Imperia Online България

ИО II: Ера на Завоеванията => Свят 111 Бета [x4] => Темата е започната от: bavarec_ в Септември 24, 2012, 18:48:30



Титла: Не рабори местенето на армиите по колониите
Публикувано от: bavarec_ в Септември 24, 2012, 18:48:30
Как да си преместя армията в колонията??


Титла: Re:Не рабори местенето на армиите по колониите
Публикувано от: bavarec_ в Септември 24, 2012, 19:06:25
Някой ще го оправи ли?????? Или да чакам да ми откраднат реса??????????????????????????????????????????????????


Титла: Re:Не рабори местенето на армиите по колониите
Публикувано от: Oton в Септември 25, 2012, 10:06:48
Да не би да сте на минус злато?


Титла: Re:Не рабори местенето на армиите по колониите
Публикувано от: Oton в Септември 25, 2012, 10:10:52
Работим по въпроса.


Титла: Re:Не рабори местенето на армиите по колониите
Публикувано от: bavarec_ в Септември 25, 2012, 10:17:53
оправи се излязох и пак влязох просто сте направили промени за това ми е зареждало ;)