Imperia Online България

ИО - Великите Хора => Свят 177 => Темата е започната от: kataluneca89 в Септември 16, 2015, 05:21:50



Титла: Качи 1 нива на Вал [0%]
Публикувано от: kataluneca89 в Септември 16, 2015, 05:21:50
Качих едно ниво малко след 15 .... обаче задачата не е мината профил: kataluneca89 свят 177


Титла: Re:Качи 1 нива на Вал [0%]
Публикувано от: Vania в Септември 16, 2015, 10:21:28
Построихме едно ниво във вп2 и задачата се отчете. Възстановени са ресурсите за него.


Титла: Re:Качи 1 нива на Вал [0%]
Публикувано от: kataluneca89 в Септември 16, 2015, 11:09:53
Построихме едно ниво във вп2 и задачата се отчете. Възстановени са ресурсите за него.
блaгодaря


Титла: Re:Качи 1 нива на Вал [0%]
Публикувано от: Vania в Септември 16, 2015, 12:24:27
блaгодaря

Само да добавя, че отчитането на мисията става в момента на приключване на строежа на дадената сграда, а не в момента на пускане на строежа. Съответно, когато сградата е приключена и Вие сте в този момент в играта през мобилното приложение, мисията не се счита за изпълнена.


Титла: Re:Качи 1 нива на Вал [0%]
Публикувано от: kataluneca89 в Септември 16, 2015, 13:29:31
Само да добавя, че отчитането на мисията става в момента на приключване на строежа на дадената сграда, а не в момента на пускане на строежа. Съответно, когато сградата е приключена и Вие сте в този момент в играта през мобилното приложение, мисията не се счита за изпълнена.
пояснение: ниеото го пуснaх в 00.03.00 чaсa..   след което шегнaх дa спa стaнaх в 5.00.00 чaсa и влезнaх  в игрaтa от лaптоп  при което нивото беше зaвьршено но не беше отчетено...  НЕ използвaм мобилното приложение зa изпьлнявaне нa тези зaдaчи.. дa влизaм през него но не го използвaм зa никaкви ежедневни зaдaчи ,тях ги изпьлнявaм сaмо от лaптопa ми ..                 пс: ниво вaл стaвa зa 16 м  aз го пуснaх и вшезнaх след 5 чaсa ... мисля че е достaтъчно време зa приключвaне и отчитaне получил се е бьг зa товa сьм писaл не зaрaди мое недоглеждaне в този случaй


Титла: Re:Качи 1 нива на Вал [0%]
Публикувано от: Vania в Септември 16, 2015, 13:53:42
Не, не става въпрос за недоглеждане. Искаме да установим защо не се зачитат някои задачи при някои играчи, при положение че ако ние влезем в акаунта и изпълним условието, задачата се зачита. Това е странното. Благодаря за изчерпателната информация.  :)


Титла: Re:Качи 1 нива на Вал [0%]
Публикувано от: kataluneca89 в Септември 16, 2015, 13:57:42
Не, не става въпрос за недоглеждане. Искаме да установим защо не се зачитат някои задачи при някои играчи, при положение че ако ние влезем в акаунта и изпълним условието, задачата се зачита. Това е странното. Благодаря за изчерпателната информация.  :)
   тaзи и вчерaшнaтa сa единствените с които сьм имaл проблем другите се отчитaт нa моментa  всичко се изпьлнявa през лaптоп ско могa дс помогнa с др може и нa лични мерси зa помощa


Титла: Re:Качи 1 нива на Вал [0%]
Публикувано от: Vania в Септември 16, 2015, 13:58:21
   тaзи и вчерaшнaтa сa единствените с които сьм имaл проблем другите се отчитaт нa моментa  всичко се изпьлнявa през лaптоп ско могa дс помогнa с др може и нa лични мерси зa помощa

 ;)


Титла: Re:Качи 1 нива на Вал [0%]
Публикувано от: eulsivex в Септември 18, 2015, 17:49:20
Ако може и аз да ви дам мнение . При мен това се получава при следните моменти

На единият комп играя през Експлорар а на другият цъкам през Хрома . Онзи ден ми напрви впчетление , че пускайки задачата през Експолорара и проверявайки на Хрома , не ми го отчете . Но логвайки веднага отново Експлорера всичко се оправи . Мислих да ви пиша , но се разсеях . Та сега искам да питам : Кой е браузера през който препоръчвате да се играе играта ? Това го питам защото не всеки път браузерите имат едно и също време за ъпдейт на Флаша ? Мерси предварително за отговора !


Титла: Re:Качи 1 нива на Вал [0%]
Публикувано от: Vania в Септември 29, 2015, 16:50:29
Explorer като цяло не е препоръчителен. Mozilla и Chrome са браузърите, които препоръчваме. Аз лично смятам, че Chrome е по-добър за ИО.