naftex
|
 |
« Отговор #375 -: Юли 06, 2010, 22:30:02 » |
|
А Холандците какво да кажат,те свириха две никакви засади за Уругвай...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Изгубеният
|
 |
« Отговор #376 -: Юли 06, 2010, 22:31:36 » |
|
А Холандците какво да кажат,те свириха две никакви засади за Уругвай...
Ем, върнаха им жеста накрая. Кайt беше 1,5метра назад
|
|
|
Активен
|
На света все още има адски много мотики, на които не е стъпвал български крак  ППП - Аз никога не губя ! Или печеля или играта не е свършила
|
|
|
vallall
|
 |
« Отговор #377 -: Юли 06, 2010, 22:31:48 » |
|
Мач без положения но със голове, второто полувреме очаквам Холандците да вкарат 4 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Skeletan
Подлеций
Капитан

Неактивен
Публикации: 441
В душата ми е мрака!
|
 |
« Отговор #378 -: Юли 06, 2010, 23:23:47 » |
|
Много слаби съдии.
|
|
|
Активен
|
Компромисът е добър чадър, но лош покрив.
|
|
|
Изгубеният
|
 |
« Отговор #379 -: Юли 06, 2010, 23:36:05 » |
|
Специално за Нафтата - Перси е в засада, но не играе с топката, нито пречи на вратаря дa я види. Робен е тъпото копеле в мача, баси лешпера
|
|
|
Активен
|
На света все още има адски много мотики, на които не е стъпвал български крак  ППП - Аз никога не губя ! Или печеля или играта не е свършила
|
|
|
Chingiz
|
 |
« Отговор #380 -: Юли 06, 2010, 23:40:29 » |
|
специално за мен дойде 92 - та минута ...да загубя точния резултат ....иначе бях за Уругвай и накрая имаха няколко шанса в мелетата 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
naftex
|
 |
« Отговор #381 -: Юли 07, 2010, 00:05:58 » |
|
Специално за Нафтата - Перси е в засада, но не играе с топката, нито пречи на вратаря дa я види. Робен е тъпото копеле в мача, баси лешпера
Хах да бе.И ти се изказа  .Изгледай още малко повторения и ще се убедиш точно в обратното.Перси е в засада,не играе с топката,но влияе на засадата.Само още 3 неащ ще кажа - двете измислени засади първото полувреме и накрая един удар(в 94-тата минута) срещна ръката на Кайт мисля и трябваше да даде фаул.Ама смее ли,току-виж се класира Уругвай,пък отгоре друго са казали...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Изгубеният
|
 |
« Отговор #383 -: Юли 07, 2010, 01:09:45 » |
|
Хах да бе.И ти се изказа  .Изгледай още малко повторения и ще се убедиш точно в обратното.Перси е в засада,не играе с топката,но влияе на засадата.Само още 3 неащ ще кажа - двете измислени засади първото полувреме и накрая един удар(в 94-тата минута) срещна ръката на Кайт мисля и трябваше да даде фаул.Ама смее ли,току-виж се класира Уругвай,пък отгоре друго са казали... Нафта, явно съм за очила. Гледах около 4 повторения и Перси не играе топката. От две цитирани от теб засади едната е на кантар- може и да й свирят , може и не. Първата не беше, както и не беше на Кайт. А бе пак се изкофти мачa със спорни положения в крайнa сметка. За това ми е черен Робен
|
|
« Последна редакция: Юли 07, 2010, 01:30:18 от Изгубеният »
|
Активен
|
|
|
|
naftex
|
 |
« Отговор #384 -: Юли 07, 2010, 01:18:14 » |
|
Нафта, явно съм за очила. Гледах около 4 повторения и Перси не играе топката. От две цитирани от теб засади едната е на кантар- може и да й свирят , може и не. Първата не беше, както и не беше на Кайт. А бе пак се изкофти мач със спорни положения в крайн сметка. За това ми е черен Робен
С топката не играе,но влияе на ситуацията.Наистина за пореден път съдиите провалят хубавите мачове.На това Световно има два големи провала - топката и съдиите!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Изгубеният
|
 |
« Отговор #385 -: Юли 07, 2010, 12:32:27 » |
|
Снощи съм изпуснал едно " за вратаря си" и от там малко криво си ме разбрал.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
smehh
Write the future®
Лейтенант

Неактивен
Публикации: 201
|
 |
« Отговор #386 -: Юли 07, 2010, 18:17:33 » |
|
Октопода казъл че Спания ще бият  Днес мисля да си направя едни панирани калмари с пържени миди заляти с бира. Това ме подсеща за оня виц за чичкото с аквариума. Ще държа до последно за Спания пък каквото стане. Отметнах се от Холандия те вече са финалисти. Няма се отмятам повече. Само се чудя дали пак ще има Адидас срещу Найк 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zLaGaD
Гост
|
 |
« Отговор #387 -: Юли 07, 2010, 19:07:45 » |
|
Октопода на шиш... Германия на финал... ХОЛАНДИЯ СВЕТОВЕН ШАМПИОН !!! 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Skeletan
Подлеций
Капитан

Неактивен
Публикации: 441
В душата ми е мрака!
|
 |
« Отговор #388 -: Юли 07, 2010, 22:25:18 » |
|
Това си беше дузпа за Германия.
|
|
|
Активен
|
Компромисът е добър чадър, но лош покрив.
|
|
|
Изгубеният
|
 |
« Отговор #389 -: Юли 07, 2010, 22:39:52 » |
|
Не беше дузпа , а пряк свободен 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|