Imperia Online България  
Ноември 01, 2024, 02:11:12 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Съюз-пароли  (Прочетена 5183 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
tiesto666
Лейтенант

Неактивен Неактивен

Публикации: 130

Профил
« Отговор #30 -: Март 18, 2014, 17:22:00 »

Вия така ли процедирате в  вашия  съюз  *pardon*

зависи за кои свят става въпрос Wink
Активен
милен
Лейтенант

Неактивен Неактивен

Публикации: 112

Профил
« Отговор #31 -: Март 18, 2014, 19:23:42 »

Коментирала съм това, което е дадено като информация> а именно, че наглеждачите влизат в акаунта и вдигат нива на контра и после шпионират от съответния акаунт, не изказвам предположения.
           на всички ни е ясно че собственника неиграе  ,само на вас не -аз ако имам такъв отказал се защо да развиваме всички шпионаж като може само 1 и кое е равнопоставеното тук ,защо тия турци които ме нападат не са пробвали нито веднъж да ме шпионират а този които успява има смешна армиика за касички само и ненапада активни.всички наглеждачи играят с по 2 акаунта от които единия е само шпионски (законно)успех аз се отказвам
« Последна редакция: Март 18, 2014, 19:31:06 от милен » Активен
Bigmeech
Капитан

Неактивен Неактивен

Публикации: 328

Профил
« Отговор #32 -: Март 18, 2014, 19:28:38 »

Ваня,човека иска да каже,че целият съюз влизат във въпросният акаунт било то през надглеждачите или с парола .. проверете просто какво толкова трудно има. Като видите,че се влиза през надглеждач,погледне и въпросният надглеждач колко човека минават през него
Активен
Vania
Community Manager
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 4239

Профил
« Отговор #33 -: Март 19, 2014, 11:17:47 »

Ваня,човека иска да каже,че целият съюз влизат във въпросният акаунт било то през надглеждачите или с парола .. проверете просто какво толкова трудно има. Като видите,че се влиза през надглеждач,погледне и въпросният надглеждач колко човека минават през него

Нищо трудно няма. Ще проверим акаунта, това е ясно. Дори вече съм го предала за проверка.
Активен

Vania
Bulgarian Community Manager
милен
Лейтенант

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #34 -: Март 19, 2014, 20:19:57 »

Нищо трудно няма. Ще проверим акаунта, това е ясно. Дори вече съм го предала за проверка.
а дано,благодаря и на вас и на всички застъпили се
« Последна редакция: Март 21, 2014, 05:10:46 от милен » Активен
Vania
Community Manager
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #35 -: Март 20, 2014, 16:38:15 »

Проверихме го, нямаме основания за наказание. Съжалявам.
Активен

Vania
милен
Лейтенант

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #36 -: Март 20, 2014, 23:28:17 »

Проверихме го, нямаме основания за наказание. Съжалявам.
искате да кажете че собственника на акаунта играе или наглеждачите му го играят и ако само те го играят какво трябва да стане за да имате основания Huh?Huh?Huh?Huh?Huh?Huh?Huh??Контрашпионажът в Провинция 9 срещу paynof беше неуспешен. Изгубихте 222 шпиони.

Провинция 3: 1 111 Шпиони (43 Ниво)

paynof   555   44 Ниво   Контрашпионаж

Провинция 4: 1 111 Шпиони (43 Ниво)

Провинция 5: 1 111 Шпиони (40 Ниво)

Провинция 6: 1 111 Шпиони (40 Ниво)

Провинция 7: 711 Шпиони (44 Ниво)

Провинция 8: 1 111 Шпиони (44 Ниво)

Провинция 9: 889 Шпиони (45 Ниво)

Провинция 10: 1 111 Шпиони (40 Ниво)

Провинция 11: 999 Шпиони (40 Ниво)

а обяснете ми как става номера 1во как ме е пробил след като контара ми в някои провинции е по голяма от неговия шпионаж 2ро шпионите ми в дадената провинция са 2пъти повече от колкото тои ми е пратил и 3то като дам контра аз губя .как да играя и защо ?правите ни за смях и цялата игра е пълна с бъгове .много от бонусите (търговски постове )не функционират например логистика 30%въобще нищо не върши ,комисионна 10 %не е 10 а 10 от 10те тоест 1%,кафе 10% увеличава прихода от търговия само (тук невлизат данъци манъци)което е нищожно ..............каква е фаидата ?ако си наглеждач и нападат наглеждания неможе да местиш армия от военни постове и колонии към мястото ,защо ?работи само бързия бутон а тои не събира от колонии и военни постове а ако има 2 атаки към теб в различни провинции е немислимо да можеш да спреш 2те ,каква е фаидата че някой ще ме гледа( примерно) какво ще гледа как ме обират ли ?
« Последна редакция: Март 21, 2014, 09:13:49 от милен » Активен
jijo74
Сержант
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 85

Профил
« Отговор #37 -: Март 21, 2014, 09:59:33 »

искате да кажете че собственника на акаунта играе или наглеждачите му го играят и ако само те го играят какво трябва да стане за да имате основания Huh?Huh?Huh?Huh?Huh?Huh?Huh??Контрашпионажът в Провинция 9 срещу paynof беше неуспешен. Изгубихте 222 шпиони.
........
а обяснете ми как става номера 1во как ме е пробил след като контара ми в някои провинции е по голяма от неговия шпионаж 2ро шпионите ми в дадената провинция са 2пъти повече от колкото тои ми е пратил и 3то като дам контра аз губя .как да играя и защо ?правите ни за смях и цялата игра е пълна с бъгове .много от бонусите (търговски постове )не функционират например логистика 30%въобще нищо не върши ,комисионна 10 %не е 10 а 10 от 10те тоест 1%,кафе 10% увеличава прихода от търговия само (тук невлизат данъци манъци)което е нищожно ..............каква е фаидата ?ако си наглеждач и нападат наглеждания неможе да местиш армия от военни постове и колонии към мястото ,защо ?работи само бързия бутон а тои не събира от колонии и военни постове а ако има 2 атаки към теб в различни провинции е немислимо да можеш да спреш 2те ,каква е фаидата че някой ще ме гледа( примерно) какво ще гледа как ме обират ли ?
Колега, доколкото знам когато си онлайн ти дава +3 контрашпионаж бонус, за това на моементи имаш по-голяма контра от шпиониращият, имах същият "проблем" и то с разлика над 3. Сега не си спомням какъв процент беше точно шанса да ти влезе противник когато имате разлика в негова полза от 2-3 нива шпионаж. Иначе за да не губиш шпиони използвай калкулатора, наблюденията ми са, че работи сравнително точно за шпионжа. Иначе със две ръце подкрепям това със наглеждането, защото наистина е тъпо да има някой пълни права и да ми бутат колония която става неразрушима точно в този момент, много е гадно да седиш и гледаш атака която може да посрещнеш, а същевременно да не можеш нищо да направиш!
Активен

Live Free - Die Well
милен
Лейтенант

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #38 -: Март 21, 2014, 11:22:55 »

Колега, доколкото знам когато си онлайн ти дава +3 контрашпионаж бонус, за това на моементи имаш по-голяма контра от шпиониращият, имах същият "проблем" и то с разлика над 3. Сега не си спомням какъв процент беше точно шанса да ти влезе противник когато имате разлика в негова полза от 2-3 нива шпионаж. Иначе за да не губиш шпиони използвай калкулатора, наблюденията ми са, че работи сравнително точно за шпионжа. Иначе със две ръце подкрепям това със наглеждането, защото наистина е тъпо да има някой пълни права и да ми бутат колония която става неразрушима точно в този момент, много е гадно да седиш и гледаш атака която може да посрещнеш, а същевременно да не можеш нищо да направиш!
да ама не това ми е контрата + специалните умения на губернаторите като някои от тях имат и вродено това качество + това съм он нонстоп друг е въпроса че той няма никакви бонуси .преди седмица имаше но му умря  ,а го изтърваха наглеждачите да му сложат подходящ иначе всичко е ок
« Последна редакция: Март 21, 2014, 11:24:59 от милен » Активен
jijo74
Сержант
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 85

Профил
« Отговор #39 -: Март 21, 2014, 18:22:20 »

да ама не това ми е контрата + специалните умения на губернаторите като някои от тях имат и вродено това качество + това съм он нонстоп друг е въпроса че той няма никакви бонуси .преди седмица имаше но му умря  ,а го изтърваха наглеждачите да му сложат подходящ иначе всичко е ок

Е щом не това ти е контрата след като имаш умения дали придобити или вродени на губернатори, значи някой със синя табелка трябва да погледне за какво иде реч и да даде становище!
Активен

Live Free - Die Well
Vania
Community Manager
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #40 -: Март 24, 2014, 12:24:28 »

Моля, пишете ми лично относно шпионажа или отворете нова тема. Тази се заключва.
Активен

Vania
Страници: 1 2 [3]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: