Imperia Online България  
Ноември 01, 2024, 01:49:22 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: 1 [2]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Предложение за пазара (V4).  (Прочетена 3055 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
FallenAngel
Гост
« Отговор #15 -: Септември 02, 2009, 22:26:23 »

И всички се юрват и го правят като им трябва злато. Минаваме на стария пазар автоматично  *pardon*
Активен
The_God
Галин Господинов
Полковник

Неактивен Неактивен

Публикации: 2262

България над всичко

Профил
« Отговор #16 -: Септември 02, 2009, 22:52:01 »

И всички се юрват и го правят като им трябва злато. Минаваме на стария пазар автоматично  *pardon*
аз съм навит ... стария пазар най- си го обичам
Активен

mitashkiq
Сержант
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 83

Профил
« Отговор #17 -: Септември 03, 2009, 11:52:48 »

А си представи ситуация да си погледнеш акаунта в някоя зала и там да се засекат ИПтата, пазара едно че дава възможност за спекула и друго че може да изгориш за нищо, което в БГ световете няма как да е за нищо ама това е друга тема  Wink

Аз дадох просто един от вариантите ... разбира се че има и други  Wink

п.п. А това дали е за нищо само човека който е потърпевш може да знае ... всичко друго е супективно или повлияно от някакви на пръв поглед правдоподобни факти Huh? Идеята е че и аз съм страдал от "нагласени факти" (не пряко), но колкото и да се пеним да си кажем чесно : Никой не може да измисли "перфектната" система и правила, само може да се опитваме да я подобряваме и тн ....  *gamer*
 Всеки по един или друг начин все някога е нарушил правилата (или дори и неволно ще го направи) .... колкото повече варианти дава една система за случайно и неслучайно нарушаване толкова повече "тарикати" и "невинни жертви" ще има  Wink
Активен
Страници: 1 [2]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: