Krokodil
Минало ...
Trusted Member
Неактивен
Публикации: 2216
Духът на един мъртвец ... Винаги Обитаващ БЛАТОТО
|
 |
« -: Февруари 03, 2011, 16:59:26 » |
|
И дойде 03.02.2011 год. денят на страшната разплата към народа на Имперците . С един замах бяха ликвидирани години история ... истинска история, жива, таква каквато е била в действителност. Не винаги лицеприятна, често нехарестваща се на "управниците" но отразяваща действителността и развитието и Империята. Междуличностните сблъсъци, междусъюзните интрги, измамите, победите, радостта, загубите, скръбтта, плача и безсилието на плеядата знайни и незнайни Имперци. Безхаберието на управляващите, безсилието на властващите ... големите и малки победи на духа над правата.
Но дойде новия ред ... книгите бяха изгорени на "почитна" клада ... на веднъж, изцяло, безподборно ... и влезе новия законов ред:
Излезе Отон Страшни каза: От този момент на сетне ще пишете нова история ... художествена ... отразяваща постиженията в любимата игра ... хилядите вестоносци плъзнаха по имперските земи, барабанния "дъжд" от техните вестителни барабани заглушиха плахите питания: Ама защо ? Всичко ли беше лошо и пошло ? Амии историите за древните войни .. кой ще си спомни за тях, къде ще ги види ?
Затръшнаха се капаците на прозореците на схлупените иперски къщички, шушуканията по ъглите замряха, уплашените майки прибраха децата си в одаите, навъсените бивши войни теглиха по една ... нахлупиха по-ниско шапките си и се запътиха, кой към кръчмата, кой към дома си .
И настана блаженна тишина ... само поредния закъснял вестоносец дочиташе заповедтта в последната незапозната с "благата вест" Имперска махала ...
Защо ли нямаше радостни възгласи, къде останаха тържествата, че те Имперците ... Хората получаваха най-доброто .. една чисто бяла история, неопетнена, слънчева, личиста .... липсваща.
Зачудиха се в Двореца: Какво иска тази Иперска Тълпа ? Сега ще градят Новата история, величава, изпъстрена с оди и възхвали ... а няма радостни ...
Подозрителни приготвления започнаха да се виждат в някои вътрешни дворове, мрачни "кервани" от напускащи Имперското селище каруци се заизвиха в ранно спусналия се сумрак ... нещо тягостно остана да виси във въздуха.
Историята е МЪРТВА да живее историята извика ВЪОДУШЕВЕН новоназначения "художествен редактор" в Двореца ... придърпа големия бокал с вино и подноса с пълнен фазан и мляскайки ентусизирано, втренчил поглед в пазвата на седналата в съседство придворна дама започна да пише ОДА ... ОДА за НОВОТО НАЧАЛО !
Беше 03.02.2011 год. шестата година от основаването на ИМПЕРИЯ ОНЛАЙН .... и започна новото летоброене ....... на БЕЗПАМЕТНИТЕ.
|
|
« Последна редакция: Февруари 04, 2011, 02:11:09 от Krokodil »
|
Активен
|
УВАЖЕНИЕТО СЕ ПЕЧЕЛИ С ДЕЙСТВИЯ, ПОСТЪПКИ И ОТНОШЕНИЕ А НЕ ВЪРВИ В КОМПЛЕКТ С ДЛЪЖНОСТТА ВЪВ ФОРУМА И ИГРАТА ! ... това не е ваша работа,... и Ви препоръчвам да играете друга игра защото тук аз съм назначен от определени хора и Вие не можете да ми държите сметка.  Регистрация Класики
|
|
|
Oton
Community Manager
Неактивен
Публикации: 1977
|
 |
« Отговор #1 -: Февруари 03, 2011, 17:09:49 » |
|
Крокодиле, винаги си имал вкус към патоса...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ahilix
|
 |
« Отговор #2 -: Февруари 03, 2011, 17:42:13 » |
|
Че има - има..Ама с едно за мен непремерено действие , заминаха не постовете на участниците , а историята на ИО..И пътя , който извървя за да стигне до тук.Нямаше нужда да се заличава всичко..Имена , хора , събития , история..Жалко. 
|
|
|
Активен
|
Музо, възпей оня гибелен гняв на Ахила Пелеев, който донесе безбройни беди на войските ахейски, прати в подземното царство душите на много герои, тях пък самите предаде за плячка на стръвните псета, пир за грабливите птици.
|
|
|
smehh
Write the future®
Лейтенант

Неактивен
Публикации: 201
|
 |
« Отговор #3 -: Февруари 03, 2011, 17:49:15 » |
|
Скелетан остана в миналото да му се невиди  Прилича повече на апокалипсис пък не е 2012
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ahilix
|
 |
« Отговор #4 -: Февруари 03, 2011, 17:58:14 » |
|
Всички имена , които направиха тази игра и по една или друга причина вече не са в нея бяха заличени..Случките , събитията , пикантериите дори - всичко замина..А аз така се запалих - четейки споровете/макар и нелицеприятни по някой път/ , мненията , обвиненията , отговорите..Ами ерата в блица - най голямата война , историята на едно наистина достойно състезание между два велики съюза с велики играчи...Всичко замина , сякаш никога не е било.. 
|
|
|
Активен
|
Музо, възпей оня гибелен гняв на Ахила Пелеев, който донесе безбройни беди на войските ахейски, прати в подземното царство душите на много герои, тях пък самите предаде за плячка на стръвните псета, пир за грабливите птици.
|
|
|
CrishtiaN
From the Ashes a Fire shall be Woken...
Лейтенант

Неактивен
Публикации: 237
JuDiCaToR
|
 |
« Отговор #5 -: Февруари 03, 2011, 18:02:06 » |
|
Браво Кро с един творчески замах, описан по начин който наистина те вкарва във времето на тамплиери и хуни. Всичко заличено в един миг на ....? - умопорачение - вдъхновние - без да искам, аз съм от кръжока пречат ми ръцете, забърсах всичко без да щем Изберете правилният отговор! :
|
|
|
Активен
|
|
|
|
jekasus
|
 |
« Отговор #6 -: Февруари 03, 2011, 18:09:12 » |
|
Всички имена , които направиха тази игра и по една или друга причина вече не са в нея бяха заличени..Случките , събитията , пикантериите дори - всичко замина..А аз така се запалих - четейки споровете/макар и нелицеприятни по някой път/ , мненията , обвиненията , отговорите..Ами ерата в блица - най голямата война , историята на едно наистина достойно състезание между два велики съюза с велики играчи...Всичко замина , сякаш никога не е било..  "Мы старый мир разрушим до основания ,а затем мы новый мир построим-кто был никем ,тот станет всем"Маяковский преди около 100 години.
|
|
|
Активен
|
"Безопасни са корабите, изтеглени на сушата." - Анахарсис . "Първата чаша принадлежи на жаждата, втората – на веселието, третата на насладата, четвъртата на безумието." - Анахарсис . http://prikachi.com/images/333/2620333Z.jpg
|
|
|
bobosam
|
 |
« Отговор #7 -: Февруари 03, 2011, 18:22:35 » |
|
Някога имало една Империя, имало велики войни които провеждали велики битки много преди да се родя в тази империя. Един ден Злодеят от историите на Батман пусна пъкления си план, отвори кранчето на анархията. БатКрум бе окован и нямаше кой да пази реда. Така Злодеят мечтаещ за богатства превзе тази империя и вече никой не си спомняше за усмихнатите лица на хората. А въобще някога живяли ли са  ??  и аз забравих....
|
|
|
Активен
|
Ти имаш своя позиция, която отстояваш, моля те, остави ме и аз да отстоявам своята, без да се обиждаш - ти, както и всички други, които смятат, че Екипът, аз или някой друг, който е дръзнал да каже нещо, което не ви харесва, са ви длъжни с нещо...
|
|
|
djibril
Bad_Boys
Капитан

Неактивен
Публикации: 341
|
 |
« Отговор #8 -: Февруари 03, 2011, 19:51:01 » |
|
Абе жив Комунизъм е това,както казах и в една друга тема днес но бързо е изтриха 
|
|
|
Активен
|
мнозина мъртви заслужават живот,и не по малко живи заслужават смърт........убиваш неколко човека,ставаш убиец...убиваш милиони,ставаш завоевател)))
|
|
|
CrishtiaN
Лейтенант

Неактивен
JuDiCaToR
|
 |
« Отговор #9 -: Февруари 03, 2011, 20:07:47 » |
|
Комунизъмммм ЕГИПЕЕТТТТТ да излезнем на улицата и да играеM Мафиварс че там не трият поне  Ибах мама му 52 коментара имам само  хаха всичко от хрониките ми го няма ГЖ (gj - good job!)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
agent_n
НАСКЪРБЕН КЛАСИК
Майор

Неактивен
Публикации: 783
Аз nastrade-вечно недоволен-регистр. февруари 2006
|
 |
« Отговор #10 -: Февруари 03, 2011, 20:20:48 » |
|
Настанали смутни времена. Разбунтували се дивите класици. Всеки измамник се чувствал безнаказан и се надсмивал над тях. Най-старите играчи отказали да продължат. Изгубили надежда за справедливост. Изчезнало желанието им за игра. Техните акаунти останали без история...
По всички земи имперски настанал хаос.
|
|
|
Активен
|
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев ... Акълът е нещо, което можеш да раздаваш и без да имаш. ... Човек, който няма чувство за история, е като човек, който няма уши и очи ! ... Koга ще се оправи България ? *********************************************************
|
|
|
darmon
Лейтенант

Неактивен
Публикации: 174
kabasamura
|
 |
« Отговор #11 -: Февруари 06, 2011, 14:21:46 » |
|
Абе жив Комунизъм е това,както казах и в една друга тема днес но бързо е изтриха  Отонизъм,Крумонизъм...все тая...ще играеш както ти свирят и да не си казал "хоп", преди да си скочил 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
djibril
Bad_Boys
Капитан

Неактивен
Публикации: 341
|
 |
« Отговор #12 -: Февруари 06, 2011, 17:39:51 » |
|
Отонизъм,Крумонизъм...все тая...ще играеш както ти свирят и да не си казал "хоп", преди да си скочил  умре мечката братле 
|
|
|
Активен
|
мнозина мъртви заслужават живот,и не по малко живи заслужават смърт........убиваш неколко човека,ставаш убиец...убиваш милиони,ставаш завоевател)))
|
|
|
Bella
Сержант

Неактивен
Публикации: 62
СПАРТА E ЗА ЧЕСТНА ИГРА!
|
 |
« Отговор #13 -: Февруари 08, 2011, 11:51:03 » |
|
Отон, изчезна хрониката в този форум, За нея така удобно вече няма спомен. За доблестта на войните как ли занапред ще съди, някой, който този раздел прочете и обсъди. Но вижда се от няколко години, тук толерират се друг вид муцуни.
Крокодил, ако опиша всички бъгове и магии и ако сложа образа ти за проверка, Отон ще каже: прекаляваш. Не ще поиска да повярва на гласа ми той и укорил ме в преувеличения, ще отсече, че този образ твой е плод на поетични увлечения. Но след като не мога да поискам справедливост, то нека в следващите ери имат вест, че тук зелените играеха нечестно и ще продължават да го правят лесно, защото така са отредили правилата. И запомни ... Прославеният воин, веднъж разбит, макар след сто спечелени сражения, от фаворита не е по-честит: съдбата му е мрак и унижения.
Но по-щастлива аз съм, не влязла в блатната помия, и следвайки си свойта орисия, да бъда със приятелите стари измина тази ера и крайния й час удари .
Към Отон: Написаното от мен стана с помощта на Шекспир, като се съобразихме с правилата.  П.П. След като Блатото направи всичко възможно да изгони мои приятели от играта и от форума, то и аз нямам работа нито тук, нито в играта. Успех на всички!
|
|
|
Активен
|
"Тези, които са готови да се откажат от основна свобода, за да си купят малко преходна сигурност, не заслужават нито свобода, нито сигурност". Бенджамин Франклин, 1775 г.
|
|
|
CrishtiaN
Лейтенант

Неактивен
JuDiCaToR
|
 |
« Отговор #14 -: Февруари 08, 2011, 16:48:11 » |