|
upsah
Редник
Неактивен
Публикации: 32
опознай себе си за да разбереш другите
|
|
« Отговор #1 -: Март 20, 2009, 21:19:30 » |
|
браво за поста заслужава си заради труда на всички които играха до края на ерата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
jorometala
Капитан
Неактивен
Публикации: 392
АКО НЕ МОЖЕШ ДА ПОБЕДИШ ЧЕСТНО, РЕВИ НА АДМИНА
|
|
« Отговор #2 -: Март 21, 2009, 13:47:36 » |
|
много немци в нетните, нали светът бил бг , хванали са немския наглеждач на смяна. за победителите, ЧЕСТИТО.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Cesar
|
|
« Отговор #4 -: Март 21, 2009, 13:57:51 » |
|
|
|
|
Активен
|
Красотата на едно лице трябва да се види на лунна светлина - тогава, когато гледаш наполовина с очите си, наполовина с въображението си.
|
|
|
upsah
Редник
Неактивен
|
|
« Отговор #5 -: Март 21, 2009, 21:07:19 » |
|
мръсни,мръсни ама те са на 1-во място а вие каде сте че малко трудно се виждате,особено ти цезарчо.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cesar
|
|
« Отговор #6 -: Март 22, 2009, 10:31:11 » |
|
мръсни,мръсни ама те са на 1-во място а вие каде сте че малко трудно се виждате,особено ти цезарчо.
по омразата, която лъха от поста ти,разбирам къде съм
|
|
|
Активен
|
Красотата на едно лице трябва да се види на лунна светлина - тогава, когато гледаш наполовина с очите си, наполовина с въображението си.
|
|
|
upsah
Редник
Неактивен
|
|
« Отговор #7 -: Март 22, 2009, 12:29:12 » |
|
по омразата, която лъха от поста ти,разбирам къде съм омраза към теб-няма за какво.така и не сме се срещали с теб на боиното поле. ама стига с тия заяжданки с успехите на другите-не взехте нито една класация-поне признайте успехите на другите. а за военните-всичките ли ви битки са нормални или все в 4-5 обхват.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Groznii
ГРОЗНЫЙ
Капитан
Неактивен
Публикации: 434
Какъв късмет за властимащите, че хората не мислят
|
|
« Отговор #9 -: Март 23, 2009, 01:54:51 » |
|
Особено в светове версии 4 е много , ама много трудно да се вземе класацията по доблест . Никой не отрича , но ти отричаш постигнатато от другите като съюзи , което вие като такъв неуспяхте .
|
|
|
Активен
|
Колко малко се познаваме всъщност, а говорим едни за други-подценяваме, надценяваме и никога не млъкваме, за да чуем скимтенето на душата си или остатъчците от нея...Защото ако душата не е природна стихия, то тя е отнесена от ветровете на собствените ни глупости
|
|
|
Boreto
Капитан
Неактивен
Публикации: 300
Какво му трябва на човек.................
|
|
« Отговор #10 -: Март 23, 2009, 02:06:01 » |
|
Особено в светове версии 4 е много , ама много трудно да се вземе класацията по доблест . Никой не отрича , но ти отричаш постигнатато от другите като съюзи , което вие като такъв неуспяхте . В по-горе публикуваните класации, не сме взели само нетната......... съгласен съм. Макар, че в началото на БГ3 повечето от нас се регнаха защото кралете ни поканиха да воюваме http://www4.imperiaonline.org/forums/bg/index.php?topic=5660.0......то се вижда кой е воювал. Нетната класация не може да се вземе с 2 наказани ацц които бяха на чело. А когато ми пуснаха камикадзе 1 ден преди края на ерата - Ачофен, и ми казаха, че целта е да ме махнат от 4-тото място мислиш ли, че ми е пукало за нетната ?!? Не може да посрещаш камикадзета и да си начело на нетната
|
|
« Последна редакция: Март 23, 2009, 02:10:43 от Boreto »
|
Активен
|
|
|
|
Boreto
Капитан
Неактивен
Публикации: 300
Какво му трябва на човек.................
|
|
« Отговор #11 -: Март 23, 2009, 02:13:32 » |
|
Особено в светове версии 4 е много , ама много трудно да се вземе класацията по доблест . Никой не отрича , но ти отричаш постигнатато от другите като съюзи , което вие като такъв неуспяхте . Виж тогавашните закани, и как се разви ерата. А и факт ли е, че 9 месеца първите 3-ма бяхме от Комекон, и само наказания ни свалиха от там. А не други играчи?!?!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Groznii
ГРОЗНЫЙ
Капитан
Неактивен
Публикации: 434
Какъв късмет за властимащите, че хората не мислят
|
|
« Отговор #12 -: Март 23, 2009, 02:40:21 » |
|
В по-горе публикуваните класации, не сме взели само нетната......... съгласен съм. Макар, че в началото на БГ3 повечето от нас се регнаха защото кралете ни поканиха да воюваме http://www4.imperiaonline.org/forums/bg/index.php?topic=5660.0......то се вижда кой е воювал. Нетната класация не може да се вземе с 2 наказани ацц които бяха на чело. А когато ми пуснаха камикадзе 1 ден преди края на ерата - Ачофен, и ми казаха, че целта е да ме махнат от 4-тото място мислиш ли, че ми е пукало за нетната ?!? Не може да посрещаш камикадзета и да си начело на нетната Не взехте също и нито една от трите съюзни класации , незабравяй това , за което става и дума ... това че те не са поместени тук , незначи че не съществуват за да ги отричате . Това че като индивидуални играчи сте постигнали някакъв резултат , се вижда много добре какъв е той , от поместената горе класация .
|
|
|
Активен
|
Колко малко се познаваме всъщност, а говорим едни за други-подценяваме, надценяваме и никога не млъкваме, за да чуем скимтенето на душата си или остатъчците от нея...Защото ако душата не е природна стихия, то тя е отнесена от ветровете на собствените ни глупости
|
|
|
Chingiz
|
|
« Отговор #13 -: Март 23, 2009, 09:52:32 » |
|
Боре .... без да го приемаш като заяждане или опит за умаловажаване на постигнатото от теб и съюза ти ..... но не си прав ....всички които са играли ИО достатъчно дълго знаят ,че най трудната класация е за нетни точки .... другите които си дал ти могат лесно да се манипулират и доказателство за това е станалото последния ден от ерата в световете които завършиха и изтруиването на военните точки от екипа на не един или двама
|
|
|
Активен
|
|
|
|
upsah
Редник
Неактивен
|
|
« Отговор #14 -: Март 23, 2009, 12:42:21 » |
|
боре не осопрвам това че Лина си заслужава 1-то място по военни-даже се радвам,но не всичките ви играчи са взели медалите и военните си в честни битки,повечето са срещу играчи от 4-5 обхват,на това честнно спечелини медали и военни точки ли са.няма да давам вече примери за венус-според мен "наи-големия" в тази игра. но 1 път някаде в тзои форум не съм прочел да похвалите или кажете нещо добро за някой съюз-освен за ващият собствен.все едно другите не сме играли не сме били в БГ3.аз доста време си малчах и четох толкова много глупости че накрая ми писна. защо не признаете следното : 1.съюз хеавен-нетни 2.кралете-съюзни проучвания 3.трихиил-военни това са все неща които трудно и с постояннство се постигат.ако не си забелязал моят съюз е 1-ви по нетни,8-по съюзни и 11 по военни.все е нещо-не мислиш ли-като за съюз чиито състав е 95 % новобранци. или за трихиил които на малките точки сложиха всички в джоба си и обраха всички воини. защото според мен доста хора заслужават похвала в този БГ3-няма да изреждам зашото са много. но навсякаде казвахте-НИЕ,САМО НИЕ и ВИНАГИ НИЕ. доста съюзи и хора в този свят заслужават похвали и адмирации-замисли се не е ли така. а относно наказниата на ваши играчи-на 100% съм сигурен че са били справедливи. и мен ме наказаха в началото на ерата-1 път не съм го оспорил.и затова се замислете.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|