Imperia Online България  
Юни 05, 2020, 16:45:50 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: 1 [2]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: товароносимост  (Прочетена 3210 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Fight
Капитан
****

Karma: +230/-66
Неактивен Неактивен

Публикации: 410



Профил
« Отговор #15 -: Февруари 17, 2009, 16:16:58 »

Да ама не!Взимал съм така без слухтене и то доста повече от 4  Wink .Може различните светове да е различно,но в моя си е така и слава богу  [:-}
Ресурса на така наречените касички освен, че се обновява при шпионаж и слухтене, той се обновява и в момента на отправяне на атака към тях.

Добре наистина 110 005 е макса от 3ка,но при това положение нетрябва да остава ресурс,а Атанас казва че остава още 30к злато.

@atanas за да е сигурен какво точно се случва, може да погледне в доклада си крепостта на касичката какво ниво е. В историята на битките дали е била опожарявана и дали има други такива доклади по 110 005 злато.
Активен

The_God
Галин Господинов
Полковник
******

Karma: +490/-443
Неактивен Неактивен

Публикации: 2262


България над всичко


Профил
« Отговор #16 -: Февруари 17, 2009, 16:43:46 »

Ресурса на така наречените касички освен, че се обновява при шпионаж и слухтене, той се обновява и в момента на отправяне на атака към тях.
а това защо е направено така? не е да удариш и да вземеш колкото има към момента на битката?
Активен

Fight
Капитан
****

Karma: +230/-66
Неактивен Неактивен

Публикации: 410



Профил
« Отговор #17 -: Февруари 17, 2009, 16:56:56 »

Така са решили собствениците или разработчиците на играта. За по детайлен отговор ще трябва да питаш тях. Ако отговора е по скоро заради технически причини, а не заради промяна в начина на игра, аз не виждам смисъл да се търси отговор на това.
Активен

The_God
Галин Господинов
Полковник
******

Karma: +490/-443
Неактивен Неактивен

Публикации: 2262


България над всичко


Профил
« Отговор #18 -: Февруари 17, 2009, 17:06:01 »

Така са решили собствениците или разработчиците на играта. За по детайлен отговор ще трябва да питаш тях. Ако отговора е по скоро заради технически причини, а не заради промяна в начина на игра, аз не виждам смисъл да се търси отговор на това.
а в класическите светове пак ли е така? ил итам се гледа като преди момента на удара?
Активен

Fight
Капитан
****

Karma: +230/-66
Неактивен Неактивен

Публикации: 410



Профил
« Отговор #19 -: Февруари 17, 2009, 17:09:41 »

За там не знам със сигурност и не мога да ти отговоря.
Активен

Krokodil
Минало ...
Trusted Member
*

Karma: +998/-578
Неактивен Неактивен

Публикации: 2216


Духът на един мъртвец ... Винаги Обитаващ БЛАТОТО


Профил
« Отговор #20 -: Февруари 17, 2009, 17:10:40 »

Аз Знам .. ама защото се уча от екипа няма да ти отговоря  *hihi*
Активен

УВАЖЕНИЕТО СЕ ПЕЧЕЛИ С ДЕЙСТВИЯ, ПОСТЪПКИ И ОТНОШЕНИЕ А НЕ ВЪРВИ В КОМПЛЕКТ С ДЛЪЖНОСТТА ВЪВ ФОРУМА И ИГРАТА !
Цитат на: Krum
... това не е ваша работа,... и Ви препоръчвам да играете друга игра защото тук аз съм назначен от определени хора и Вие не можете да ми държите сметка. *KING*
  

Регистрация Класики
Chingiz
Генерал
*******

Karma: +1153/-240
Неактивен Неактивен

Публикации: 2888


ZEALOT


Профил
« Отговор #21 -: Февруари 17, 2009, 19:05:38 »

а в класическите светове пак ли е така? ил итам се гледа като преди момента на удара?
аз знам и защото не ме е срам да отговоря ще ти кажа .....
В класическите светове всичко си е по старо му ....там няма товароносимост на армията .... прибираш му всичко което има в провката по време на удара
Активен

The_God
Галин Господинов
Полковник
******

Karma: +490/-443
Неактивен Неактивен

Публикации: 2262


България над всичко


Профил
« Отговор #22 -: Февруари 17, 2009, 19:09:16 »

аз знам и защото не ме е срам да отговоря ще ти кажа .....
В класическите светове всичко си е по старо му ....там няма товароносимост на армията .... прибираш му всичко което има в провката по време на удара
мерси  *rose* мен пък не ме е срам да попитам  Wink
Активен

Fight
Капитан
****

Karma: +230/-66
Неактивен Неактивен

Публикации: 410



Профил
« Отговор #23 -: Февруари 17, 2009, 23:02:18 »

@The_God, за да не останеш неприятно изненадан някой път, най-добре е сам да проверяваш тези неща. Като за начало пускаш 3 атаки през интервал от 5 мин. към някоя каса без да слухтиш касата по време на походите. И после пишеш тук колко ресурс си взел от втората и третата атака.
Активен

The_God
Галин Господинов
Полковник
******

Karma: +490/-443
Неактивен Неактивен

Публикации: 2262


България над всичко


Профил
« Отговор #24 -: Февруари 18, 2009, 02:17:49 »

@The_God, за да не останеш неприятно изненадан някой път, най-добре е сам да проверяваш тези неща. Като за начало пускаш 3 атаки през интервал от 5 мин. към някоя каса без да слухтиш касата по време на походите. И после пишеш тук колко ресурс си взел от втората и третата атака.
аз съм го правил ама щото се бях объркал...  *wall* амо само 2 пъти съм пращал.. ивтория път 5 злато без да слухтя, ама беше след 3 минути удара... ресурс се трупа за това време... ах че съм тъп *wall* *suicide* *sos*
Активен

funtomas
Майор
*****

Karma: +333/-138
Неактивен Неактивен

Публикации: 827


Сеирджия в 13и свят със Sandman


Профил
« Отговор #25 -: Февруари 18, 2009, 18:00:56 »

Нещо ми се струва, че в обясненията за взимане на ресурс от касичка има нещо невярно - за това, че се взима толкова ресурс, колкото е имало в момента на слухтене или шпиониране. Един лесен експеримент - 2 атаки върху каса, която е обхват до х5 /за да може да се вкара шпионче/, с някакъв малък интервал от време. Шпиониране примерно 1 минута след първия удар и записване на наличния рес. Сравняване с взетия ресурс от втората атака. Ако това е вярно, трябва напълно да съвпада. При мен няма много каси в обхват х5, да не кажа хич, но не е лошо някой да направи този експеримент и даде резултата.
Аз мисля, че от касата се взима толкова, колкото има в момента на атаката /стига изобщо да е слухтяна или шпионирана от последното обиране/, а не в момента на прослушването.
Активен

...Идеалният съюз за война... Дали...
atanas
Майор
*****

Karma: +314/-546
Неактивен Неактивен

Публикации: 598



Профил
« Отговор #26 -: Февруари 18, 2009, 20:33:52 »

Ама аз пак не мога да си обясня защо веднага след удара моята войска не е прибрала целия ресурс на касата при положение, че товароносимостта е двойно по-голяма. Тука чета и ми става интересно... Да не би да се взема например ресурс който е показан на последния слух и е по-малко от реалния... Наистина ще е много по-лесно ако армията взима всичкия ресурс в касичката към момента на удара (ако трябва самата атака да действа като слух и да се начислява ресурса), разбира се ако има необходимата товароносимост.
Активен

А ти направи ли си кефа като сложи минус?
Страници: 1 [2]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!