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 37

Профил
« Отговор #40 -: Ноември 06, 2010, 09:42:21 »

*beer* на всички.
Активен
asenae
Редник
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 41

Профил
« Отговор #41 -: Ноември 06, 2010, 10:40:52 »

Здравейте , тук само членове на вега , кийпърсите и иронмен  ли има ?  Grin

аз пък искам да поздравя всички членове на съюз Sakred (на почти всички това ни беше първа ера  Wink ) , който беше заличен от някой недоброжелател , всички бивши членове на agressive  и специални поздрави на kartoigra4a , chuk, racewar , killbill и manu01- хората от които научих наи-много за играта . Smiley
« Последна редакция: Ноември 06, 2010, 11:22:24 от asenae » Активен

john.smith1972
Сержант
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #42 -: Ноември 06, 2010, 11:15:01 »

Здравейте , тук само членове на вега , кийпърсите и иронмен  ли има ?  Grin

аз пък искам да поздравя всички членове на съюз Sakred (на почти всички това ни бече първа ера  Wink , който беше заличен от някой недоброжелател , всички бивши членове на agressive  и специални поздрави на kartoigra4a , chuk, racewar , killbill и manu01- хората от които научих наи-много за играта . Smiley

То и други ли имаше?  Wink Шегувам се, поздрави и на вас, особено щом сте били новобранци като нас Smiley
Активен

Amat victōria cūram
Daniel
Полковник

Неактивен Неактивен

Публикации: 1269

Nato е организация за военно сътрудничество.

Профил
« Отговор #43 -: Ноември 06, 2010, 11:43:52 »

Поздрави на всички и от мен , живи и здрави другата пак ще се срещнем  *rose*
Активен

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи. (Джон Максуел)
Pavel_
Капитан

Неактивен Неактивен

Публикации: 355

Профил
« Отговор #44 -: Ноември 06, 2010, 17:07:09 »

бърз въпрос..защо темата е в залата на славата  Grin Grin
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: