Imperia Online България

ИО - Великите Хора => Свят 191 => Темата е започната от: _petko в Март 21, 2016, 18:26:46



Титла: Проблем при избор на Велик човек по умения и отворен оперативен център
Публикувано от: _petko в Март 21, 2016, 18:26:46
Когато е отворен Оперативния център за симулация и двореца в категория Генерали бранители или Губернатори (няма значение и на двете става) и опитам да търся Велики хора по умения, когато избера някое умение не се случва нищо (когато е затворен оперативния център си работи - изпъкват хората с това умение). Това ми е полезно в случай, в който избирам подходящ генерал за битката в симулатора, отварям и двете прозорчета едно под друго, понеже от диалога в самия симулатор не мога да търся по умения.

Понеже се занимавам с такива работи, вижте тази грешка, която излиза в javascript конзолата :

Код:
TypeError: $(...).attr(...) is undefined

var personSkills = $(this).attr('data-skills').split(',');

мисля че е свързана с проблема, защото излиза винаги, когато се опитвам да търся велики хора от Двореца при отворен оперативен център.

EDIT: аз съм _petko и играя в свят v6 191 през браузъра.


Титла: Re:Проблем при избор на Велик човек по умения и отворен оперативен център
Публикувано от: Vania в Март 22, 2016, 11:06:50
Благодаря Ви за информацията. Предадено е на техническия отдел.


Титла: Re:Проблем при избор на Велик човек по умения и отворен оперативен център
Публикувано от: _petko в Март 24, 2016, 12:19:21
И още нещо пак там,

по принцип гледам, че би трябвало в този екран за Търсене на Велики хора по умения, когато мишката ти е върху някакъв скил да ти излиза прозорче (tooltip) с описание на конкретното умение за филтър, а то не излиза.

За да излиза трябва да се смени HTML атрибута на елементите, които дръжат tooltip-а, на скиловете да не е content, а title (тук малко по технически, обаче мисля че екипа ше схване).