Krokodil
Минало ...
Trusted Member
Неактивен
Публикации: 2216
Духът на един мъртвец ... Винаги Обитаващ БЛАТОТО
|
|
« -: Януари 29, 2010, 18:29:29 » |
|
ВОЕННА КЛАСАЦИЯ НЕТНА КЛАСАЦИЯ КЛАСАЦИЯ ПО ДОБЛЕСТ
|
|
|
Активен
|
УВАЖЕНИЕТО СЕ ПЕЧЕЛИ С ДЕЙСТВИЯ, ПОСТЪПКИ И ОТНОШЕНИЕ А НЕ ВЪРВИ В КОМПЛЕКТ С ДЛЪЖНОСТТА ВЪВ ФОРУМА И ИГРАТА ! ... това не е ваша работа,... и Ви препоръчвам да играете друга игра защото тук аз съм назначен от определени хора и Вие не можете да ми държите сметка. Регистрация Класики
|
|
|
Krokodil
Минало ...
Trusted Member
Неактивен
|
|
« Отговор #1 -: Януари 29, 2010, 18:34:42 » |
|
|
|
|
Активен
|
УВАЖЕНИЕТО СЕ ПЕЧЕЛИ С ДЕЙСТВИЯ, ПОСТЪПКИ И ОТНОШЕНИЕ А НЕ ВЪРВИ В КОМПЛЕКТ С ДЛЪЖНОСТТА ВЪВ ФОРУМА И ИГРАТА ! ... това не е ваша работа,... и Ви препоръчвам да играете друга игра защото тук аз съм назначен от определени хора и Вие не можете да ми държите сметка. Регистрация Класики
|
|
|
CrishtiaN
From the Ashes a Fire shall be Woken...
Лейтенант
Неактивен
Публикации: 237
JuDiCaToR
|
|
« Отговор #2 -: Януари 29, 2010, 18:39:43 » |
|
Честито на победителите Милене ще правиш ли Трайпъл ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Deja_vu
Редник
Неактивен
Публикации: 6
|
|
« Отговор #3 -: Януари 29, 2010, 19:28:18 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
darmon
Лейтенант
Неактивен
Публикации: 174
kabasamura
|
|
« Отговор #4 -: Януари 29, 2010, 19:30:05 » |
|
Ще е много трудно вече А и без помощта на други играчи трудно се взема нетната...Благодаря на Крокодила,без неговите умения в областта на дипломацията,нямаше да успея...Не мога да изброявам всички,които са ми помогнали,за да не изпусна някой..Честито на победителите в другите класации!!! А на Дежа-ву,единственото,което му попречи да вземе военната класация,беше май неговата честност...Лесно можеше да намери някой да се блъсне в него....Но пък и поведението му заслужава похвала,като остана без нагласени битки-иначе щеше да омаловажи труда на победителката...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
CrishtiaN
From the Ashes a Fire shall be Woken...
Лейтенант
Неактивен
Публикации: 237
JuDiCaToR
|
|
« Отговор #5 -: Януари 29, 2010, 19:51:22 » |
|
Някак си си мисля, че ако 6и6арко не играе трудно ще ти се изплъзне 3-то поредно взимане на нетото Все пак успех следващата ера
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
djibril
Bad_Boys
Капитан
Неактивен
Публикации: 341
|
|
« Отговор #7 -: Януари 29, 2010, 21:22:09 » |
|
|
|
|
Активен
|
мнозина мъртви заслужават живот,и не по малко живи заслужават смърт........убиваш неколко човека,ставаш убиец...убиваш милиони,ставаш завоевател)))
|
|
|
no_merCyBg
|
|
« Отговор #8 -: Януари 29, 2010, 21:31:44 » |
|
Забравихтеме хораааа , 44-о по доблест от средата на ерата е все- пак яко Поздрави на победителитеи успехи и по-натам .. !!! Браво и за последната ти битка Ако си вардих воиската ще да стане по хубава битка ама уви нямаше така
|
|
« Последна редакция: Януари 29, 2010, 21:33:51 от no_merCyBg »
|
Активен
|
Авторското Право
|
|
|
Dimitar Dokov
Arkantos
Лейтенант
Неактивен
Публикации: 158
|
|
« Отговор #9 -: Януари 29, 2010, 22:31:23 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
djibril
Bad_Boys
Капитан
Неактивен
Публикации: 341
|
|
« Отговор #10 -: Януари 29, 2010, 22:38:53 » |
|
да много добре е завърши ерата фасулакис ;)поздрави и от мен......едно голямо БРАВО и на ВИС както казваш,страхотна ера направиха
|
|
|
Активен
|
мнозина мъртви заслужават живот,и не по малко живи заслужават смърт........убиваш неколко човека,ставаш убиец...убиваш милиони,ставаш завоевател)))
|
|
|
Krokodil
Минало ...
Trusted Member
Неактивен
|
|
« Отговор #11 -: Януари 29, 2010, 22:40:29 » |
|
Пратете ми снимка на съюзната и ще я кача, ако не знаете как ... не съм я снимал и я няма на заглавната страница ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
agent_n
НАСКЪРБЕН КЛАСИК
Майор
Неактивен
Публикации: 783
Аз nastrade-вечно недоволен-регистр. февруари 2006
|
|
« Отговор #12 -: Януари 30, 2010, 00:11:41 » |
|
Е аз за първи път играх в свят 1 и се наместих във класацийте и по нетни и по доблест и по военни. Накрая 2 дена държах армия в централата, но никой не ме посети.
|
|
|
Активен
|
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев ... Акълът е нещо, което можеш да раздаваш и без да имаш. ... Човек, който няма чувство за история, е като човек, който няма уши и очи ! ... Koга ще се оправи България ? *********************************************************
|
|
|
no_merCyBg
|
|
« Отговор #13 -: Януари 30, 2010, 00:26:11 » |
|
Е аз за първи път играх в свят 1 и се наместих във класацийте и по нетни и по доблест и по военни. Накрая 2 дена държах армия в централата, но никой не ме посети.
Не са искъли не са те били
|
|
|
Активен
|
Авторското Право
|
|
|
tazito
Сержант
Неактивен
Публикации: 54
|
|
« Отговор #14 -: Януари 30, 2010, 10:35:39 » |
|
Честито и от мен на всички водачи на класации,а и на всички останали които се забавляваха тази ера. Може да не бе една от силните (толкова полегнали Тодорки не бях виждал ) но си имаше и своите завързани моменти и хубави битки.Относно съюзната дали ще я публикувате или не няма особено значение.Мойто лично мнение е че докато не престане порочната практика съюзи съставени от един човек да се борят за съюзната,скоро няма да има същия интерес и същите битки като в доброто старо време.Иначе с моя съюз се забавлявахме истински,водихме истински воини и на моменти клавиатурите палеха доста . Пожелавам успех на всички които мислят да се впуснат в следващата ера,то това нашето си е болест,ама ние си го знаем най добре
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|