Skeletan
Подлеций
Капитан

Неактивен
Публикации: 441
В душата ми е мрака!
|
 |
« Отговор #120 -: Юни 23, 2010, 18:58:02 » |
|
Да, съдията ги е подпрял, да не би като предишния път, когато им отмениха чист гол и никой не знае защо? Ти си бил страшен, бре, Нафта! Тогава не си спомням да си ревал, май беше познал точен резултат. 
|
|
|
Активен
|
Компромисът е добър чадър, но лош покрив.
|
|
|
smehh
Write the future®
Лейтенант

Неактивен
Публикации: 201
|
 |
« Отговор #121 -: Юни 23, 2010, 18:59:00 » |
|
Според Смехчо Испания отпада. Стига, недей!!
Къде?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Изгубеният
|
 |
« Отговор #122 -: Юни 23, 2010, 18:59:09 » |
|
аз познах знак и точен резултата с това май Щатите свършват на първо място, а Англия втори  Ако Германия бие и стане първа май с Англия ще се играе осминафинал 
|
|
« Последна редакция: Юни 23, 2010, 19:02:39 от Изгубеният »
|
Активен
|
На света все още има адски много мотики, на които не е стъпвал български крак  ППП - Аз никога не губя ! Или печеля или играта не е свършила
|
|
|
naftex
|
 |
« Отговор #123 -: Юни 23, 2010, 18:59:34 » |
|
Да, съдията ги е подпрял, да не би като предишния път, когато им отмениха чист гол и никой не знае защо? Ти си бил страшен, бре, Нафта! Тогава не си спомням да си ревал, май беше познал точен резултат.  ТОГАВА НЕ ГЛЕДАХ МАЧА.И да след 4 дена като се върнах и прегледах видеото от мача видях,че съдията им е отменил чист гол.Няма нищо аз пак ще стана шампион в тази гира
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Skeletan
Подлеций
Капитан

Неактивен
В душата ми е мрака!
|
 |
« Отговор #124 -: Юни 23, 2010, 19:01:16 » |
|
Ами Чили ако бие, Испания отпада. Нафта, стани бре, аз ще викам срещу теб. Ще подкрепям тайно останалите.  Ако е нужно, ще сбъркам някоя точка неумишлено. 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
smehh
Write the future®
Лейтенант

Неактивен
|
 |
« Отговор #125 -: Юни 23, 2010, 19:02:16 » |
|
Ами Чили ако бие, Испания отпада. Нафта, стани бре, аз ще викам срещу теб. Ще подкрепям тайно останалите.  Ако е нужно, ще сбъркам някоя точка неумишлено.  добре че каза сега си го оправих. Аз съм се объркал нещо 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
naftex
|
 |
« Отговор #127 -: Юни 23, 2010, 19:05:14 » |
|
Ами Чили ако бие, Испания отпада. Нафта, стани бре, аз ще викам срещу теб. Ще подкрепям тайно останалите.  Ако е нужно, ще сбъркам някоя точка неумишлено.  Викай,само че с точки недей бърка,защото пресмятам всяка една точна на всеки еди нот играчите  .....сигурно няма да стана шампион де,с този карък дето ме гони....освен ако не хвана двата точни на Сърбия и Германия  от тая група нищо не съм познал  Не си ли познал поне единия класирал се...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
naftex
|
 |
« Отговор #128 -: Юни 23, 2010, 19:06:12 » |
|
Скеле,вие с г-н Смехоран не смятате ли да се раздвижите,за да може да не излагаме честа на екипа?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Изгубеният
|
 |
« Отговор #129 -: Юни 23, 2010, 19:06:55 » |
|
Група С N Име Място в групата 1 Алжир 4 2 Англия 2 3 САЩ 1 4 Словения 3 
|
|
|
Активен
|
На света все още има адски много мотики, на които не е стъпвал български крак  ППП - Аз никога не губя ! Или печеля или играта не е свършила
|
|
|
smehh
Write the future®
Лейтенант

Неактивен
|
 |
« Отговор #130 -: Юни 23, 2010, 19:08:47 » |
|
Група С N Име Място в групата 1 Алжир 4 2 Англия 2 3 САЩ 1 4 Словения 3  браво 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
naftex
|
 |
« Отговор #131 -: Юни 23, 2010, 19:10:43 » |
|
Група С N Име Място в групата 1 Алжир 4 2 Англия 2 3 САЩ 1 4 Словения 3  Браво....аз съм сигурен,че ще пзоная пълното класиране в групата на БРАЗИЛИЯ,освен разбира се,ако Кот Д'Ивоар не бие с 5-6 гола и Португалия да паднат,или пък С.Кореа да бият Кот Д'Ивоар  .Същото се отнася и за последната група,където колкото и да ми се иска Чили да се класират,въпреки че съм посочил,че отпадат,май и те ще гризнат дръвцето....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Skeletan
Подлеций
Капитан

Неактивен
В душата ми е мрака!
|
 |
« Отговор #132 -: Юни 23, 2010, 19:10:59 » |
|
Скеле,вие с г-н Смехоран не смятате ли да се раздвижите,за да може да не излагаме честа на екипа?
Смехоран по има шанс, аз вече събирам моята миза от 20 лв. от закуски.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Skeletan
Подлеций
Капитан

Неактивен
В душата ми е мрака!
|
 |
« Отговор #133 -: Юни 23, 2010, 19:17:20 » |
|
Цитат: В 21-ата минута САЩ вкара гол, но попадението бе неправилно отменено заради несъществуваща засада. Първо Раис М'Боли отрази шут на Гомес, а в последвалото разбъркване топката достигна до Демпси, който вкара на празна врата. Белгийската съдийска бригада обаче вида засада при паса на Гомес към Демпси.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
naftex
|
 |
« Отговор #134 -: Юни 23, 2010, 19:27:51 » |
|
Смехоран по има шанс, аз вече събирам моята миза от 20 лв. от закуски.
Хах не се знае.Току -що пресметнах точките на участниците досега в предварителния кръг.Изгубеният ме беше понастигнал общо досега в кръг 5 и предварителния,но му дръпнах адски много след акто съм познал отбора от групата на фаворитите,който няма да прескочи групата си.Почти всички,които в момента са в челото на класирането са писали Португалия,а както се сещаш те имат само математически шанс да отпаднат. Иначе да те питам нещо.Отборат с най-много допуснати голове на базата на какво се изчислява?Коефициент формиращ се от зависимостта допуснати голове/изиграни мачове или този фактор няма влияние?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|