jamiroquai
Редник
Неактивен
Публикации: 0
UNION
|
|
« -: Март 28, 2012, 00:13:04 » |
|
това е война, играта не Farmville, стигнахме до царството 72, за да играят с най-добрите играчи на имперска, и ние решихме, че българите, където най-добре, но сега можем да видим, там не са ...
|
|
« Последна редакция: Март 28, 2012, 00:14:46 от jamiroquai »
|
Активен
|
|
|
|
_P0BeDiTeL_
|
|
« Отговор #1 -: Март 28, 2012, 00:19:21 » |
|
това е война, играта не Farmville, стигнахме до царството 72, за да играят с най-добрите играчи на имперска, и ние решихме, че българите, където най-добре, но сега можем да видим, там не са ...
Втори път ,ти с кой ник играеш в свят 72 ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
jamiroquai
Редник
Неактивен
UNION
|
|
« Отговор #2 -: Март 28, 2012, 00:21:49 » |
|
първи път и ще бъде последната, тъй като няма конкуренция в международните светове ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
julaai
Редник
Неактивен
Публикации: 26
|
|
« Отговор #4 -: Март 28, 2012, 00:36:19 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
jamiroquai
Редник
Неактивен
UNION
|
|
« Отговор #5 -: Март 28, 2012, 01:19:04 » |
|
колко имате в този свят?магаре
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Sheremetev
Deus conservat omnia.
Капитан
Неактивен
Публикации: 335
Подкрепям Елена!
|
|
« Отговор #6 -: Март 28, 2012, 01:21:41 » |
|
Достатъчно.водно конче Някаква игра почваме май Отгатнете следващото животно.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
_P0BeDiTeL_
|
|
« Отговор #7 -: Март 28, 2012, 13:25:10 » |
|
колко имате в този свят?магаре
Това за магарето МАГАРЕКой каквото ще да казва, ала умна съм глава. Май ушите ми са дълги, но беда не е това. Хората ме претоварят, яздят, впрягат ме в кола и отгоре ми се карат - ех, магарешки тегла! Зоб, сенце за мене няма, все отритнат, сирота... Няма ли бодил и слама, гладно дремя край плета. Като кон не съм голямо, но съм с по-голям инат, ала не със него само аз се славя по цял свят. Виж, за песни що да кажа, пея с ясен, сладък глас. Искате ли да покажа майсторлъка си пред вас? А я ти разкажи нещо за плужека
|
|
|
Активен
|
|
|
|
James
|
|
« Отговор #8 -: Март 28, 2012, 13:44:14 » |
|
Това за магарето МАГАРЕКой каквото ще да казва, ала умна съм глава. Май ушите ми са дълги, но беда не е това. Хората ме претоварят, яздят, впрягат ме в кола и отгоре ми се карат - ех, магарешки тегла! Зоб, сенце за мене няма, все отритнат, сирота... Няма ли бодил и слама, гладно дремя край плета. Като кон не съм голямо, но съм с по-голям инат, ала не със него само аз се славя по цял свят. Виж, за песни що да кажа, пея с ясен, сладък глас. Искате ли да покажа майсторлъка си пред вас? А я ти разкажи нещо за плужека Интересно ми е да видя как гугъла ще преведе на испанчето тази поезия
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tany
Сержант
Неактивен
Публикации: 65
|
|
« Отговор #9 -: Март 28, 2012, 15:28:53 » |
|
Той победител ще го преведе в рима , само да му остане време и малко да се освободи П.С. Разбират те , погледни им форума , както казва Funtomass : " много бързи тия, по-големи клюкарки само на пейките пред блоковете има... "
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|